Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

PS3 או XBOX360?

dany
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיבה היחיד שהXBOX נמכר ביותר יחידות היא שהוא יצא לשוק שנה לפני הPS3 מצד אחד, ועולה פחות מצד שני.

מיקרוסופט אמרו לפני שנה שאין להם שום כוונה להוציא XBOX חדש ב2011,

פרט לעדכונים קלים פה ושם (כמו כונן BLU-RAY, טכנלוגויה זעירה יותר וכו') - שלא נצפה לראות קונסולה חדשה ב7 שנים הקרובות. דהיינו 2015.

מי ששילם 3K על PS3 מקבל אחריות שמי שקנה XBOX ב2200 ש"ח לא קיבל.

לעומת זאת, לא חסרים כאלו שקנו PS3 בייבוא אישי/מקביל במחיר הרבה יותר קרוב לXBOX.

יש לי ~10 משחקי PS3, כולם מקוריים, ואפילו על אחד מהם לא שילמתי 400 ש"ח.

הכי הרבה ששילמתי היה 180 ש"ח על PES 2009 שקניתי בעצמי בגרמניה ביום ההשקה שלו.

שאר המשחקים הגיעו מeBay ב160 ש"ח ומטה...

אבל זה בסדר... תמשיך להכפיש את הPS3 כדי לשכנע את עצמך שקניית הXBOX הייתה עדיפה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בבקשה , אתה רוצה לקנות מקורי , תקנה.

במחיר של 160 שקל למשחק אני צורב לעצמי 16 משחקים (10 שקל לדיסק איכותי של VERBATIM)

חוץ מזה שכבר יש דיבור על קונסולה לחדשה ב2011 אני פשוט לא מוצא את הכתבה כרגע.

אגב מקבלים אחריות לשנה.

פורסם

קודם כל - כמו שנאמר לבחור - קנה אקסבוקס אם אתה רוצה צרובים.

לPS3 ממש לא יוצאת פריצה בקרוב - אין שום דבר שאפילו קרוב לכך.

אפילו לא הדגמה של הרצת קוד כלשהו על הקונסולה.

וגם אם מחר בבוקר יפרצו אותה - אתה עדיין תצתרך להוריד משחקים בגודל של עשרות גיגה (בניגוד לגיגה בודדים בXBOX) , לקנות צורב בלו ריי (סביבות ה1000-1500 ש"ח) ודיסקים (כל חתיכה כמה עשרות שקלים - בצד הגבוהה)

תמיר:

הגרפיקה של האקסבוקס טיפה (מאוד) יותר טובה במשחקים הנ"ל שהבאת - זאת היתה השוואה של משחקים שיצאו גם למחשב , בדוק מה קורה בהרבה שלא יוצאים גם למחשב.

לגבי אופציית ההתקנה - זה חדשות באקסבוקס - קיים ברוב משחקי הPS3 מיום ההשקה (אם כבר הייתי לפחות מעלה את הנקודה שהכונן DVD הוא עם SEEK time וזמן קריאה לפעמים עדיפים)

17 מליון חשבונות פעילים! קיימים גם בפלייסטיישן לידע כללי (וזה לא יותר מכל כמות הPS3 שנמכרו).

לגבי האיכות ה"עדיפה" כ"כ של השירות - תשתמש בשתיהן , עד הדשבורד החדש - זה ממש לא היה נכון , וגם ההפרש באיכות לא שווה אפילו 50 דולר בשנה עם כל הכבוד.

גם לPS3 יש משחקים בלעדיים:

Resistance , Grand Turisimo , Ratchet & Clank , Drakes Uncharted , God of war ועוד ועוד ועוד כמו Infamous לדוגמא שבא השנה (שהולך ליהיות GTA עם גיבורי על :) )

לגבי קניית משחקים - כמו שנאמר - גם בארץ לא שלמתי על אף משחק 400 ש"ח (יותר לכיוון ה300) ובחול גג 60 דולר לחדש ולרוב פחות מזה.

בינתיים , תפסיק לשכנע את עצמך שהאקסבוקס עדיף בכלליות, או עדיין מוכר הרבה יותר , או שאחרי אביזרים שמשווים אותו לPS הוא עולה פחות.

סה"כ תגיד - לא קניתי PS3 כי אפשר לפרוץ אותו.

ההבדלים אחרי כל החפירה הזאת הם די קטנים, ולטובת הPS3 אם לא צורבים משחקים.

