Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונית מנהלים, עד 350,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה עד עכשיו אף אחד לא ציין את היגואר S TYPE? גם הגרסה הבסיסית עם מנוע 3.0 מציעה 238 כ"ס, נוכחות ופאר שרק בריטיות יודעות לתת (ואני יודע שמרצדס וב.אמ.וו. יותר איכותיות, אבל מה עם הלב?).

מסקנה - אם הוא מעוניין ברכב ספורטיבי אבל קלאסי, עם נוכחות שאומרת "הגעתי, עשיתי את זה ואני שונה מכולם", אין כמו היגואר. ואל תשוו אפילו לרובר - אמנם העיצוב דומה, אבל הרכב קטן יותר, השוק ושמירת הערך שלו איומים ונוראים גם המנוע החזק של הרובר (2500 V6 עם 177 כ"ס) לא ממש משכנע. מה שכן - ישנה גרסת ZT או איך שלא קוראים לה, שאמנם לא ספורטיבית מבחינת הביצועים אבל נראית סוף הדרך...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

בוא נעשה ככה

אם הוא רוצה לקנות מנהלים אז הוא יקנה חדש דנדש עם מנוע הכי גדול...

או שהוא רוצה יוקרה אז הוא יסתפק במנוע הקטן יותר

אוו שהוא רוצה פאר אז הוא בכלל יסתפק במנוע קטן ושנתון ישן או במנוע גדול ובשנתון ישן יותר

עכשיו

בוא נעשה ככה

סובארו- ממליץ לו על ה-B4 של סובארו עם המנוע 3.0 H6 החזק שלה עולה כ-230,000 ש"ח ומאובזרת ברמה הגבוה ביותר,מלא תאי איכסון ופאר ברמת הגרמניות(כן כן זה סובארו)

גם יפה מאוד,חזקה מאוד,מומנט,הנעה כפולה שנותנת לה אחיזת כביש ובטיחות מרבית משאר המכוניות.

אופל-אופל ווקטרה מכונית יפה מאוד מרווחת וגם מאובזרת ברמה שגוברת על הב.מ.וו סדרה 3... המכונית נוחה מאוד ואופל לא חסכו בכלום בכל מה שקשרו בפנים הרכב,המושבים קצת נוקשים אבל יש אנשים שיואהבו את זה כמוני....והיא עולה מחיר התחלתי 165,00

יש לה בעיה אחת במהירויות קצת גבוהות ההתנהגות כביש שלה יורדת.

ב.מ.וו-מכונית טובה התנהגות טובה מאוד תא נוסעים דרוש עידכון דחוף,יש לה שם,אבל היתי מעדיף את האופל ווקטרה עליה-יותר זולה ויותר מפוארת.

אודי-אודי A4 אוטו מפואר איכות חומרים טובה מאוד,מרווח,נוח,ואפשר לירנות אותו עם מנוע 3.0 במחיר של-300,000 ש"ח.

סאאב-אתה אמרת שהוא לא רוצה כל כך סאאב כי כבר יש לו אבל אוטו בין המקומות הראשונים בקבוצה.הוא מרווח,עיצוב היי-טקי-הרבה כפתורים....העיצוב פנים שלו לא הכי הכי אבל עדיין בין הטובים.

וולוו-וולוו S60 אני נסעתי בו בנסיעת מבחן-האוטו נוח מאוד המושבים מצויינים יפה מפואר,סולידי,מאובזר,נוח וכו' וכו'

מרצדס-עם הוא רוצה מרצדס אז זה יעלה לו ביוקר כי הדגם הבסיסי עולה כמעט 300,000 אבל אם הוא יתעקש אז הוא לא יצא פראייר כי המרצדס הכי מפוארת בקבוצה,יש לה 5 כוכבי בטיחות,הכי יפה,מרווחת מאוד,נוחה מאוד ואני לא צריך לפרט כל כך עליה....

יגואר-יגואר X-type מכונית אנגלית נטו,נוסח אנגליה-מפואר,מלא עץ ועור,מרווח,מנוע טוב ויפה מאוד

עכשיו בוא נעלה רמה:

בקטגורית היוקרה אני ממליץ על הקאדילק CTS כמו ש-Z8 ועוד כמה הזכירו פה

היא תצא לו כמעט בול במחיר שהוא רוצה להשקיע ותציע לו מנוע 3.2 ל' חזק כוחני,מומנט גבוה,יפה מאוד,מפוארת ומרווחת,גם נוחה.אני ישבתי בא בסוכנות של UMI פשוט השתגעתי עליה מכונית כל כך יפה אשקרה אמריקנית נוסח אירופה

או שהוא רוצה גרמני-אודי A6 אני לא הכי ממליץ אני נסעתי בא כמה שעות בנסיעת מבחן אני לא אומר שהיא לא טובה ההפך היא מצויינת נוחה יותר מהוולוו בנסיעות כוחנית אבל די יקרה אז היתי מעדיף אץ הקאדילק....

