Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי התקנתי סוף סוף את הבוסט קונטרול (PROFEC SPEC B 2) ויש לי מספר שאלות שלא מצאתי עליהם תשובה.

א. בסולנויד יש 3 "פורטים" אליהם נכנסים צינורות הוואקום והם מחוברים נכון עכשיו השאלה היא האם הפורט השלישי נשאר פתוח או סגור (יוצא לאטמוספרה או לא?), הרכב הוא לאון 05 כלומר מערכת סגורה השאלה היא האם גם הבוסט קונטרולר צריך להוציא גדישה החוצה או להחזיר פנימה?

ב. יש לי בעייה קשה עם הכיוונים, שיחקתי איתו קצת והצלחתי בשעה טוב שהחיינו להגיע לגדישה של באר איתו (לפני זה הייתי גודש 1.5 בפיק ואז נופל לבאר), הבעייה היא שבמעבר להילוך הבא האוטו מאבד כוח המון, ומצליח לעלות רק עד 0.5 באר... מה לא נכון?

כרגע אני מכוון על 70% בתפריט הראשי, 20% גאיין, וSET גאיין על 1.2 (ניסיתי גם על 1.55 שם המצב יותר גרוע בכלל אין גדישה גם בהילוך נתון)

תודה לעוזרים!

אבי.

פורסם

זהו שקטע נורא מוזר קרה לנו, כשהחיבור הוציא את האוויר החוצה האוטו טיפס בגדישה אבל הסולנויד כל שנייה הוציא את האוויר החוצה מה שגרם לנפילה מידית בגדישה ואז שוב טיפוס למעלה אני מדבר על משהו כמו 20-30 פעמים בהילוך

ואז סגרנו את היציאה השלישית שתחזיר אוויר פנימה ולא הצלחנו להגיע מעל חצי באר.. שיחקתי קצת עם הכיוונים והצלחתי לעלות כמעט לבאר אבל אז כשאני מחליף להילוך הבא (שלישי לצורך העניין) הגדישה נופלת לחצי באר ולאט לאט יורדת :cry:

פורסם

אוקיי פתחתי את היציאה השלישית עכשיו האוטו נוסע סוף סוף ומחזיק גדישה, יש עדיין סרג'ים כאלו בפיקים כאילו אני נותן לחיצה מגיע לבאר 3 ואז יש לי סרג' ל0.9 מתייצב וככה כמה פעמים במהלך הפיק כל שאר ההילוך נשמרת הגדישה והאוטו נוסע בריא מאוד..!

הכיוונים הם כאלו : בתפריט הראשי אני מכוון על 67%

GAIN : 7%

SET GAIN : 1.55 (זה מה שצריך להיות?)

WARNING : 1.7

WARNING-L : 4%

איפה אני צריך לעשות את השינויים פחות או יותר כדי לנסות להיפטר כמה שיותר מהסרג'ים הללו?

תודה מראש!

אבי.

פורסם

מחר נושא הווסטגייט יבדק, פשוט האוטו היה חם ולא היה לחבר שלי ממש את הרצון העז לשרוף חצי יד בשביל כיוון כרגע :)

על כמה הווסטגייט צריך להיות מכוון? שמעתי משהו על 0.8 משהו כזה? מה הכיוון הזה אומר למעשה 0.8 באר ? 80%?

תודה רבה!

אבי.

פורסם

היציאה השלישית צריכה להיות פתוחה לצינור היניקה בין מסנן האויר לטורבו, או לחילופין לאויר הפתוח.

אני ממליץ לא לחבר אליה צינורית בכלל, לתגובה חריפה יותר.

הכיוונים הם כאלו : בתפריט הראשי אני מכוון על 67%

GAIN : 7% אחרי שכיוונת את הגדישה פחות או יותר בתפריט הראשי, תשחק עם הGAIN בקפיצות של 4% בהתחלה, אח"כ 1% לפה ולשם לתוצאה מיטבית.

GAIN נמוך או גבוה מידי יגרום לגדישה לא יציבה. בד"כ יש תחום של 15% שבו הגדישה יציבה, אם אתה מעוניין בכניסה חזקה של הטורבו עם פיק גבוה בהתחלה,תשאר בGAIN נמוך יחסית.GAIN גבוה ייתן גדישה יותר לינארית.

SET GAIN : 1.55 (זה מה שצריך להיות?) תכוון את זה ל 0.0 לכניסה מהירה יותר של הטורבו- נכון לוויסטגייט פנימי בלבד.

WARNING : 1.7

WARNING-L : 4%

איפה אני צריך לעשות את השינויים פחות או יותר כדי לנסות להיפטר כמה שיותר מהסרג'ים הללו?

תודה מראש!

אבי.

בהצלחה!

כשמישהו צועק טיפש ואני מסתובב, זה אומר שאני טיפש?

פורסם

אל תשכח את ה start boost. - זה מה שקובע מתי הוויסטגייט נפתח ביחס לגדישה שנקבע.

בדוק את ההוראות של הבוסט קונטרולר.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

לא הבנתי אם בסופו של דבר לתת לבוסט קונטרולר ערך של התחלת גדישה או לא ? כרגע זה מכוון על 1.5 באר שזה אומר שאני מגיע לפיק ואז משם הוא מתייצב לי יפה סביב ה1.3, או שעדיף לתת לו ערך נמוך או לחלופין 0 ואז הוא פשוט קופץ ל1.3 ונשאר יציב?

הבדל משמעותי בנסיעה לא מורגש בפיק הזה אולי ממש מעט, השאלה איך נכון יותר לכוון את זה?

אבי.

• תוכן חדש...