Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גג נפתח עד 30k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר ראשון הרכב לא בשבילי, חבר שלי ביקש ממני עזרה במציאת רכב בעל גג נפתח בתקציב של 25-30 אלף ש"ח.

הוא מחפש רכב בעל גג נפתח, ידני או אוטומט לא ממש חשוב לו, מה שהכי חשוב לו זה הפוזה של הגג נפתח ושהרכב לא יהיה "עגלה".

בינתיים הוא שם עין על:

פונטו 97'

306 96'- יש דגמים 1.8 עד 2.0 אוטומט או ידני איזה מומלצת יותר?

רובר 216 97'

205 cti 92- למרות שאני לא מבין למה המחירון שלה גבוה, והוא גם די מיושן.

פונטיאק סנבירד 94'-נראית בינתיים האופציה הכי חזקה, והכי יקרה לתחזוקה.

וגם פולו open air למרות שהיא לא ממש גג נפתח אבל היא אופציה אחרונה.

הוא מאוד היה רוצה לדעת מאיזה חומר הגג עשוי, וממש מפחד שזה נקרע בקלות עם איזה חפץ חד ויגנבו לו את האוטו בקלות, וגם מהביטוח היקר יותר, ורכב כבד יותר.

בגלל זה הוא מעדיף את הסנבירד, בעלת 140 כ"ס במנוע 3.1 שנראית זוללת דלק.

פורסם

הפונטיאק באמת הכי חזקה וגם הכי יקרה לאחזקה. אגב, קשה לי להאמין שעם מנוע 3.1 ליטר היא רק 140 כ"ס. לדעתי אתה מסתכל על הנתונים של מנוע 2000 לא קבריולט.

כל הרכבים מהשנתונים האלו לא יהיו זולים לאחזקה וקשה למצוא רכבים שמורים.

גג נפתח רק בשביל הפוזה זה בסדר אם ביום יום יש לו רכב אחר להתנייד איתו. ו"הפוזה" מתלווה אליו רק בשישי בערב :-)

פורסם

האם הרכבים חולקים את אותו המנוע עם הגירסאות המקבילות ללא הגג הנפתח? (השאלה היא האם יש קושי במציאת חלפים?)

כמה כ"ס יש במנוע 3.1?

לבחור אין רכב נוסף להתנייד בו, הוא לא נוסע מרחקים עצומים בית-עבודה כל יום ורק בשישי קצת מטייל, למה שהרכבים לא יהיו שמורים כמו גירסא מקבילה ללא גג?

בטענה שזה "רכב צעירים" אתה רומז?

פורסם

תוסיף גם את ה VW גולף, לדעתי היא תהיה הזולה ביותר לאחזקה (או מקסימום שניה לפונטו).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

האסקורט דווקא די קורצת, מנוע 1800 סמ"ק עם 130 כ"ס, אכן נתון מרשים.

ה205 נמחקת רשמית מהרשימה, 17 שנה על הכביש לא משאירים הרבה מ88 כ"ס, חבר שלי אמר למחוק גם את הפולו מכיוון שיש מספיק הצעות גרמניות והיא לא מספקת "פוזה" אלא עם אתה רואה את הגג מלמעלה.

פורסם

הגג לא ימנע פריצה ,כלומר כל רכב ניתן לפריצה גם בעל גג קשיח רק שבגג מברזנט אתה יכול עם סכין\מספריים או חפץ חד כלשהו לפרוץ ולהשחית את הרכב,לכן הביטוח יקר יותר.

גג בד נפתח אחרי כ''כ הרבה זמן יהיה קשה למצוא במצב טוב ,רובם בעלי תיקונים ,עלות גג מאוד יקרה כמה אלפים טובים.

הפונטיאק בעל 140 כ''ס מ3100 סמ''ק (אמריקאים!)היה לחבר טמפסט בעלת מנוע זהה.

הגרנד פרי הגיע עם מנוע 3100 בעל הזרקה שונה שהפיק 180 כ''ס.

אני לא חושב שיהיה חכם לקנות רכב בעל גג נפתח בארצנו ובטח שלא בתקציב הזה.

