Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

החלונות אצלי ברכב אמורים לעלות בצורה אוטומטית בעת הפעלת ההזעקה, אך משום מה החלון של הנהג הפסיק לעבוד והוא לא נסגר כשאני נועל את האוטו.

ההזעקה היא של חברת קוברה, והחלון של הנוסע נסגר באופן רגיל ותקין.

מה יכולה להיות הבעיה?

תודה,טל

פורסם

אם השמשה עובדת תקין בהפעלה מהכתפור יש בעיה במרים שמשות ואם השמשה לא עובדת גם מהכפתור יש בעייה אחרת שדורשת בדיקה ממוקדת, תקלות אפשריות הן: חווט, כפתור או מנוע מנגנון.

פורסם

מההודעה אני מבין שהחלון לא נסגר רק עם מרים השמשות מה שמעיד על בעיה במנגנון. קח את האוטו למקום בו התקנת את האזעקה. אם אתה צריך המלצה למקום אחר תגיד מאיפה אתה ואולי נוכל להפנות אותך לחשמלאי באזורך.

פורסם
יש את המוח ויש את החיווט. הבעיה יכולה להיות באחד החוטים או במח עצמו.

אם היה בעיה בחווט החלון לא היה עובד אף פעם, יש בעיה רק במוח הנעילה עצמו.

פורסם

דני,

האם החיבור של המוח (כולה קופסה עם ממסרים, אבל שיהיה) הוא בטור לחיווט של המערכת (כלומר, חותכים את החיווט באמצע ומעבירים אותו דרך קופסת הפיקוד), או במקביל, כלומר מביאים מקור מתח נוסף למנוע החלונות, שמבוקר ע"י בקרה מהאזעקה ומחובר דרך קופסת הפיקוד)?

פורסם

תודה על כל התשובות.

הרכב הוא 106 שנת 96

החלון עולה כשאני מרים אותו מהכפתור אך לא כשאני נועל את הרכב.

באזור חולון יש המלצות איפה אפשר לבדוק את זה?

פורסם
חיבור בטור. אם תנתק את המוח נעילה מהקונקטור שלו החלונות לא יעבדו יותר.

אם כך, אז אתה צודק ללא ספק. שווה לפתוח את קופסת הפיקוד ולבדוק אם הפיקוד לממסר הזה עובד.

מדובר בקופסה שחורה שבד"כ מתחבאת מתחת לדש-בורד מעל תיבת הפיוזים, ויוצאים ממנה חוט אדום, שחור וארבעה צהובים (שממשיכים דרך הדלת אל מנוע החלון החשמלי).

אם אתה רוצה לגשת אל החברה - הם יושבים ברח' תוצרת הארץ בת"א - לא ממש רחוק.

פורסם

אני לא יודע אם יש כזה בפיז'ו, אבל לאבא שלי בלנטיס הייתה בעיה דומה מאוד, גם כן אזעקת קוברה.

ליד הפקדים של הרמת\הורדת החלונות יש כפתור שמבטל את הכפתורים של הנוסעים בכל הדלתות, כלומר רק הנהג יכול להרים\להוריד את החלונות.

כאשר נעילה זו הייתה מופעלת, האזעקה לא הייתה מרימה שמשות.

במידה וקיים מתג כזה, תראה שהוא לא נילחץ בטעות. לא יודע אם זה זה, אבל תנסה, לפני שאתה פונה לחיפוש יותר יסודי של הבעיה.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

עם כל הכבוד למומחים , ויש לי כבוד אליהם.

היתה לי אותה בעיה במצב רגיל החלון עובד תקין ורק בנעילה לא עבד,

גם אני חשבתי שיש בעיה חשמלית אולם לפני שרצתי לזרוק כסף עשיתי דבר פשוט,

וזו הצעתי לך.

גש לבית מרקחת קנה שפופרת של וזלין עולה כ-20 ש"ח פרק את דופן הדלת ותגרז את הכבל לכל אורכו כולל הגלגלים

למעלה ולמטה ובאיזור המנוע,

לאחר מכן תפעיל את החלון כמה פעמים בנוסף גרז את הגומיות במובילים של החלון ואני מבטיח לך

שאם זו לא בעיה חשמלית אז היא נפתרה זה מנסיוני

פורסם

ואזלין יגרום להרס הגומיות של מוביל השמשה, באופן כללי אין צורך לנקות או למרוח בגומי מוביל השמשה שום דבר וזה גורם להצטברות לכלוך ותקיעת השמשה.

אם הגומי כבר יבש הוא עשה את שלו ויש להחליפו.

לפי תאור התקלה לא מדובר בתקלה של מנגנון אלא של מרים שמשות - פנה למתקין אביזרים.

• תוכן חדש...