(וזה אחרי שהישתמשתי הרבה מאוד בשתיהן)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

:shock::shock::shock::shock: כמעט כמו לבחור כלה.

לסיכום,האקסבוקס מגיעה ללא אחריות ונתון לסכנת חסימה די גבוהה.

לסוני אי אפשר לצרוב משחקים,כלומר 150+- על כול משחק.

אני מבין שכאשר אני נחסם באקסבוקס,אכלתי אותה?אי אפשר להסיר את זה?ואני נתקע עם משחקים נגד עצמי?

נקודות נוספות למחשבה?

יש משחקים לסוני להשכרה אולי?מה המחירים?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

לבחור כלה זה יותר פשוט - היא בוחרת אותך :)

האקסבוקס מגיע עם אחריות - של החנות שקנית בה (אם קנית בארץ) - אין יבוא רשמי.

ואכן - יותר לכיוון ה200 למשחק חדש.

אם אתה נחסם - אכלת אותה.

לPS3 יש משחקים להשכרה בחלק מסניפי בלוקבאסטר.

לא מגוון גדול - איזה 15-20 משחקים לסניף (לפחות ליד הבית שלי זה ככה בסניף די גדול).

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

ואם לא קניתי בארץ?אז גם אכלתי אותה?אפשר לשלוח לחו"ל לתיקון?

בקיצור אני מבין שבאקסבוקס אני יכול אוכל אותה מכול הכיוונים,גם בתיקון בעיה וגם בנעילת האונליין,ואילו בסוני אני אוכל אותה רק מבחינת מחיר מהמשחקים.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

רק בוקס 360!

תשמע לי, יש לי אותו והוא לא פרוץ אצלי ואני מרוצה ממנו עד הגג ומעבר לו, הגראפיקה הרבה יותר טובה מהPS3 ואל תגידו שלא כי אתם טועים. מכשיר אמין בכללי, אם לא מספיקים לכם 20GB [לי יש את האליט 120GB] תקחו הארד דיסק נייד וחברו אותו בUSB למכשיר...

תאמין לי קח בוקס 360 ולא תצטער לרגע!

HU: Alpine CDA-117 | Comp: Morel Hybrid Ovation II | AMP: SOUNDSTREAM LW.4.500 | Subwoofer: JBL GTO 1204BR

פורסם

כמה עולה משחק מקורי לבוקס?מחיר כמו לסוני?

אתה שיחקתה גם בסוני שאתה אומר בכזאת וודאות?

פורסם

אח שלי שגר בארה"ב קנה PS3 והחזיר לחנות ולקח XBOX360 ואמר לי שהוא הרגיש שינוי בחדות וצבעים (כמובן לטובה).

לפני שהוא טס , היה לי XBOX והוא תמיד אמר שאני טמבל שקניתי XBOX כי לPS3 יש גרפיקה טובה יותר.

פורסם

אז אם אני קונה אקסבוקס NTSC או PAL לא תהיה לי בעיית משחקים?

ואין סיכוי שאני נחסם לאונליין אם אני לא משחק לפני השיחרור הרשמי של אותו משחק?

איזה שנאי צריך לאקסבוקס?הקונסולה מגיעה עם זוג שלטים או רק אחד?כמה GB כדאי לקנות?

הבחור מסין,אתה יודע אולי כמה עולה כול אחת מהקונסולות מקורית?

פורסם

תמיר, אתה תגן תמיד על הנמצא ברשותך בחירוף נפש.

אם פותח התרד היה שואל: מה עדיף, איביזה FR או פרארי F430?

היינו מוצאים בתשובתך את כל הסיבות לקנות איביזה ולא פרארי. אתה אולי תתעצבן (וזה טבעי), אבל זה נכון.

לא היה קורה כלום אם הייתה אומר שה-PS3 טוב יותר, למרות שאתה בעלים של XBOX360 ואתה מבסוט ממנו

והוא מספק את צרכייך בצורה הטובה ביותר.

כרגע לכל קונסולה יש את היתרונות והחסרונות שלה.

גרפיקה טובה יותר ב-XBOX360?! הצחקת אותי. ראיתי משחקים דומים על ה-PS3 ועל ה-XBOX גם

בטלויזיות Full HD וגם ב-HD Ready, וללא שום ספק הגרפיקה הייתה טובה יותר ב-PS3!

מעבד מהיר יותר?! 'איטי פחד', לעומת המעבד של ה-PS3. אז נכון, אולי הגזמתי, המעבד של ה-XBOX דיי מהיר

אבל במשחקים כבדים יותר בעתיד תיווכח שהמעבד של ה-PS3 חזק בהרבה, פועל יותר טוב ומריץ משחקים בצורה טובה יותר.