לסיכום:

אם הוא רוצה לצאת מורווח ובזול אז שיקח או את הסובארו או את האופל

אם הוא רוצה לצאת מורוח ביוקר אז אני ממליץ על האודי A4 3.0 שעולה כמעט 300,000

או שהוא רוצה לצאת מרווח עוד יותר וביוקר עוד יותר אז שיקח את הקאדילק

מרווה שעזרתי... :lol::lol:

ראיתי איך ענייך היפות דיברו בלי קול,במבטך בחיוך סיפרת לי את הכל,בכל מילה היכול צחוקך עולם אחר לא שלך!!!

רצית לדעת מדוע נישארתי טוב ונחמד איתך!!!

שלאא תעצביי עודד,לאא תכאביי עודדד,לא תהיה לבד יושבת בעולם אכזררר

יאסוו איציק קלה!!!

פורסם
AUDI A6 2.4 חדשה דנשה שנת 2004 ? :p

לאבא שלי יש כזאתי.. והוא מרוצה עד הגג.. נכנס בתקציב ונשאר אפילו בשביל מושבי עור :twisted:

מה באמת?

ואני חשבתי שזה סתם אוטו שנראה טוב. :roll:

דבר ראשון - אין כזה דבר אאודי שרק נראית טוב.

דבר שני - לא משתלם כרגע לקנות אאודי בתקופה שהאירו בשמיים. המחירים מטורפים פשוט :shock:

דבר שלישי - אני בעד הקראוול. שיקרא את מבחן הדרכים עליה ב"מכוניות" של החודש.

172

פורסם

הרבה תודה!

חלק מהאופציות שהוזכרו כבר עלו בעבר, נדחו לאחר בחינה (וולוו, שהיא די טובה אבל לא התברגה בשלב הגמר) או מחמת הפרינציפ (יפניות באופן כללי, ולגבי היגואר - הוא החליט שלא מתאים לו, הוא רוצה לשמר קצת מהדימוי העממי כשהוא פוגש את החברים בבריכה)... ה-CTS זו אופציה מעניינת שאני אעלה בפניו.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
AUDI A6 2.4 חדשה דנשה שנת 2004 ? :p

לאבא שלי יש כזאתי.. והוא מרוצה עד הגג.. נכנס בתקציב ונשאר אפילו בשביל מושבי עור :twisted:

מה באמת?

ואני חשבתי שזה סתם אוטו שנראה טוב. :roll:

דבר ראשון - אין כזה דבר אאודי שרק נראית טוב.

דבר שני - לא משתלם כרגע לקנות אאודי בתקופה שהאירו בשמיים. המחירים מטורפים פשוט :shock:

דבר שלישי - אני בעד הקראוול. שיקרא את מבחן הדרכים עליה ב"מכוניות" של החודש.

הקראוול של פולקסווגן - לא?

כל רכב אירופאי לא משתלם כעת בגלל היורו..

עוד 2 הצעות..

פיז'ו 607 מנוע 3000..

או פולקסווגן טורג' - אוטו מדהים! (מתחיל ב350 אלף שקל) :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

א, אני ממליץ רובר 75.

אם הוא מסוגל לעמוד באובדן הערך (כנראה שכן, יש לו סאאב).

ואני מוחה בהחלט על ההערה בנוגע לרמת הגימור של רובר.

רובר אף פעם לא התרשלה בגימור.

הבעיה איתן לפי דעתי היא פשוט מחירי חלפים יקרים יחסית.

פורסם

אני אישית הייתי הולך על הסאאב 9-3 טורבו החדשה...

קצת קטנה יותר מרכב מנהלים אמיתי אבל אוטו אחד המדהימיטם שישנם בקטגוריה...

ואם הוא יותר בקטע של מכוניות גדולות ויש מספיק ממון כי אני לא יודע את המחיר המדוייק של ה9-5 טורבו האוטו המדהים הזה בעל ביצועים טובים יותר מאלו של הוולבו T6 ויפה בהרבה

Kravitz

פורסם
אני אישית הייתי הולך על הסאאב 9-3 טורבו החדשה...

