Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם אומרים על המערכות החדשות שמדממות מנוע ברמזור?

שיש בסמארט החשמלית

יהיה במזדה 3 החדשה

ובט יגיע למכוניות אחרות

נראה לי מסוכן ומיותרX5!

כביכבל לחסוך דלק,אני לא מאמין לזה

נמאס לי ממחשבים שמתערבים לנו בחיים

ודי כבר עם מכוניות החשמל האלה מה שאני מתאר במרוצים של עוד 10 שנים זה: {בדיוק,כלום}

סובארו ג'סטי 1.0 לנצח:-P:-P

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

לפי מה שידוע צריכת הדלק בניטרל ברכב ידני/אוטומטי וגם בהילוך משולב בעמידה ברכב אוטומטי צריכת הדלק גבוה, בסביבות ה0.9-1 ליטר לשעה.

מערכת מצויינת במיוחד לארצינו הקטנה המלאה בפקקי תנועה ורמזורים בכל מקום שלא תיסע.

לגבי מחשבים,אם הם משפרים את איכות חיינו,בטיחות וכו אז הדבר מבורך לדעתי.

מה לעשות שבני אדם הם לא מכונה מושלמת והמחשבים רק משפרים את המקומות שהם אנחנו חלשים :p

פורסם

לא חושב שזה מסוכן נראה לי דווקא פטנט מעניין . אבל בארץ יש איתה בעיה מסוג אחר לגמרי. מה קורה עם המזגן? הוא כמובן לא עובד כאשר המנוע כבוי וזה לחלק מהאנשים יהווה בעיה גדולה בקיץ.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

כבר יש מזגנים חשמליים שפועלים גם כשהמנוע מכובה אז כנראה שזה יהיה הפתרון הרי ברור שלא ישווקו רכב שבכל עצירה המזגן יפסיק לעבוד.

פורסם

במרצדס S-CLASS של תחילת שנות ה90 כבר היה מזגן שעובד 20 דקות אחרי שהמנוע כבוי.

אני חושב ששילוב בין יותר מדי מחשבים ורכיבים מכאניים הוא לא שילוב טוב.

לדעתי צריך להתחיל לעבור למכוניות לגמרי חשמליות מהר מאוד כדי שנוכל להתחיל מחדש את כל הטכנולוגיות האלו.

אני ממש לא רואה גם את הבעיה עם מרוצי מכוניות חשמליות.

אמינות הרבה יותר טובה, בטיחות יותר טובה, כוח ליניארי במקום עקומה, יותר יכולות אסטרטגיות במקום יכולות טכניות...

תחשוב איזה שיפור יכול להיות ברכב חשמלי. אתה יכול לעשות שדרוגים תוך כמה דקות על ידי החלפת בטריה או מנוע, אין שמן, אין כלום, המחשב אומר לך אם הכל תקין, ESP, ABS ועוד מערכות שקבועות ואפשר לכוון אותן כי הכל מתנהל על ידי מחשב דיאגנוזה שכבר נמצא על הרכב עצמו...

מה עוד אתה רוצה?

אתה רוצה רעש של ג'אסטי? לא תודה!

אגב, לי הייתה ג'אסטי מנוע 1.0 במשך כמעט שנתיים (ואני מתגעגע אליה), אבל אתה ממש לא יכול להשוות בין זה לרכבים יותר מודרנים.

להגיד משפט כמו "ג'אסטי 1.0 לנצח" זה משפט פשוט אידיוטי.

הגיע רגע שהיה לי כבר לא נעים להתניע את האוטו ב4 בבוקר בגלל השכנים שלי.

הרכב הזה אולי עושה 17 קילומטר לליטר (או 20 אם אתה נוסע על 80 בלי לעצור לשניה), אבל זה רכב די מחורבן בכמעט כל המובנים שחשובים כיום.

כן, יש לו אמינות די טובה, הוא חסכוני ואפשר לחנות אותו בכל מקום, אבל אם הייתי נותן לך סיריון שנת 2000, היית קופץ על הרעיון תוך שניה.

פורסם

אין כל דבר מסוכן במערכת - המנוע לא מכובה לחלוטין במערכת החדשה והתנעתו היא לא "התנעה מאפס".

המנוע (אמור) להתניע מיד עם לחיצה על דוושת הגז ולעלות סל"ד מיד, כך שכמעט ולא תרגיש הבדל.

נחיה ונראה... מה שכן? לא בטוח שהייתי קונה את הדגם הראשון עם המערכת. הייתי נותן להם להתמקצע שנה-שנתיים (יצרנים ומוסכים).

It's a golf GENERATION...

like no other!

פורסם
מה אתם אומרים על המערכות החדשות שמדממות מנוע ברמזור?

שיש בסמארט החשמלית

יהיה במזדה 3 החדשה

ובט יגיע למכוניות אחרות

נראה לי מסוכן ומיותרX5!