שלטים? נכון שזה עניין של הרגל, וגם לשלטי ה-XBOX מתרגלים (גם בשל גודלם). אבל אתה לא יכול להשוות אותם

לשלטים של PS3. מצטוער.

משחקים ייחודיים- יש גם כאן וגם כאן. הדבר תמיד היה ויהיה קיים לקונסולות מתחרות.

היתרון הגדול של ה-XBOX הוא באפשרות לפרוץ אותו, ולשחק כמעט בחינם.

ל-PS3 אין וגם כנראה שלא תהיה פריצה, והמשחקים בארץ מאוד יקרים, אבל כמו שציינו כאן, ישנה אפשרות לרכוש

משחקים מקוריים בעלויות של 160-180 ש"ח.

יכול להיות שאני משוחד (אני בעלים של PS3 כבר חצי שנה), אבל מכשיר ה-PS3 טוב יותר לדעתי בהרבה תכונות

שגורמות לו להיות מועדף.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

הגרפיקה בXBOX360 טובה יותר וזה מוכח בכל השוואה שיש באינטרנט.

עובדות קיימות בשטח.

כבר נמאס לשמוע שבעתיד תיהיה גרפיקה טובה יותר , למה זה קורה בפועל כבר בימים האלה ? הקונסולה קיימת בשוק כבר מספיק זמן , אני יענה לך למה , זו קונסולה שהתכנון שלה גרוע למשחקים עם מעבד סופר חזק וכרטיס מסך חלש , המפתחות לא מצליחות לנצל את הקונסולה הזו , יש בה צאוור בקבוק.

פורסם

דני , אם תקנה בחול ותפרוץ בארץ - אני מקווה שאתה מבין שמייקרוסופט לא יתנו לך שום אחריות כן?

כבר עדיף לקנות פרוץ מראש בארץ ולקבל אחריות בחנות כלשהיא בארץ.

משחקים עולים אותו הדבר לXBOX ולPS3.

תמיר - תגיד לו להפעיל RGB RANGE FULL - זה כבוי בDEFAULT (ודלוק תמיד בXBOX) - זה מרחיב את סכמת הצבעים לאותו הדבר.

דני - הXBOX צריך שנאי אירופאי (סביבות ה500-600 ש"ח למקורי) או ממיר מתח ל220V (אם קנית ממדינה עם 110V) בעלות של כ300-400 ש"ח.

מקבלים אותו עם שלט אחד.

תמיר - הגרפיקה טובה יותר בחלק מהמשחקים - בחלק זה הפוך, לא יעזור כמה תשנן את המנטרה הזו

כשזה היה נכון - היו הפרשים בין הציונים באתרי המשחקים וכתבו בדיוק מה מו מי למה, עכשיו מה שכותבים זה שאי אפשר ממש להבדיל , או שהצללים פה קצת יותר טובים , או שהפילטרינג שם קצת יותר טוב ... בקיצור - חרטא שאתה לא תשים לב בחיים על מסך כשהמשחק רץ ולא עם הגדלה באתר אינטרנט על מסך מחשב בPAUSE.

העניין נבדק - אותו מסך קונסולה מול קונסולה.

אם מסתכלים אבל למשחקים בלעדיים - לרוב מחמיאים יותר לאלו של הPS3 (תשווה את פרוג'קט גוטהם לGT5P... , את רזיזטנס 2 להילו החדש יותר וכו...)

מדובר על קונסולה עם מעבד חזק משמעותית , וכרטיס מסך טיפה (ממש לא משמעותית) חלש יותר ושלהוא של הXBOX יש עוד אופציה או 2.

סה"כ 2 כרטיסים כמעט מאותו דור ודומים מאוד.

אבל , מצד שני הSPUים של הPS יכולים להריץ חישובי פיסיקה וחישובים גרפים (חלק בתיאוריה חלק בפרקטיקה)

הזיכרון הוא עוד דבר - מהיר משמעותית בPS3 (פי כמה) , אבל מחולק , בעוד שבXBOX הוא משותף וניתן לחלוקה טובה יותר.

בקיצר - אף אחד לא עדיף משמעותית על השני בקטעים האלו.

לזה יש יתרון ולזה יש חסרון , במיוחד כל עוד מתכנתים משחקים לשניהם ואי אפשר להשתמש בחוזק של כל אחת בנפרד.

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...