Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי טסט+ביטוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

החלטתי להשבית את האוטו שלי כי נמאס לי לתקן אותו ולעבוד בשבילו.

רציתי לדעת האם אני יכול להשבית את הביטוח(אני יודע שכן ,מה השלבים?)

והאם אני יכול להקפיא את הטסט, ז"א שכרגע יש לי טסט בעוד 5 חודשים והאם אני יכול להקפיא אותו כמה חודשים וכשארצה לחדש תשאר לי יתרה של 5 חודשים?

ושוב מה השלבים?

יש אופציות אחרות?

תודה מראש

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם

אגרת רישוי - אתה יכול להפקיד את הרשיונות ברשות הרישוי ולקבל מרשות הרישוי החזר כספי יחסי רק בתום התקופה. אאל"ט הם לא מחשבים חלק של חודש, אלא רק חודשים מלאים.

ביטוח - אתה יכול לקבל החזר כספי אבל הביטוח עוד יותר חותך בהחזר הכספי היחסי, כך שמבחינה כלכלית עדיף להקפיא. הדבר נכון גם לגבי החובה וגם לגבי צד ג'/מקיף.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

תודה על התשובה.

על הביטוח אני יכול לוותר מכיוון שאני צריך לחדש רק באפריל אז לא נורא כ"כ

לגבי הרשיון

אני אמור ללכת למשרד הרישוי ולהסביר להם למה?

האם זה יכול "להתנקם" בי מאוחר יותר?

בסה"כ אני רוצה להשבית תאת האוטו כמה חודשים מעכשיו או עד הטסט

לאחר שאני אשבית את האוטו, האם יש פרוצדורה/ביוקרטיה ארוכה מהרגיל או שפשוט הנוהל הרגיל לחדש רשיון?

תודה על כל עזרה

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם

לא שואלים אותך למה.

רק תדגיש שמדובר על הפקדה ולא על הורדה.

אין שום נקמות וכד' - תהיה רגוע.

לגבי ביטוח - קח בחשבון שרכב שרשיונותיו מופקדים, עדיין חייב בביטוח חובה.

אם יש לך ביטוח מקיף, תחשוב מה יהיה במקרה של שריפה/גניבה או שמישהו יכנס ברכב ויעלם.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...