Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונית מנהלים, עד 350,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה כיף שאפשר "לשחק" עם כזה תקציב... רק שהפעם זה לא משחק, יו"ר החברה שלי באמת מחפש מכונית כזו... בינתיים הוא בדק סאאב 5-9 חדשה (אהב אותה, אבל הוא רוצה לגוון, יש לו כבר סאאב שנת 2000), ב.מ.וו 535 שנת 2003 מהיבואן (עודפי הדגם הקודם. יש עוד בודדים במחיר טוב למעוניינים... העריך אותה, אבל לא אהב), אודי A8 שנת 2000 (בסיבוב ראשון נותר ללא רושם ברור - כתבתי פה על הנסיעה הזו, לפני איזה 10 ימים... בנסיעה שניה, כמה שעות לבד, הוא קצת קרע אותה והחליט שזה אוטו מדהים).

בינתיים הוא מתלבט, הוא אומר שהסאאב הכי מתאימה לאופי שלו, כי היא קצת עצבנית ויותר קומפקטית, האודי הכי טובה אבל הוא קצת חושש שהיא גדולה מדי ותפגע ביכולת התמרון שלו בפקקים - הוא אוהב לחתוך מהצדדים ברמזורים העמוסים של דרום תל-אביב...)

הצעתי לו לבדוק את האלפא 166, אבל הוא אומר שהספיק לו איטלקיות (לצערי...) ו- בעיקר מתוך סקרנות - את הרובר 75, ששמעתי עליה דברים טובים ושאיכות הגימור שלה טובה בהרבה מהרמה הרגילה של רובר.

אז מה אתם אומרים? יש עוד הצעות? יש הערות לגבי הדגמים שהוזכרו לעיל?

מי שמצביע משפיע!

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

הA8 תתן את התמורה הטובה ביותר (ולאחר כמה שנים שהערך שלה יפול לרצפה שיקנה אותה מהליסינג לעצמו ואו שאתה תקנה אותה :D ).

אין ממש רכב חדש בתקציב זה ששווה את זה (דווקא ה535 כן שווה את זה והייתי ממליץ לו במידה והוא יהיה קשוב לשקול מחדש לגביה ).

פורסם

קאדילק CTS? אמריקאית עם אופי אירופאי. נכנסת בול בתקציב ושווה בדיקה לדעתי.

second is the first looser

פורסם

רעיון קצת אחר (שמן הסתם יפול על הסף.... אבל מישהו צריך לשאת את דגל הגיוון):

VW_(2)_w.jpg

פולקסוואגן טרנספורטר מולטי-וואן.

דיזל - 174 כ"ס. אוטומטית. מאובזרת עד האוזניים.

הוא חיפש אוטו זריז? אולי כדאי שיעיף מבט כאן :evil:.

צ'מפיון עתידים להביא גם את גרסת הבנזין המדוברת...

צריך לזכור שהרכב מוגדר כמסחרי ולכן יש לנקות ממנו מע"מ. הסכום יוצא מתאים, ועוד נשאר מקום לכמה תוספות.

זאב בעור טרנספורטר, זו בכל אופן הבחירה שלי :twisted: .

יניב

*עריכה - לגבי יכולת תמרון בפקקים... ישיבה גבוהה, מראות עדיפות, שדה ראיה רחב, אף קצר. בטוח יהיה לו יותר קל בפקקים מאשר באוטו שלי :D .

חניות - שום דבר שמערכת עזר לחנייה, קידמית ואחורית לא יכולה לפתור.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

פולקסוואגן קראוול T5 יושבת עליו בול.

מאובזרת עד לשמיים. 9.5 שניות למאה זה מספיק זריז?

348K לחדשה אם אני לא טועה, שתגיע אוטוטו ארצה.

לפי מבחן דרכים מתורגם ב"מכוניות", תחת העמודה של החסרונות ברכב לא נרשמו חסרונות כלל.

172

פורסם

AUDI A6 2.4 חדשה דנשה שנת 2004 ? :p

לאבא שלי יש כזאתי.. והוא מרוצה עד הגג.. נכנס בתקציב ונשאר אפילו בשביל מושבי עור :twisted:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
רעיון קצת אחר (שמן הסתם יפול על הסף.... אבל מישהו צריך לשאת את דגל הגיוון):

VW_(2)_w.jpg

פולקסוואגן טרנספורטר מולטי-וואן.

דיזל - 174 כ"ס. אוטומטית. מאובזרת עד האוזניים.

הוא חיפש אוטו זריז? אולי כדאי שיעיף מבט כאן :evil:.

