Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

PS3 או XBOX360?

dany
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביגלל שאתם יודעים הכול ולפי מה שהבנתי הרבה אנשים נהנים מהקונסולות האלה בבית,מה עדיף?

מקריאה ברשת הבנתי שהאקסבוקס עדיף על הסוני בכול הבחינות מלבד זה שאין לו כונן בלוריי והשימוש במשחקי אונליין עולה כסף(50 דולר לשנה?).

תגובות בעד ונגד ממשתמשים בבקשה.

למישהו יש מושג מה המחיר לכול אחת מהם בסין?

תודה מראש.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

איכסבוקס עדיף?

אם לא נתייחס לסוגיית המחיר -

העדיפות היחידה שיש לאיכסבוקס על הPS3 היא העובדה שהוא נפרץ ואפשר להוריד משחקים מהאינטרנט,

בעוד הPS3 טרם נפרץ (וכנראה שגם לא יפרץ...) ואת המשחקים שלו אתה צריך לקנות.

בכל שאר התחומים - הPS3 עדיף.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בגדול מאוד:

PS3 - יתרונות:

BLU RAY

מתאם רשת אלחוטית מובנה (עולה 80 דולר לXBOX)

(לדעתי) שלט נוח יותר

דיסק קשיח בכל הגירסאות וגדול יותר מרוב הגירסאות המקבילות של הXBOX

כמו כן , אם רוצים להגדיל את הדיסק הקשיח - בPS3 זו פעולה פשוטה שאפילו לא מסירה אחריות - בXBOX זה מסובך וכולל פירוק הקייס המקורי של הדיסק ומציאת דיסק אחר שנתמך בו (יצרן וגירסא)

משחקי רשת בחינם (ולא ב50 דולר)

אין נעילה איזורית למשחקים - קנה משחקים מאיפה שבא לך לאיזה קונסולה שבא לך

לא צריך ממיר מתח / ספק כח אירופאי (עניין של 300-600 ש"ח)

אמין יותר מהXBOX עשה חיפוש על RROD

יש יבואן רשמי (משמעותי בעיקר בזה שיש תמיד את כל המשחקים החדשים להשיג בארץ)

XBOX360:

טיפה זול יותר

שירות אונליין טיפה עדיף (אבל ב50 דולר או יורו לשנה)

נפרץ - אפשר לקרא צרובים , אבל אם כן - אל תיבנה על אונליין כי אתה תחסם מהר מאוד ואז לא יהיו לא עידכונים , לא פאטצ'ים ולא משחק אונליין

השאר - הם די מקבילים , לזה יש כמה משחקים אקסטרה , לזה יש אחרים , זה מריץ משחק קצת יותר טוב השני משחק אחר.

בניגוד להשקה שאז היה הבדל גם בהרצת משחקים וגם בכמות המשחקים לטובת הXBOX - זה די נעלם.

בחירה שלך , קח בחשבון בנושא של האיזורים - אם תקנה XBOX מסין עם ZONE 3 (אסיה) תאלץ לקנות משחקים משם , ואף אחד לא מבטיח שהם יבואו באנגלית תמיד , או שיצאו בכלל או באותו זמן.

אישית - אני בחרתי PS3 ואני מאוד מרוצה מהבחירה.

נגן בלו ריי היה חשוב לי (יש אפילו השכרות בBLOCKBUSTER) , אני מביא הרבה משחקים מחול בלי שישנה לי האיזור שלהם , אין בעיות חומרה , אם בא לי לשחק אונליין יש לי את זה חינם ואני לא צריך מתאם חשמל או רשת ודיסק קשיח.

זה וכמובן כמה משחקים בלעדיים שאני מעדיף משמעותית בPS3 (לדוגמא RATCHET & CLANK , LITTLE BIG PLANET , גראנד טוריסימו ועוד כמה שיצאו ויצאו).

עניין קניית המשחקים לא מתריד אותי כי אני לא שם צ'יפ כך או כך.

