Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

להחרים את ערוץ 2!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבורות שאני נתקל בה בקרב מגזרים מסוימים באוכלוסיה מדהימים אותי, אולם קשה לי לומר שאני מופתע.

נסו לתאר לעצמכם את הסיטואציה הבאה:

אתם חיים בשקט ובשלווה, מי פחות ומי יותר, בביתכם. ביום בהיר אחד, מגיעה קבוצה חמושה, משתלטת לכם על הבית ומתחילה לנהל ממנו פעילות טרור. בפניכם עומדת האפשרות להעלים עין ולהמשיך לחיות, או לנסות להתנגד להם ולקבל כדור בין העיניים. באיזו אפשרות הייתם בוחרים?

תבינו: אין עוררין על כך שהעם הפלסטיני עשה טעות כשבבחירות האחרונות הוא בחר בחמאס. בהקשר זה, ראוי לציין שגם לגבי ההישג הזה של החמאס (הזכיה בבחירות) הדיעות חלוקות, בעיקר לנוכח העובדה שהבחירות האלו לוו בזיופים רבים.

בכל אופן, ההכרה בטעות חילחלה לה גם לעם הפלסטיני, שהיה שמח מאוד להשיב את הגלגל לאחור, לו רק היה יכול.

ביום אחד, התנועה הנחמדה שהיטיבה למלא את כל מחסורי האוכלוסיה האזרחית הדלה הפכה לשלטון רודני, דיקטטורי ופונדמנטליסטי שרודף את מתנגדיו עד חורמה ושמשתין בקשת על כל מוסדות השלטון של המדינה, ובואו נניח לרגע בצד את הויכוח האם פלסטין ראויה להיחשב למדינה או לא. מי מהאזרחים שמנסה להפגין או להתנגד לחמאס בדרך כלשהי, בד"כ זוכה לעבור מסכת איומים שאפילו השב"כ מחויר לידה. שימוש באמצעים כגון אלות, ירי לעבר גפיים של אסירים במטרה לפצוע אך לא להרוג, מגהץ לוהט ושאר מרעין בישין הינו דבר שבשגרה. על אנשים שנחשבים בשת"פ עם ישראל אני בכלל לא מדבר - אלא זוכים להוצאה המונית להורג, בד"כ מול כיתת יורים, תליה, סקילה ועוד, כיד הדימיון הטובה עליכם.

אם צריך לסכם את כל העניין הזה במשפט אחד, הייתי פשוט אומר שהגולם קם על יצרו. לרוע מזלו, ולא מעט גם מזלנו, העם הפלסטיני לקה בראייה קצרת טווח, ועכשיו שני הצדדים משלמים את המחיר. הסבל של האוכלוסיה האזרחית הפלסטינית אינו קל מסבל תושבי עוטף עזה. אני אומר אפילו בזהירות רבה כי יתכן שסבל הפלסטינים הוא רב יותר, בהיותם חיים חיי עוני ורדיפה שלטונית מתמשכת.

שלא תבינו אותי לא נכון: אין שמח ממני על כך שצה"ל יצא סוף סוף למבצע הזה, ואני מקווה שנכתוש את החמאס ואנשיו עד דק. רק עשו לי טובה, בלהט "חגיגות" המלחמה, בואו לא נשכח שיש אנשים שסובלים ממנה על לא עוול בכפם, ולא נאטום את לבנו בפניהם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מלפני הבחירות שהיו חמאס קרא בפומבי להשמדת ישראל.

המטרה הזאת שלהם זכתה לגיבוי נרחב מאוכלוסית עזה בעת הבחירות שהיו שם.

אין לי שום רחמים עליהם כי זאת הדרך שהם בחרו בה.

הם בישלו את הדייסה , אז עכשיו שיאכלו אותה בהנאה עד הסוף.

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

מסכים עם אלעד, וכמוהו שלא תבינו לרע לא נכון, לא לשמאל אני מצביע :) אבל מידיעה ברורהו הכרות של אוכלוסיה פלסטינית חלק גדול מהעם הפלסטיני שבוי בידי ההנהגה הרודנית של החמאס או של אש"ף לפניו ודומיהם שרודים בעם ביד קשה ולא סובלים כל התנגדות שהיא, נכון שיש הרבה מרעים בעם הפלסטיני ואני בספק אבל בספק גדול אם יכול לבוא איזשהו שינוי מדיני פוליטי שם, ואלעד אם אתה חושב שהעם הפלסטיני "בחר" את שלטו החמאס טעות בידך, הבחירות היו דמוקרטיות בדיוק כמו ששלטון החמאס ברצועה דמוקרטי, מה שכן גם עראפת היה גרוע בדיוק כמותם טרוריסט ורודן שדאג רק למקורבים אליו ושלט בשאר העם ביד קשה, דאג לטפח את בורותם כי כידוע בהמון נבער קל יותר לשלוט ובגלל זה "ההשקעה בחינוך היא ענקית" ,כפי שאמרתי לעיל זו לצערי השיטה היחידה שמוכרת כיום ברצועה, ואולי כמה דורות שיגדלו אחרת בעתיד יוכלו להנהיג סוג של שלטון אחר ושוב אני ממש בספק כי אני אישית מאמין שזו השיטה של העולם הערבי -מה שמנסה לשווא לשנות ארה"ב בעיראק ובעוד כמה מדינות שהיא נכנסת אליהם, מהתבוננות במדינות ערב השכנות(רובן לפחות).אני שוב בספק גדול.כך שנותר רק לרחם על המסכנים מתוכם ולנסות לעקור מהשורש את העשבים הרעים ביד קשה כי הרבה ברירה אין לנו, החמאס פשוט דוגל באמרה הצטרף אלינו או תמותאז רוב התושבים מעדיפים להצטרף.את הטעות עשינו אנחנו כבר מזמן, בן גוריון עוד היה זה שאמר"אל תתנו לדור לגדול תחת כיבוש", לצערי גדלו כבר דורות רבים מאז , גדלו תחת כיבוש ורובם גדלו על שנאה טהורה לכובש-במקרה זה אנחנו.

