Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי מישהו בדליית אל כרמל שעושה את החלונות שחורים כל חלון ב40 שקל.

העניין הוא שהחומר אני מביא לו ומקסימום אני אקנה ממנו את החומר גם לחלונות קדמיים.

מה אתם אומרים על המחיר שווה?

מדובר בסיאט איביזה 3 דלתות מאחורה זה החלון לא החשמלי אלא עם הכפתור שפותחים ודוחפים את החלון החוצה.

תנו עצה לתת לו שיעבוד או לא שווה במחיר הזה?

פורסם

אם לא יכול להיות גרוע, לך תעשה, רק אל תבוא לבכות "הדביקו לי חרא ויש בועות"

אם עושים הדבקה, או שמשקיעים מראש כמו שצריך, או שלא משקיעים בכלל.

(אלא אם אתה סובל מעודף כסף ורוצה לזרוק פעמיים)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

בוא נגיד אני מתקין לבד את החלונות שאני מאמין שזאת תהיה העבודה הכי איכותית איך אני חותך את החומר בידיוק איפה שהקליפס הזה שבעזרתו דוחפים את החלון.

איך עושים את החתך שם שיכנס בידיוק שלא יפריע והכי חשוב שלא יראה כאילו עשו שם עבודה מכוערת?

פורסם

שמע, חלונות אחוריים שאתה יכול לפרק ולשים על השולחן, זה לא קשה בכלל, היה לי פעם פיג'ו 206 ועשיתי את זה, אבל בחלונות קדמיים צריך לדעת איך לעשות את זה, אני לא הצלחתי.

שוב, לדעתי עדיף לשלם עוד כמה גרושים אבל זה יהיה מקצועי.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

יכול להיות בועות,שריטות,התקלפות של החומר וכו.

אם אתה מוכן להגיע למרכז אני ייתן לך קישור לבנאדם שעושה עבודה מעולה.

אצלי 4 חלונות מושחרים כבר שנתיים,נראה כמו מקורי,ועובר טסט(בלי קומבינה).

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

גם אני פירקתי את חלונות האחוריים שהתקנתי ב-206, חוסך המון עבודה ונראה הרבה יותר טוב.

בועות ואיכות עבודה תלויה במידה רבה גם בחומר עצמו.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

תעשה,במקרה הכי גרוע,לא תיהיה מרוצה ותוריד. לדעתי הוא יעשה עבודה טובה.

במרכז יש אחד ברמלה שעושה ב50 לחלון ויוצא בן *ונה.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

נגיד והחלטתי לעשות בסוף לבד איך אני בידיוק מפרק את החלון משם.

בנוסף השאלה ההכי קריטית עבורי היא איך אני מדביק מבלי שהידית שעוזרת לפתוח את החלון לא תפריע לי למהלך ההדבקה הרי הידית נופלת באמצע החלון וחתוך באמצע החומר יהיה מכוער ולא מדוייק יש למישהו הצעה?

• תוכן חדש...