אני מאמין בתרומה לתעשייה שנותנת לי כ"כ הרבה כיף , בסוף היום זה מותרות - זה לא לחם וגבינה (וכך אני גם עם מוסיקה).

הבחירה שלך.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

XBOX360 כמובן!

יש לך גירסא עם 120 ג'יגה.

אתה יכול לפרוץ את הXBOX ב250-350 שקל , כל משחק של PS3 שהוא חדש עולה 400 שקל! 5 משחקים = 2000 שקל (!!)

כרגע על המחשב יש לי 35 משחקים לצריבה שזה שווה ערך ל14 אלף שקל.

הגרפיקה של הXBOX טובה יותר השוואה :

http://www.gamespot.com/features/6202552/index.html

לגבי נוחות השלט , מתרגלים בתוך יום יומיים , היה לי PS2 במשך 8 שנים וזה לא הפריע לי להתרגל לXBOX מהר כל כך.

הXBOX מהיר יותר בטעינות שלו כי אפשר להתקין את המשחקים על הדיסק קשיח שזה עדיף מאשר טעינה מתוך הדיסק.

לגבי האמינות , לפני שנתיים הXBOX לא היה אמין בשיט! 1 מכל 3 קונסולות קיבלה RROD בגלל חימום יתר של הקונסולה , אבל מאז יצאו 2 גרסאות לXBOX אחת עם מעבד גרפי קטן יותר 65NM שהוא מפיק פחות חום , והגרסא השניה שהיא גם מעבד ראשי וגם מעבד גרפי 65NM העלתה את האמינות בעשרות מונים , אין לך מה לחשוש מזה יותר.

הקהילה של הLIVE ענקית פי כמה וכמה יש יותר מ17 מיליון אנשים רשומים לשירות LIVE של XBOX שזה כמעט יותר מכל קונסולות של PS3 שנמכרו.

מה שכן השירות עולה 50 דולר לשנה , בחשבון פשוט זה עולה 54 אגורות ליום וזה שווה את הקהילה הענקית והאיכותית הזו.

יש לXBOX המון משחקים שהם בלעדיים כמו GEARS OF WAR , Project_Gotham_Racing_4 , Ninja_Gaiden , Halo_3 ועוד ועוד.

לגבי נעילת האזורים , אם אתה מתכוון לקנות משחקים אז יכולה להיות בעיה קטנה (שאפשר לפתור אותה לקנות משחקים מהאינטרנט בזול)

אבל אם אתה מוריד מהאינטרנט זה בכלל לא אמור לעניין אותך , חוץ מזה שרוב המשחקים הם FREE RIGION.

אבל רק אל תקנה קונסולה מסין בגלל שהיא NTSC -J שקשה להשיג משחקים בשבילה בחנויות וגם באינטרנט! תקנה אך ורק או PAL או NTSC.

החסרון היחיד של XBOX שהוא לא תומך בפורמט הבלוריי , אבל זה לא מונע ממנו להריץ משחקים על FULLHD!

הייתי ממליץ לך לקנות PS3 רק אם לא מפריע לך לקנות משחקים מקוריים ורק אם אתה ממש רוצה נגן בלוריי.

פורסם
ביגלל שאתם יודעים הכול ולפי מה שהבנתי הרבה אנשים נהנים מהקונסולות האלה בבית,מה עדיף?

מקריאה ברשת הבנתי שהאקסבוקס עדיף על הסוני בכול הבחינות מלבד זה שאין לו כונן בלוריי והשימוש במשחקי אונליין עולה כסף(50 דולר לשנה?).

תגובות בעד ונגד ממשתמשים בבקשה.

למישהו יש מושג מה המחיר לכול אחת מהם בסין?

תודה מראש.

אני הלכתי על xbox360 בגלל עניין המשחקים - את ה-PS3 לא פרצו עדיין וצריך לקנות משחקים בהמון כסף.