צ'מפיון עתידים להביא גם את גרסת הבנזין המדוברת...

צריך לזכור שהרכב מוגדר כמסחרי ולכן יש לנקות ממנו מע"מ. הסכום יוצא מתאים, ועוד נשאר מקום לכמה תוספות.

זאב בעור טרנספורטר, זו בכל אופן הבחירה שלי :twisted: .

יניב

*עריכה - לגבי יכולת תמרון בפקקים... ישיבה גבוהה, מראות עדיפות, שדה ראיה רחב, אף קצר. בטוח יהיה לו יותר קל בפקקים מאשר באוטו שלי :D .

חניות - שום דבר שמערכת עזר לחנייה, קידמית ואחורית לא יכולה לפתור.

למה? האם לא עדיף כבר לרכוש וולוו XC90 בסיסית אם הוא רוצה "רכב פנאי"? למה מסחרית? הייתרון הייחידי במסחריות כאלה זה שיש גרסאות "ביזנס" כמו אצל מרצדס ששם ניתן לעשות ישיבות מאחורה עם שולחן, אך אם לא זו המטרה אזי חבל על הכסף.

פורסם
למה? האם לא עדיף כבר לרכוש וולוו XC90 בסיסית אם הוא רוצה "רכב פנאי"? למה מסחרית? הייתרון הייחידי במסחריות כאלה זה שיש גרסאות "ביזנס" כמו אצל מרצדס ששם ניתן לעשות ישיבות מאחורה עם שולחן, אך אם לא זו המטרה אזי חבל על הכסף.

לדעתי אין שום טעם בקנייה של רכב שטח אם אין כל כוונה לרדת לשטח.

טרנספורטר תציע מרווח עדיף ואולי גם נוחות עדיפה (אני משער... לא נסעתי על הוולבו, אבל אני משווה את הטרנספורטר שאני מכיר - T4 - לרכבי שטח אחרים).

הטרנספורטר גם חפה מכל פוזה חיצונית, וזה כל הקסם שבה.

האבזור בה עדיף על פני XC90 בסיסית. מה גם, שהיות והרכב מוכר כמסחרי, אני חושב כי ההוצאות עליו יהיו הוצאה מוכרת לצורכי מס (תקנו אותי אם אני טועה), בניגוד לעדרי הג'יפים.

לעומת הויטו של מרצדס, היא מרווחת באופן משמעותי. מה גם שאת הגרסא הבכירה של הויטו לא מציעים פה.

שוב, מדובר פה על גישה שונה. קשה להציע רכב כזה למי שחשש כי A8 תהיה לו גדולה מדי. מדובר פה על שינוי קונספציה, היות ונדירים האנשים בארץ שבכלל יחשבו על רכב כזה בתור אלטרנטיבה. אבל, בשביל מי שמחפש לצאת קצת מהמרובעות, לקנות רכב שונה, שבצד החסרונות שלו טמונים גם יתרונות רבים, אני חושב שטרנספורטר יהיה בחירה ראויה. V6 בנזין 3.2L בשבילי :wink: .

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
AUDI A6 2.4 חדשה דנשה שנת 2004 ? :p

לאבא שלי יש כזאתי.. והוא מרוצה עד הגג.. נכנס בתקציב ונשאר אפילו בשביל מושבי עור :twisted:

מה באמת?

ואני חשבתי שזה סתם אוטו שנראה טוב. :roll:

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

לדעתי אין שום טעם בקנייה של רכב שטח אם אין כל כוונה לרדת לשטח.

טרנספורטר תציע מרווח עדיף ואולי גם נוחות עדיפה (אני משער... לא נסעתי על הוולבו, אבל אני משווה את הטרנספורטר שאני מכיר - T4 - לרכבי שטח אחרים).

הטרנספורטר גם חפה מכל פוזה חיצונית, וזה כל הקסם שבה.

האבזור בה עדיף על פני XC90 בסיסית. מה גם, שהיות והרכב מוכר כמסחרי, אני חושב כי ההוצאות עליו יהיו הוצאה מוכרת לצורכי מס (תקנו אותי אם אני טועה), בניגוד לעדרי הג'יפים.

לעומת הויטו של מרצדס, היא מרווחת באופן משמעותי. מה גם שאת הגרסא הבכירה של הויטו לא מציעים פה.

