Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש מקרים שהפלסטיק מגיע עוד לפני סיום המלווה,במקרה הזה,עדיין יש לך חובת ליווי עד לתאריך שרשום לך בדף (במקרה הזה,מכיוון שמדובר במלווה לילה,עד 12 בלילה באותו יום,נגיד רשום בדף שנגמר לך ב-18/9,אתה יכול לנהוג כבר ב-12 בלילה - שעובר ל-19.9)

כמו שאמרו,כרגע מלווה לילה זה משעה 21:00 בערב ועד השעה 6:00 בבוקר שלמחרת.

אל תיקח סיכון,כמה ימים לא יפריעו לך,עדיף לך להעביר אותם בסבבה ואח"כ סע חופשי כמה שבא לך (ובזהירות כמובן) ;)

בית"ר נורדיה ירושלים !

פורסם

בשביל פחות משבוע לא שווה לקחת את הסיכון, לא מאמין שהמשטרה תשים לב לזה, כי למי שיש פלסטיק אז כבר נגמר המלווה.

אבל מבחינה של ביטוח זה לא מכסה, ואם תיפול על שוטר ממש משועמם ומתלהב אז תוכל להזדמבר.

פורסם

אולי ברשיון הפלסטיק שלך זה לא רשום , אבל תהיה בטוח שבמסוף המשטרתי בכל ניידת זה יהיהרשום,

ואם עשית הכל מוקדם , ואתה נראה קצת צעיר, כל ניידת תבדוק אותך

בקיצור אם הרשיון חשוב לך תתאפק .

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם (נערך)

שלום,

אני בן 18 (כן, עד עכשיו לא הוצאתי רשיון..) ואני מעוניין במורה נהיגה טוב בנתניה, יש לכם המלצות?

דרך אגב, אני מכיר את המשחק Live For Speed מבן דוד שלי, אני רוצה לקנות את ההגה Logitech G27 בקרוב ולהתחיל לשחק (אני גרוע ולא כל כך שיחקתי בזה), יש פה שחקנים במקרה?

תודה לעוזרים :)

עריכה אחרונה על ידי hexxt
פורסם
למיטב ידיעתי, שמוליק גרינברג הידוע בכינויו שמיל עדיין עובד. היה המורה שלי ושל כמה מחברי, אי שם לפני עשור ומחצית.

ממליץ בחום.

גם אני למדתי אצלו.

מכחיש חברות לאלעד. (טוב נו שיהיה, אני אחד החברים).

גם ממליץ בחום.

• תוכן חדש...