פורסם

אין לי שום רצון לקנות משחקים מקוריים.קראתי שאמורה לצאת פריצה לסוני בעוד כחודש,או שלא כדאי להסתמך על זה?

גם בבלו ריי אין לי צורך.קראתי שהאקסבוקס מתוכנן הרבה יותר טוב עם פרוססור טוב יותר מהסוני,איכות צבעים גם הרבה יותר טובה משל הסוני,משחקי האונליין בכמה וכמה רמות יותר טובה מהסוני,שלטים יותר איכותיים וכו..

מטריד אותי רק עניין הפריצה שכולם מדברים עליו שאחריו אני יחסם באונליין או משהו בסגנון,מישהו יכול בבקשה להסביר?

ככול הנראה אלך על האקסבוקס כי אני ממש לא רואה שום יתרון הגיוני ללכת על הסוני.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אמרת את משפט המפתח דני- אין לך כוונה לקנות משחקים מקוריים.

PS3 זה לא בשבילך, אין לו פריצה וככל הנראה גם לא תיהיה לו, וגם אם כן אני יכול לחתום לך על כך שזה לא יקרה בעוד חודש.

בתור אחד שיוצא לו לבלות פה ושם בסין, אפילו בקניונים שמוכרים את כל הזיופים אפשר למצוא זיוף להכל,כולל בגדים\אלקטרוניקה\פלאפונים\מכוניות------>חוץ מפלייסטיישן 3.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אז יש לך בטח מושג מה המחיר לקונסולה אקסבוקס מקורית מותאמת לארץ עם כול הפרמטרים שאחד מהחברים פה הסביר?

ואיך אפשר להבדיל בין מקורי לזיוף?כמובן שתעשה בדיקה שהמכשיר עובד אך בטח גם המזוייפות עובדות,אז איך בעצם לבדוק?אולי קוד כולשהו שנבדק מול היצרן?

פורסם
אין לי שום רצון לקנות משחקים מקוריים.קראתי שאמורה לצאת פריצה לסוני בעוד כחודש,או שלא כדאי להסתמך על זה?

קראתי שהאקסבוקס מתוכנן הרבה יותר טוב עם פרוססור טוב יותר מהסוני,איכות צבעים גם הרבה יותר טובה משל הסוני,משחקי האונליין בכמה וכמה רמות יותר טובה מהסוני,שלטים יותר איכותיים וכו..

מטריד אותי רק עניין הפריצה שכולם מדברים עליו שאחריו אני יחסם באונליין או משהו בסגנון,מישהו יכול בבקשה להסביר?

הPS3 הושקה לפני ~שנתיים וחצי. עד היום לא יצאה פירצה. לא נראה לי שתצא אחת עוד חודש.

המעבד של הPS3 הרבה יותר חזק מזה של הXBOX.

איכות הצבעים שאני מקבל על מסך LCD של SHARP מPS3 עדיפה מזו שאני מקבל, באותם משחקים (PES 2009 & GRID), על מסך זהה.

השלטים של הPS3 עדיפים על אלו של הXBOX, הן מבחינת הגודל (בגודל מתאים ליד, ולא עצומים), הן מבחינת האיכות (מרגישים יותר טוב ויותר נוחים לאחיזה), הן מבחינת המשקל (קלים יותר) והן בשל העובדה הפשוטה שהם נטענים ולא דורשים סוללות חד-פעמיות.

אם אתה רוצה לשחק ONLINE לא תוכל לפרוץ את הקונסולה כי תיחסם מהר מאוד משירות הONLINE ומכל שירותי הONLINE של המכשיר (בין אם מדובר בעדכוני תוכנה, פאצ'ים, עדכוני משחקים וכו').

אבל אם אין בכוונתך לקנות משחקים (בארץ ~400 שקל, דרך האינטרנט בפחות מ200 שקל) - לא השארת לעצמך הרבה בחירה - רק XBOX360 זו האופציה שעומדת לרשותך.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

עכשיו שאני מסתכל באיביי כול המשחקים נעים בין 17-25 דולר לסוני:shock:.