שוב, מדובר פה על גישה שונה. קשה להציע רכב כזה למי שחשש כי A8 תהיה לו גדולה מדי. מדובר פה על שינוי קונספציה, היות ונדירים האנשים בארץ שבכלל יחשבו על רכב כזה בתור אלטרנטיבה. אבל, בשביל מי שמחפש לצאת קצת מהמרובעות, לקנות רכב שונה, שבצד החסרונות שלו טמונים גם יתרונות רבים, אני חושב שטרנספורטר יהיה בחירה ראויה. V6 בנזין 3.2L בשבילי :wink: .

יניב

לא אמרתי שיקנה רכב שטח...אמרתי שאם הוא רוצה רכב פנאי קרי SUV שיקנה כבר XC90.

את דעתי לגבי מה כדאי לו לדעתי לרכוש כבר אמרתי בהתחלה. ברור שבתכלס הבחירה תהיה שלו אבל אני לא מבין למה לרכוש כזה רכב אם אין הצדקה וצורך לכזה רכב.

פורסם

אין שום התלבטויות:

סובארו B4 החדשה.

3.0 ליטר H6

הנעה כפולה קבועה עור מכל הכיוונים.

אוטו מדהים.

מפנק את הת** גם בנוחות ועוד יותר בנהיגה.

מבין כל מה שהציעו לפני-מכונת הנאה מושלמת.

פורסם

הוא יכול להשיג אחד מאובזרת בסט בפחות כסף,אם גם הוא מעוניין בג'יפ ויכול למתוח טיפה את התקציב והוא אוהב גם 4X4 שיילך על הטאורג של פולסווגן-גם מנהלים,גם יפה וגם תותח בשטח!

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
איזה כיף שאפשר "לשחק" עם כזה תקציב... רק שהפעם זה לא משחק, יו"ר החברה שלי באמת מחפש מכונית כזו... בינתיים הוא בדק סאאב 5-9 חדשה (אהב אותה, אבל הוא רוצה לגוון, יש לו כבר סאאב שנת 2000), ב.מ.וו 535 שנת 2003 מהיבואן (עודפי הדגם הקודם. יש עוד בודדים במחיר טוב למעוניינים... העריך אותה, אבל לא אהב), אודי A8 שנת 2000 (בסיבוב ראשון נותר ללא רושם ברור - כתבתי פה על הנסיעה הזו, לפני איזה 10 ימים... בנסיעה שניה, כמה שעות לבד, הוא קצת קרע אותה והחליט שזה אוטו מדהים).

בינתיים הוא מתלבט, הוא אומר שהסאאב הכי מתאימה לאופי שלו, כי היא קצת עצבנית ויותר קומפקטית, האודי הכי טובה אבל הוא קצת חושש שהיא גדולה מדי ותפגע ביכולת התמרון שלו בפקקים - הוא אוהב לחתוך מהצדדים ברמזורים העמוסים של דרום תל-אביב...)

הצעתי לו לבדוק את האלפא 166, אבל הוא אומר שהספיק לו איטלקיות (לצערי...) ו- בעיקר מתוך סקרנות - את הרובר 75, ששמעתי עליה דברים טובים ושאיכות הגימור שלה טובה בהרבה מהרמה הרגילה של רובר.

אז מה אתם אומרים? יש עוד הצעות? יש הערות לגבי הדגמים שהוזכרו לעיל?

מי שמצביע משפיע!

לפי דעתי שווה לנסות את הקאדילק CTS החדשה, באמת רכב מדהים ...

הייתי גם קופץ לסוכנות אופל לבדוק את הסיגנום החדשה, ישבתי באחת כזו בגרמניה, הפאר שלה יכול לבייש את BMW ומרצדס ...

אני מצטרף גם לעוד רכבים נחמדים שהזכירו פה: סופרב ו-S60T5 (שוב, לפי דעתי S80T6 בסדר גודל של A8 ולכן הוא לא יאהב אותה) ...

אני אישית לא הייתי ממליץ לבוס שלך BMW סדרה 7 או אאודי A8 מכיוון שהוא מחפש רכב קצת יותר קטן (כלומר רכב יוקרה/סלון שזה אומר BMW סדרה 5/אאודיA6 וכו').

עם כל הכבוד לאקורד, בעניי היא עדיין רק רכב מנהלים (ולא יוקרה/סלון), נכון שאם מאבזרים אותה היא מתקרבת לשם אבל אל תשכח שגם טווינגו אפשר לאבזר ...

סובארו B4 חדשה, נראת דיי טוב, אבל עדיין, למי שמחפש יוקרה בחיים לא הייתי ממליץ על סובארו (למרות שנסעתי על B4 דור קודם) ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...