Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

להחרים את ערוץ 2!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בעד להקים קבוצה בפייסבוק שקוראת להחרים קבוצות שקוראות להחרים כל מיני דברים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני בעד להקים קבוצה בפייסבוק שקוראת להחרים קבוצות שרוצות להחרים קבוצות שמחרימים כל מיני דברים

S2000

פורסם

האמת דאר הצדק איתך למרות שיהיה לך קשה הרבה יותר ללקט מידע , עדיין זה אפשרי, בפייסבוק מה שמטריד אותי היא הקלות הבלתי נסבלת של העניין, ולגופו של עניין להחרים את ערוץ 2 נו באמת..הפורום הזה התמלא בילדים מתלהמים ,זו ההרגשה שאני יוצא איתה בכל אופן , יום טוב

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם

הם חשבו לקרוא להחרים את ערוץ 33 אבל לא הצליחו למצוא מישהו שצופה בו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
האמת דאר הצדק איתך למרות שיהיה לך קשה הרבה יותר ללקט מידע , עדיין זה אפשרי, בפייסבוק מה שמטריד אותי היא הקלות הבלתי נסבלת של העניין, ולגופו של עניין להחרים את ערוץ 2 נו באמת..הפורום הזה התמלא בילדים מתלהמים ,זו ההרגשה שאני יוצא איתה בכל אופן , יום טוב

אני לא בא להוכיח לך שום דבר, אך אתה חושב שזה קשה לקבל מידע בלי פייסבוק (פייסבוק עוד נחשב מסובך).

תשלח לי הודעה פרטית עם שם פרטי ושם משפחה ונראה בתוך כמה זמן אני מוציא עליך פרטים.

כבר מהשם שלך בפורום אני יכול להעריך שקוראים לך אריק ואתה בין הגילאים 34-35 מכוון שנרשמת בשנת 2007.

בארץ יש בסביבות ה200 אנשים בגילאים האלו בשם הזה רק חסר לי פרט משלים אחד כדי שאתה ידע בדיוק מי אתה.

ואחרי שמידע מסויים זמין לי זה רק ההתחלה לכמות המידע שאני יכול לקבל אחר כך.

בקשר לחרמת הערוץ זה מצחיק שמתחילים את זה מפייסבוק כי אני בטוח שמי שהתחיל את זה ומתכוון לזה ברצינות לא שלח מכתבים או יצר קשר עם ערוץ 2 שיסבירו לו למה הם לא מצנזרים מידע, למה יש להם תוכניות ברמה נמוכה.

הכי קל זה להחרים ולצרף 20 אלף אנשים בלחיצת כפתור שאגב לא יעשו כלום כולם בסופו של דבר יראו ערוץ 2 אני מבטיח לך.

S2000

פורסם

דאר אתה מתחיל להפחיד אותי :) לא רוצה שתברר עליי כלום ! (אני צוחק הרבה מה להסתיר אין לי ובגלל זה גם ה"ניק" שבחרתי הוא כזה) בכל מקרה הסיפור עם ערוץ 2 ממש לא רציני

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם

וכפי שאמר מורי ורבי, ירום הודו האדון מרקס :"אני לא מוכן להצתרף למועדון שמוכן לקבל אותי"

סליחה, אבל לא ראיתי.

למי לא צריך לתת במה?

אתמול בעזה נפלה פצצה על איזה מסכנה ו 6 ילדיה.

היא לקחה את התינוקת למקום מבטחים וכשחזרה הביתה לקחת את יתר 5 ילדיה גילתה שהבית התמוטט וקבר את ילדיה מתחתיו כאשר רק ילדה אחת נותרה בחיים כאשר היא כולה קבורה בהריסות ורק ראשה מבצבץ מבין ההריסות (התמונות שודרו בכל העולם).

בארץ לא שודרו התמונות האלה (ועזוב כרגע אם זה טוב או רע) אבל סלימאן א-שפיע הגיע לאולפן וסיפר על זה והראו ראיון עם האשה (שבאופן מפתיע לכל הימניים לא צרחה שם "איטבח אל יאהוד" אלא קוננה על האומללות של העם הפלסטיני הפשוט שיושב בעזה).

אפילו על המעט הזה יש אנשים שזה חורה להם :-(

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אל תתפטה לעיוורון והשנאה לשמאל של הימין, תקרא שוב מה שכתבתי.

לא אמרתי" ישראלים חארות, פוגעים בחפים מפשע" אלא בסה"כ שזה סיפור אנושי מזעזע של קורבן לחימה.

ברור שהפעולה הזאת הכרחית וברור שחפים מפשע יפגעו, אין מה לעשות!

אבל אין שום סיבה להתעצבן (כמו שאייל עושה) על זה שמדברים על זה בחדשות.

פורסם

קודם כל זה לא עיוורון , זה נקרא להיות מציאותי.

במיוחד מה שקורה עם השמאל הרדיקאלי + "בצלם" שמעדיפים את הפלסטיני "המסכן" על פני ישראלי..

אם הם ככה , למה הם לא הולכים לגור איתם בעזה או בגדה ?

שם יהיה להם יותר טוב..

נכון סיפור מזעזע , אין שום הצדקה לפגוע באזרחים חפים מפשע .

אבל רק הם אשמים במצב שלהם.

אותי יותר מזעזע ש8 שנים יש הפגזות על אזרחים בעוטף עזה , וגם שבדרום כמעט מיליון איש נמצאים תחת איום הרקטות.

יצא למישהו אתמול לראות את הראיון באל ג'אזירה עם העו"ד הבריטי בנושא "התוקפנות הישראלית" ?

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

זאת מלחמה, כל סיפור בה הוא מזעזע אבל חוסר רגישות מופגן ומכוון כלפי האומללות של האוכלוסיה האזרחית של הצד השני (לוא דוקא מצידך) היא התקרנפות מסוכנת מאוד.

להגיד על האוכלוסיה האזרחית בעזה שהם אשמים זה בערך כמו להגיד שהאוכלוסיה בשדרות אשמה בקסאמים כי אם הם היו מפגינים יותר אז "עופרת יצוקה" הייתה מתרחשת כבר לפני שנים.

ברור ששתי ההכרזות הן דמגוגיות ותלושות מהמציאות.

פורסם

תעשה הבחנה בין הלוחמים של החמאס ותומכיהם לבין אוכלוסיה תמימה ואומללה שכבר שנים אוכלת חרה מכל מה שסביבה.

לעקרת הבית עם 6 ילדיה יש השפעה אם ולאן הקסאמים נורים בערך כמו שלעקרת הבית משדרות יש השפעה על מהלך הלחימה.

בקשר לשמאל הקיצוני - כל הקיצוניים מסוכנים בין אם הם מימין, משמאל או מאגודת להפסקת ניסויים בבע"ח.

בקשר ל"בצלם" - אין לי מושג אם אתה בכלל יודע מה בצלם מבצע אבל אני דווקא בכלל לא מתנגד שיש איזה כלב שמירה בשטחים שנובח כל פעם שחייל מתוסכל יורה באסיר כפות, או מביא ראסיה עם קסדה לאשה מבוגרת שמבקשת ממנו משהוא.

אם ניקח את השילוש של השמאל הקיצוני (הבעתי כבר את דעתי עליהם), גורמים אנרכיסטים (שהשמאל הקיצוני כ"כ אוהב לחבור אליהם) ובצלם אז בצלם הוא הגורם הכי שפוי ומתון מבניהם.

• תוכן חדש...