Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את חלק מהשאלות ניסיתי לשאול בעבר, אבל שכחתי מהאשכול ועכשיו אני לא מוצא אותו ככה שאני שואל אותם שוב.

1.האם מתקיים מתיישהו יריד לכל מיני דברים שקשורים לעולם הרכב? אם כן - מתי?

2.הצהבת פנסים - לרוב אני שם לב שברכבים גרמניים (בעיקר צ'מפיון למיניהם) הצהבת הפנסים מגיעה מוקד בהרבה מרכבים אחרים. למה זה ככה? האם זו איכות חומרים ירודה, או שאולי זה בגלל שVW מתאימים את הפנסים לאקלים איופאי ואצלנו הוא פשוט לא מחזיק?

3.חלונות חשמליים - שמתי לב, כשכל פעם מתקלקל חלון חשמלי ברכב כלשהו (VW, רנו, פורד), זה תמיד יהיה החלון אחורי-ימני.

האם זה באמת בד"כ ככה, או שסתם נתקלתי בצירוף מקרים חריג?

4. בלא מעט רכבים שמתי לב שנכנסים מים לתוך פנס הרכב, וכתוצאה מכך נוצרים אדים על הפנס, שמפחיתים את כמות האור הבוקעת ממנו. איך זה קורה? זה יכול להיות בגלל אטימה לקויה? האם יש אטם לפנסים?

5.סמלים לרכב - האם ניתן להזמין סמלים חדשים ממקום כלשהו בארץ? אם כן - מאיפה?

6.עד היום לא הבנתי מה זה בדיוק תצורת הנוצ'בק. אשמח לקבל הסבר ודוגמאות לרכבים שבהם קיימת כזאת אופציה (חוץ מהאוקטביה).

7. הבגאז' של הסופרב החדשה - איך זה שעד היום לא קיים משהו כל כך גאוני בשום רכב?

8. פורד אנגילה - האם החלון האחורי ה'הפוך' נועד למשהו נוסף חוץ מעיצוב (או ליתר דיוק כיעור)?

תודה רבה לכל העוזרים.

מנהלים, תקבלו צל"ש אם תמצאו כותרת עניינית לכזה אשכול.

עריכה: 9. ראיתי אתמול מפגש של ג'יפים בלילה באחד מהצמתות בארץ, שאיני זוכר כרגע את שמה. זה היה מפגש מהפורום שלנו או ממקום אחר? (השתתפו במפגש ג'ימני, ניסאנים למינהם ועוד דברים מעניינים שלא הצלחתי לראות בגלל החושך).

:twisted:הליסינג שלך זה רכב השטח הטוב ביותר...:twisted:

איביזה 2006 שחורה

פורסם

1. אפריל 2010 בת"א, גני התערוכה.

2. לא שמתי לב לשום דבר חריג. לדוד שלי פסאט 2003 והפנסים בסדר. בכל מקרה פוליש לפנס מחזיר אותו למצב המקורי. לא יזיק גם אם תכסה את הרכב שלך מהשמש, 5 דקות עבודת כיסוי ונגמר הסיפור.

3. צירוף מקרים. נתקלתי בתופעות כאלה גם במיצובישי (תוצרת יפן!- מוקדש ל"עדר").

4. אטימה לקוייה, נתקלתי בדבר כזה באונו בפנס האיתות לאחר שטיפה, מזל שהפנס עף לי בכביש החוף ליד נתניה, אז רכשתי חדש וקיבלתי איתו גם את הגומייה.

5. מהיבואן במחיר מופקע- או מאוטודיפו- תחליפיים.

6. אולי אתה מתכוון "הצ'בק"- זאת אומרת 5 דלתות (דלת תא מטען נפתחת עם החלון).

7. אתה מוכן לפרט על מה מדובר, מה כ"כ גאוני?

פורסם

stio,

האצ'בק = 3 דל'

נוצ'בק = 5 דל'

מלבד האוקטביה קיימים עוד רכבים עם סגנון כזה: 626, אפלאוז ועוד...

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

חבר'ה, הרשו לי לתקן אותכם - העניין הגאוני בדלת תא המטען של הסופרב - האופציה לפתוח אותו כדלת רביעית ("סדאן") או כדלת חמישית (נוצ'בק/האצ'בק).

ה-Twindoor מאפשר להנות מכל העולמות :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ואו, איזו הגזמה. כולה טריק קטן וחביב, לא המצאת העשור. האופציה לפתוח את הכל כולל החלון מאפשרת גישה נוחה יותר להטענת חפצים, אבל לא יוצרת יש מאין ולא מגדילה את תא המטען. בפועל זה בטח יהיה שימושי ב-1% מהפעמים שבהם תכניסו משהו לבגאז'...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא רע, רגיל :)..נחמד..

בקשר לנוצ'בק סך הכל מדובר על רכב האצ'בק עם תחת, הנה ויקיפדיה.

תכל'ס מדובר על תצורת סדאן, בארץ בד"כ מתבלבלים בין הפאסטבק(כמו המוסטנג למשל) לנוצ'בק.

וקומפי, אין קשר לכמות הדלתות ולתצורת הרכב.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אף אחד לא אמר שזה רע. פשוט, כמו שאתה עצמך כתבת

רוני, פטנט פשוט, יעיל ונוח מאוד.

וזה בדיוק מה שזה: פשוט. חביב, יעיל, ועדיין: פשוט.

לא משהו לרוץ לספר לחבר'ה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
לגבי הנוצ'בק: סיטרואן קסנטיה, סיטרואן C5, דייהטסו אפלאוז, אלפא 146, אלפא 33, מאזדה 626.

האם יש הבדל בעצם בין נוצ'בק לליפטבק?

לפי מה שידוע לי זה אותו הדבר.

פורסם
stio, האצ'בק = 3 דל' נוצ'בק = 5 דל'

בקשר לנוצ'בק סך הכל מדובר על רכב האצ'בק עם תחת, הנה ויקיפדיה.

תודה על התיקון, בחיי שלא היה לי מושג שקיים דבר כזה עד היום.

העניין הגאוני בדלת תא המטען של הסופרב - האופציה לפתוח אותו כדלת רביעית ("סדאן") או כדלת חמישית (נוצ'בק/האצ'בק).

זהו? זה הפטנט ה"גאוני" שדיברתם עליו? חשבתי מי יודע מה כבר הם המציאו.

• תוכן חדש...