פרט חשוב ששחכתי הוא שהקונסולה תשמש לרוב ילד בן 11,כלומר צריך שלטים חזקים,עמידים,שלא ישברו אחרי נפילות.

דיסקובר תודה על התגובה המפורטת.אבל ממה שקראתי הכול כמעט הפוך למה שאתה אומר.

יצא לי לשחק רק בסוני קצת על טלוויזיה CRT לא הכי חדישה,ועל האקסבוקס שמעתי רק מחברים ששיחקו והתרגשו חודשים אחרי מהאיכות.בחירה קשה באמת.:cry:

ואם כבר סוני אז איזו גרסא?

תמיר אתה יכול לספר קצת על החסימה?אצלך לא חסום לאונליין?

פורסם
XBOX360 כמובן!

יש לך גירסא עם 120 ג'יגה.

אתה יכול לפרוץ את הXBOX ב250-350 שקל ,

תראה לי מקום שמתקין צ'יפ עם אחריות ובצורה נורמלית ב- 250 ש"ח. אני עובד עם מעבדות של הדברים האלו והמחיר הכי זול שיצא לי לראות הוא 800 ש"ח.

כל משחק של PS3 שהוא חדש עולה 400 שקל! 5 משחקים = 2000 שקל (!!)

כרגע על המחשב יש לי 35 משחקים לצריבה שזה שווה ערך ל14 אלף שקל.

הגרפיקה של הXBOX טובה יותר השוואה :

http://www.gamespot.com/features/6202552/index.html

אל תתבסס על ההשוואות של צילומי מסך שמסתובבות ברשת. גם מי שמפרסם אותם יש לו איזשהו אינטרס, ובכלל, גם אם זה קיים אז מדובר על משחק אחד או שניים מאוד ספציפיים.

לגבי נוחות השלט , מתרגלים בתוך יום יומיים , היה לי PS2 במשך 8 שנים וזה לא הפריע לי להתרגל לXBOX מהר כל כך.

וגם להחלפת סוללות מתרגלים די מהר, לא? כי ב- PS3 השלטים נטענים.

הXBOX מהיר יותר בטעינות שלו כי אפשר להתקין את המשחקים על הדיסק קשיח שזה עדיף מאשר טעינה מתוך הדיסק.

אתה קוטל את ה-PS3 כאילו שאתה מכיר אותו. אין משחק של PS3 (שאני נתקלתי בו - ואני עובד בחנות שמוכרת אותם) שאין בו את האופצייה של ההתקנה בשביל הפעלה מהירה יותר שלו.

לגבי האמינות , לפני שנתיים הXBOX לא היה אמין בשיט! 1 מכל 3 קונסולות קיבלה RROD בגלל חימום יתר של הקונסולה , אבל מאז יצאו 2 גרסאות לXBOX אחת עם מעבד גרפי קטן יותר 65NM שהוא מפיק פחות חום , והגרסא השניה שהיא גם מעבד ראשי וגם מעבד גרפי 65NM העלתה את האמינות בעשרות מונים , אין לך מה לחשוש מזה יותר.

הקהילה של הLIVE ענקית פי כמה וכמה יש יותר מ17 מיליון אנשים רשומים לשירות LIVE של XBOX שזה כמעט יותר מכל קונסולות של PS3 שנמכרו.

מה שכן השירות עולה 50 דולר לשנה , בחשבון פשוט זה עולה 54 אגורות ליום וזה שווה את הקהילה הענקית והאיכותית הזו.

יש לXBOX המון משחקים שהם בלעדיים כמו GEARS OF WAR , Project_Gotham_Racing_4 , Ninja_Gaiden , Halo_3 ועוד ועוד.

