Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי מוצר מוואלה שופס בשבוע שעבר ובזמן שעבר עברתי על חוות הדעת מהחנות הנ"ל (אתר בהחלט מוכר לכולם)

ונדהמתי מהתגובות החריפות נגדם

בד"כ לכל החנויות יש פידבקים טובים וקצת לפה ולשם שנפתרים מהר ברוח ההגינות

שימו לב לזה

http://www.zap.co.il/ClientCard.aspx?siteid=422

יש למישהו ניסיון עם האתר?

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

אני קניתי בערך 5 מוצרים מוואלה! שופס.

ואני דווקא מאד מרוצה.

לא היו לי פאשלות איתם,

אבל שים לב! כמו כל אתר באינטרנט הם עובדים עם ספקים חיצוניים, ואם הספק דופק ברז אין להם הרבה מה לעשות

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

גם אני רכשתי מהם מספר מוצרים,שירות מעולה.כול המוצרים הגיעו די מהר.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

כנ"ל גם כאן קניתי מהם מספר מוצרים ולא היו כלל בעיות איתם

ואגב אם תקרא באתר תראה שהם לוקחים אחריות על כל מכירות באתר למרות שמדובר בספקים חיצוניים, אם מצאת משהו במחיר שמתאים לך אז אין חשש לקנות דרכם

פורסם

ב-ד-י-ו-ק!

לפני כ-3 שנים, רכשתי מחשב נייד דרך אתר אחר , הספק - "נתי סקאל" (שמכר לכמה וכמה אתרים, ביניהם וואלה שופס) פשט את הרגל ו...הלך הכסף (במבטא של זאב רווח).

וואלה שופס מיד לקחה אחריות, והחזירה את כל הכסף ללקוחות שרכשו דרכה, ובעצם ספגה על עצמה את מעלליו של הספק, מיותר לציין ששאר אתרי המכירות לא עשו כן, חלקן בהמשך הזמן נעלמו מהסצינה (מי שמע על נטאקשן?)

מאז אותו מאורע, הונהגה שיטת "אחריות בקניה" (משהו כזה) של החברות המפעילות אתרי מכר, להבטיח את כספם של הרוכשים דרכה, גם אם הספק עושה פאדיחה, משמע, הם כבר לא רק צינור מתווך בינך ובין הספק, הם גם ערבים לכספך.

מאז, אני שומר כבוד לוואלה שופס.

למידע נוסף, גגל את "נתי סקאל".

תבדוק גם תגובות חיוביות עליהם, ולא רק שליליות.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אני חושב שהייתה פסיקה של בימ"ש לגבי נושא אחריות האתרים לכל המכירות שמבוצעות באתריהן ללא קשר לספק משנה כלשהו, בכל מקרה זה וואללה לקחו אחריות זה נכון

פורסם

אין לך מה לחשוש, מדובר באתר הקניות המוביל במדינה בעל שירות הלקוחות הטוב ביותר.

סביר להניח שבגלל שהם הגדולים ביותר, אז יש גם יותר תלונות, בדרך כלל הבעיה היא עם הספקים עצמם.

רכשתי מהם בחודשים האחרונים בסכומים של אלפי שקלים (אם לא עשרות אלפי שקלים) ,

ריהוט, פלזמה , מערכת קולנוע ביתי ,מסך למחשב, מכונת כביסה ומה לא.

הכל הגיע בזמן וכשהיתה בעיה באחת הרכישות (באשמתי -הזמנתי דגם לא נכון) , למרות שהמוצר כבר הגיע אליי הביתה, החליפו לי אותו בדגם שאותו התכוונתי להזמין.

אני אישית מזמין רק מספקים שאני יודע שהם היבואנים הרשמיים של המוצרים, ולא מכל מיני חאפרים.

זה ממזער כמעט למינימום את אחוזי חוסר הוודאות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני בערך 5 שנים ואולי יותר קונה בוואלה שופ.

לדעתי החנות עם המוניטין והשירות הטוב ביותר.

לעולם לא תצטער

אשרי תמימי דרך ההולכים בתורת יהוה.

• תוכן חדש...