קצת קטנה יותר מרכב מנהלים אמיתי אבל אוטו אחד המדהימיטם שישנם בקטגוריה...

ואם הוא יותר בקטע של מכוניות גדולות ויש מספיק ממון כי אני לא יודע את המחיר המדוייק של ה9-5 טורבו האוטו המדהים הזה בעל ביצועים טובים יותר מאלו של הוולבו T6 ויפה בהרבה

Kravitz

ה T6 מהירה יותר (ובאופן משמעותי) מה9-5 המהירה ביותר.

גיא.

פורסם

אוקיי דבר ראשון ביררתי ואמת הT6 עושה 0-100 ב7.2 והסאאב ב8.2 והביצועים של הוולבו טובים יותר אך לא בהרבה אך אם זאת הסאאב יותר מפנקת ובמחיר שאתה מביא וולבו משומשת אתה מביא סאאב חדשה...

וגם לפי דעתי הסאאב החדשה היא בין היפות אבל על טעם ועל ריח אין להתווכח...

Kravitz

פורסם

בעניין וולבו נגד סאאב הנושא כבר נדון ונסגר... T6 הפסידה בגלל סעיף נוחות נסיעה והנאה בנהיגה, למרות התאוצה הבאמת מדהימה שלה (אולי תאוצת הביניים החזקה ביותר שיצא לי לחוות בשנים האחרונות). סאאב 9-5 היא כרגע באמת מועמדת מובילה אבל לשמחתי הצלחתי לשכנע אותו בכל זאת לעשות נסיעת מבחן על אלפא 166 ... האמת זה לא כל כך השכנוע שלי כמו שהוא ראה את היפיפיה באולם של סמל"ת והמראה הכניע אותו. אני מקווה לדווח על נסיעה זו בהמשך השבוע. :D

ועוד דבר, די מביש - אני והקונה הפוטנציאלי היינו לפני מספר ימים בפקק מאחורי רובר 75 בונבונית, הוא רשם את המספר של הסוכנות שהיה כתוב מאחור, והתקשר. הפקידה לקחה את הפרטים שלו. אמרתי לו שכמו שראיתי את האדישות של הפקידה באולם (אולי זה אותה אחת?) כשהסתובבתי שם, אני שם כסף שלא יחזרו אליו. כמובן שעד היום לא חזרו אליו. אני מבין שפשוט כמות ה-75ים שנמכרת בארץ כל כך גדולה שהיצרן לא עומד בביקוש וביקש להפסיק למכור? :?

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

בנוגע לאלפא, בהמון מקומות קראתי כי היא לא ממש מספקת הרבה יותר מ-156 ברוב התחומים, ולא שווה את התוספת בכסף. לדעתי היא גם פחות יפה.

בכל מקרה היא תסבול מירידת ערך מטורפת למדי, והאמינות גם לא בשמיים. לאבא של מישהו שאני מכיר יש 166 שמבלה מדי פעם במוסך בגלל בעיות חשמל שונות ומשונות, וכן עברה החלפת גיר לא מזמן, אחרי כ-150 אלף ק"מ אם אני זוכר נכון. העלות? עדיף שלא תשאל...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני ארצה להוסיף להודעתו של Discover שאמר שלאבא שלו יש AUDI A6 2.4 והוא מבסוט ממנה.

אמת גם אבא שלי נוסע בA6 2.4 חדשה לאחר שהחליף מA6 2001 2.4 והוא אומר שהאוטו השתפר בהרבה...

מבחינת אחיזה התנהגות ותיבת ההילוכים החדשה של אאודי...

מבחינת המחיר האוטו יכול להיכנס בלי שום קושי לתקציב ותוכל להינות מאוטו אמין מפנק ובעל ביצועים סבירים פלוס...

Kravitz

פורסם

כיוון קצת שונה

HONDA LEGEND

אין מילים בפי כמה נהנתי לנסוע בהונדה של דוד שלי. :lol:8):lol:

לא כל כך מכיר את הדגם החדש אך הייתי הולך לנסיעת מבחן.

פורסם
כיוון קצת שונה

HONDA LEGEND

אין מילים בפי כמה נהנתי לנסוע בהונדה של דוד שלי. :lol:8):lol:

לא כל כך מכיר את הדגם החדש אך הייתי הולך לנסיעת מבחן.

מבלי להתייחס לרכב עצמו הלג'נד היא מעבר לתקציב הנתון.

• תוכן חדש...