חפש לך איזו רכב בעל מרכב קופה\האצ'בק תהנה יותר,תחשוש פחות!

פורסם

אתה יודע במקרה עד כמה הביטוח יותר יקר באחוזים מגירסא מקבילה סטנדרטית?

הפונטיאק ממש יקרה לאחזקה וחלשה יחסית למנוע שיש לה, אני מאמין שהיא יורדת מהרשימה סופית.

הבעיה שהרכב לא מעוייד בשבילי, הוא בשביל חבר שרוצה ממני עזרה, והוא לא ממש מוכן לוותר על ה"פוזה" שמתלווה לגג הנפתח.

אז ככה נשארו ברשימה הרכבים הבאים:

שברולט קאווליר 97' בעלת מנוע 2.4 שמספק 150 סוסים.

אסקורט XR3I בעלת מנוע 1800 שמספק 130 סוסים ואיבזור דומה לקאווליר.

גולף 1800 סמ"ק איבזור דומה רק שלא ידוע לי כמה כ"ס יש לה?

רנו 19 שנת 95', מנוע 1800 בעל 137 כ"ס.(איבזור לא ידוע)

רובר 216 איבזור דומה לרכבים האחרים ברשימה, 1600 נשמע די חלש אבל לא מצאתי נתון כ"ס, והאם המנוע הוא של הונדה?

פי'גו 306- נתונים ממש מדהימים, 167 כ"ס במנוע 2.0, ורק 103 ב1.8 ככה שהוא לא בא בחשבון. (האיבזור דומה לקודמותיה ברשימה)

פונטו- לא מצאתי פרטים.

בינתיים ה306, הקוואליר וה19 הם החזקות בחבורה.

נ"ב: יש אחד מהרכבים שציינתי שגג בו הוא לא חשמלי?

ועוד משהו, רוב הרכבים שמצאתי בלוחות רכב, הבעלים טוענים שהוחלף גג אין סיבה לדאגה נכון?

פורסם

גג מחליפים כל כמה שנים בגלל בלאי/מישהו עם סכין והרבה שעמום. זה יתרון שהחליפו גג לא מזמן.

האסקורט מהנה לנהיגה, מאובזרת, בעלת מושבים של ריקארו תומכים ונוחים מאוד.

הפונטו מגיעה עם מנוע 1.6 90 כ"ס או עם מנוע 1.3 60 כ"ס.

פורסם

מנוע 2 ליטר עם 167 כ"ס קיים רק בדגם GTI ולא בקבריולט.

88 כ"ס ל 205 cti? מהיכן הנתון הפסימי הנ"ל? 115 כ"ס בגרסת 1.6, 130 בגרסת 1.9.

כמו כן באמת מומלץ לוותר על ה 205 מכיוון שאקזמפלר ראוי שאינו מתפרק יימכר במחיר גבוה בהרבה.

פורסם
כל כך הרבה הצעות ואפילו לא תשובה אחת.

מה לגבי הגג האם הוא נקרע בקלות ומקל על הפורץ, או שהוא רק נראה כזה?

נכון, בגלל זה לדעתי עדיף ברכבי קבריולט לקנות מערכת כמה שיותר צנועה ולא להכניס איזה 70 רמקולים בפנים שהאוטו ימשוך תשומת לב.

הגגות האלה די אמינים, במידה ואתה דואג שהאוטו יהיה תמיד מכוסה כשיש שמש (במידה ואתה לא נוסע נכון:-P).

בגלל שאני תמיד מכסה את האוטו,המצב של הגג אצלי נשאר אותו הדבר כבר 3 וחצי שנים.

לעומת זאת, יש לי חבר שיש לו פונט בערך אותו הזמן ורואים על פי מצב הגג שלו שהוא לא מכסה .:-(

איזה מכונית אני ממליץ?

הייתי בדיוק באותו הסרט כמעט לפני 4 שנים.

היום אני יודע שעשיתי שעשיתי את הבחירה הנכונה. ל306 יש את הפוטנציאל הכי גדול מבחינה קוסמטית ומכנית , מי שמכיר יודע.

• תוכן חדש...