נינג'ה גאיידן קיים גם ל- PS3.

http://www.play-asia.com/paOS-13-71-bp-49-en-70-2w0b.html

http://www.play-asia.com/paOS-13-71-bp-49-en-70-2l9s.html

וכמו שיש משחקים שהם בלעדיים ל- XBOX יש גם ל- PS3. כמו LBP, HOME ועוד...

לגבי נעילת האזורים , אם אתה מתכוון לקנות משחקים אז יכולה להיות בעיה קטנה (שאפשר לפתור אותה לקנות משחקים מהאינטרנט בזול)

אבל אם אתה מוריד מהאינטרנט זה בכלל לא אמור לעניין אותך , חוץ מזה שרוב המשחקים הם FREE RIGION.

וגם! תשכח מכול הנאום היפייפה על שירות ה- LIVE המדהים של מיקרוסופט! כי ברגע שאתה מעלה משחק צרוב על הקונסולה - אתה נחסם! ב- LIVE! לא רציני...

אבל רק אל תקנה קונסולה מסין בגלל שהיא NTSC -J שקשה להשיג משחקים בשבילה בחנויות וגם באינטרנט! תקנה אך ורק או PAL או NTSC.

החסרון היחיד של XBOX שהוא לא תומך בפורמט הבלוריי , אבל זה לא מונע ממנו להריץ משחקים על FULLHD!

וגם אז, המעבד הגרפי של ה- PS3 עדיין הרבה יותר חזק מזה של ה- XBOX. אולי לא רואים את זה במשחקים שיוצאים היום - אבל נשווה בעוד חצי שנה שנה...המבחן האמיתי יהיה כשייצא המשחק המלא של גראנד טוריסמו.

הייתי ממליץ לך לקנות PS3 רק אם לא מפריע לך לקנות משחקים מקוריים ורק אם אתה ממש רוצה נגן בלוריי.

כמה שטויות בתגובה אחת...תקרא באדום ותחזור למקורות לפני שאתה מגיב סתם.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם
כמה שטויות בתגובה אחת...תקרא באדום ותחזור למקורות לפני שאתה מגיב סתם.

VGS , ENJOYSTICK ועוד המון חנויות איכותיות פורצות את הקונסולה ב350 שקל עם אחריות.

לגבי הפריצה , אני כמעט שנתיים כבר עם XBOX פרוץ , משחק יום יום ועדיין לא נחסמתי , מי שנחסם מהLIVE אלה אנשים סתומים שמשחקים במשחקים פרוצים עוד לפני שהוציאו אותם לשוק , זה קרה לא מזמן עם GEARS OF WAR2 שפרצו אותו שבועיים לפני שהוא יצא לשוק ואנשים שיחקו בו ברשת.

אז כמעט שנתיים טפו טפו טפו שלא נחסמתי , מה תגיד ? שזה מזל ?

לגבי הסוללות , לXBOX יש סוללות נטענות שאפשר להזמין מEBAY בדולר וחצי.

אני אישית משתמש בGP ומטעין אחת לשבוע.

כל הפאן בויס של PS3 אומרים שPS3 חזק יותר ועוד חצי שנה עוד שנה ועוד שנתיים יהיו משחקים עם גרפיקה גבוהה יותר , בפועל זה לא קורה ובנתיים יצרני המשחקים אומרים שהם מעדיפים לפתח משחקים לXBOX בגלל המעבד הגרפי החזק שלו.

וזה ניכר לעין בכל השוואה שאני רואה.

היום אנחנו כבר ב2009 , ב2011 יוצאת קונסולת XBOX חדשה , אז עד שיצאו משחקים עם גרפיקה גבוהה כמו שאתה אומר מייקרוסופט יוצאו קונסולה עם מעבדים מדור חדש שיעשו בית ספר לסוני.

בנתיים כל אלה ששילמו 3000 שקל לקונסולה ו400 שקל לכל משחק מנסים להגן על הקונסולה המסכנה הזו.

נ.ב לא סתם הXBOX נמכר הרבה הרבה יותר מהPS3.

• תוכן חדש...