כביכבל לחסוך דלק,אני לא מאמין לזה

נמאס לי ממחשבים שמתערבים לנו בחיים

ודי כבר עם מכוניות החשמל האלה מה שאני מתאר במרוצים של עוד 10 שנים זה: {בדיוק,כלום}

סובארו ג'סטי 1.0 לנצח:-P:-P

מעניין. ישבו טובי המהנדסים, תכננו מערכת אולטרא מתקדמת כדי להפחית את זיהום האויר, עשו לה אינספור בדיקות, שבו לשולחן השרטוטים כדי לשפר עוד יותר, שוב בדקו, ולבסוף שחררו את המוצר לשוק. פתאום אתה בא וטוען שאתה "לא מאמין לזה".

ואני שואל: האם בדקת את זה? האם בג'אסטי 1.0 שלך (לנצח!) יש מערכת כזאת?

על סמך מה אתה מבסס את הקביעה המוזרה שלך?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

המערכת בכלל לא חדשה, היא כבר הופיעה בכמה מכוניות בעבר.

למשל, לפולקסווגן הייתה גירסת GOLG ECOMATIC עוד בדור שלישי של הגולף, בשנת 93 או 94.

המערכת הופיעה בדגם הדיזל עם מנוע 1.9

היה לאוטו הזה גיר ידני 5 הילוכים, אבל לא הייתה דוושת קלאץ', והמערכת הייתה מכבה את המנוע ברמזורים.

לדעתי זה היה מיושם באמצעות גלגל תנופה נוסף, שיכול היה להתנתק ולהתחבר עם קלאץ' חשמלי לגלגל תנופה ראשי.

לפני כיבוי מנוע, המערכת הייתה מנתקת את גלגל התנופה המשני, הוא היה ממשיך להיסתובב, ולפני תחילת תנועה היה מתחבר חזרה, ומניע את המנוע.

פורסם

ת'רד הזוי משהו...

מה אתם אומרים על האינטרנט?

כביכול מאגר מידע ענק, רשתות חברתיות ופורומים שעוזרים, אף שיתוף קבצים.

אבל מצד שני האקרים וירוסים ומלא בעיות שיכולות להיגרם למחשב...

באמת נמאס כבר מהטכנולוגיה הזאת שמתערבת לנו בכל דבר קטן בחיים

סופר מריו במגה-סון לנצח :-D

למד-דרייבר - קבל את זה בצחוק, באמת שיכול להיות שזה דבר מאוד חיוני ורק יעזור, אל תשכח שהיום לפחות 25% מהדלק שאתה רוכש נשפך לך על הרמזורים...

לדוקי - נכון שזה מתקלקל, אבל על כמה תקלות שמעת בטויוטה פריוס החדשה? הרכב רץ משנת 2005, וכאשר אתה הולך לרכוש רכב כזה אתה צריך להסתכל על תוספת אחת השונה מרכב רגיל והוא אורך חייה העתידי של הבטריה

לא ממש בעייתי, ואם בנוי נכון אז לא ייגרום לתקלות

Confidence In Motion

פורסם

אתם יודעים מה כולנו צודקים

אני רשמתי את מה שרשמתי בגלל שאני עובד בחנות שמייבאת חלקי חילוף לרכב

וקצת מבין בחלקים.

אני רק רואה איזה בעיות זה יגרום-במיוחד בארץ-{תראו מה קרה לקורולה+סיויק+פנדה} עם הגיר הרובוטי

וגם על זה ישבו מהנדסים.

בתור חובב רכב בלי כסף אני דווקא טיפה נהנה מהקקמיקה שלי

וכן נכון הייתי מעדיף סיריון 2000 אבל רק ידית.

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

מה קרה להן חוץ מהעובדה שאנשים לא אהבו את הגיר הרובוטי? לא שמעתי על בעיות אמינות מיוחדות.

אני חושב שאתה נגד מכוניות חשמליות בין השאר כי תישאר בלי עבודה אם יהיו מכוניות חשמליות. האמינות שלהן תהיה הרבה יותר גדולה מהיום כי לא יהיו חלקים מכאניים כמעט, רק המנוע והגלגלים.

מקסימום תצטרך להחליף כבלים או משהו כזה.

אגב, אחרי שהם יתחילו לעשות פלטפורמות יציבות מספיק בשביל רכבים חשמליים, הם יחזרו להתמקד בעניין העיצוב ולתת אופי לרכבים האלו.

זה יהיה צעד חיובי מאוד בשביל עולם הרכב.

פורסם

לא דיברתי על אמינות אנשים לא ידעו איך לאכול את זה.

ורק שתדעו לכם שאני בקרוב מביא תושבות לאוטו הזה.

ושנה הבאה למאזדה 2

בקשר למערכת זה רק יבלבל הרבה אנשים.

בקשר למירוצים-התכווני לרעש המנועים,יכול להיות שמבחינת שיפורים או שינוי באותו רגע אתה צודק.

אבל אין כמו צליל מנוע אמיתי!

וכן אני דיי בעד דברים פשוטים וטובים שעובדים מכאנית{כמו הקקמייקה שלי} טפו

שחוץ מ2 צינורות חימום שנקרעו ותיקנתי בעצמי באמצע הדרך{מה שאתה לא יכול לעשות היום,כמעט}.

וטיפולים שוטפים

לא היה לי כלום ואני כבר 3 שנים אם הרכב-טפו

ודבר מצחיק לסיום תעשו חיפוש בגוגל לJUSTY turbo

ותראו דברים מאד משעשעים.:-P:wink:

• תוכן חדש...