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם

מישר,

כשאתה תהיה עני וחסר כל, ואני אבוא ואדאג לחינוך ילדיך, להעסקתם בשעות הפנאי, אתן לך קיצבה, אארגן לך סעודת שבירת צום לאחר יום כיפור, אתן לך שירותי בריאות חינם אין כסף, אתה תהיה מוכן גם להשתטח על קברו של ערפאת אם רק אומר לך לעשות זאת. אל תתחיל עכשיו לומר לי שיש לך עקרונות ושבחיים לא היית עושה את זה. קודם כל תעמוד במבחן הזה ואח"כ תהיה חכם ותכתוב מה היית עושה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

כשאתה תהיה עני וחסר כל, ואני אבוא ואדאג לחינוך ילדיך, להעסקתם בשעות הפנאי, אתן לך קיצבה, אארגן לך סעודת שבירת צום לאחר יום כיפור, אתן לך שירותי בריאות חינם אין כסף, אתה תהיה מוכן גם להשתטח על קברו של XXXXX אם רק אומר לך לעשות זאת. אל תתחיל עכשיו לומר לי שיש לך עקרונות ושבחיים לא היית עושה את זה. קודם כל תעמוד במבחן הזה ואח"כ תהיה חכם ותכתוב מה היית עושה.

אני ממש לא מצליח להבין מה הקשר של ש"ס לדיון הזה :roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ואלעד אם אתה חושב שהעם הפלסטיני "בחר" את שלטו החמאס טעות בידך, הבחירות היו דמוקרטיות בדיוק כמו ששלטון החמאס ברצועה דמוקרטי

בהקשר זה, ראוי לציין שגם לגבי ההישג הזה של החמאס (הזכיה בבחירות) הדיעות חלוקות, בעיקר לנוכח העובדה שהבחירות האלו לוו בזיופים רבים.

:roll:

פורסם

למקרה שלא שמת לב, בגירה כתב את דבריו בציניות.

השיטות שבהן החמאס נקט כדי לזכות באהדת האוכלוסיה המקומית דומות עד כדי זהות לשיטות שנוקטת ש"ס לשם השגת אותה מטרה בדיוק.

ר"ל: אין האחת טובה מהאחרת.

פורסם
אתמול בעזה נפלה פצצה על איזה מסכנה ו 6 ילדיה.

היא לקחה את התינוקת למקום מבטחים וכשחזרה הביתה לקחת את יתר 5 ילדיה גילתה שהבית התמוטט וקבר את ילדיה מתחתיו כאשר רק ילדה אחת נותרה בחיים כאשר היא כולה קבורה בהריסות ורק ראשה מבצבץ מבין ההריסות (התמונות שודרו בכל העולם).

ככה זה שפעילי טרור בוחרים לערב אוכלוסיה אזרחית ולהשתמש בה בתור מגן אנושי.

Meishar - אתה יכול לתייג את המקרה הטראגי הזה תחת Shit happens. גם בעיני הוא לא משנה את "התמונה הגדולה," כפי שהסבל של האישי גלעד שליט ומשפחתו לא משנה בעיני את "התמונה הגדולה" ולכן אין לשחררו בכל מחיר. המקרה הפרטי, האישי איננו יכול להכתיב תמיד את האינטרס של הקבוצה כקבוצה.

אבל אם אין בך חמלה אנושית, בסיסית, מנותקת מההקשר, על האם ומר גורלה, אני ממש מרחם עליך (לא בהתייחסות אליך אישית אלא בכל מי שליבו כבר כל כך גס שהוא אינו מרגיש זאת).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
למקרה שלא שמת לב, בגירה כתב את דבריו בציניות.

השיטות שבהן החמאס נקט כדי לזכות באהדת האוכלוסיה המקומית דומות עד כדי זהות לשיטות שנוקטת ש"ס לשם השגת אותה מטרה בדיוק.

ר"ל: אין האחת טובה מהאחרת.

חמאסטן, אירן וש"סאסטן מבחינתי זה אותו דבר..

ככה נראית ותראה כל מדינה שלא מפרידה דת ממדינה..

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

צודק אלעד, פיספסתי את השורה שלך שם:roll: משום מה

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם

עצומה להחרמת ערוץ 2?

פחחחח... פשוט פאתטי.

אוי ואבוי, הם מראיינים את האוייב... אמאל'ה... בגלל זה נפסיד במלחמה.:evil:

אתה לא יכול להזיז שערה ב%$^ה של מנכ"לי קשת ורשת. למה?

ההכנסות של הזכיינים באות מפרסומות.

בדרך כלל התשלום עבור הפרסום נעשה, על פי תעריף של X ש"ח לנקודות רייטינג שנסגר בחוזה, אבל התשלום הוא בדיעבד, לאחר שנמדד הרייטינג בפועל.

איך נמדד הרייטינג בפועל? לפי הבתים שאצלם יושב מכשיר הפיפלמטר.

אין אצלך מכשיר כזה? לא סופרים אותך.

• תוכן חדש...