Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גג נפתח עד 30k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תשכח שצריך גם רכב אמין, פונטו, ושאר האמריקאיות לא יתנו לך את זה.

לדעתי מקום ראשון, וכמה שאני חולה על פג'ו עדיף את הגולף קבריולט היא איכותית, גג חשמלי, רכב מעולה, שנת 96 תעילה בערך 30 אלף.

מקום שני זאת הפג'ו 306 1800 ידנית, רכב מעולה, נוחות שלא תמצא באף מתחרה וכמובן הנאת נהיגה מעולה, רק קשה למצוא אחת שבאמת שמורה וטיפלו בה ביד רמה.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אני לא חושב שיהיה חכם לקנות רכב בעל גג נפתח בארצנו

יש מועדון שלם של אנשים שחושבים אחרת ממך... :roll:

ובמועדון ההוא - השמיים הם באמת הגבול :D

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אל תשכח שצריך גם רכב אמין, פונטו, ושאר האמריקאיות לא יתנו לך את זה.

לדעתי מקום ראשון, וכמה שאני חולה על פג'ו עדיף את הגולף קבריולט היא איכותית, גג חשמלי, רכב מעולה, שנת 96 תעילה בערך 30 אלף.

מקום שני זאת הפג'ו 306 1800 ידנית, רכב מעולה, נוחות שלא תמצא באף מתחרה וכמובן הנאת נהיגה מעולה, רק קשה למצוא אחת שבאמת שמורה וטיפלו בה ביד רמה.

איך אתה קובע שהפונטו לא אמינה? ודווקא הגולף והפיז'ו אמינות? איזו שטות!

פורסם

מהשנתון שאתה מחפש, ומהכרות עם רכבים מהסוג הזה והנהגים שלהם, כבר אי אפשר לצפות לאמינות. השאלה היא כמה טוב טיפלו ברכב עד היום. אי אפשר לקבוע פה לפי דגם. רק לפי רכב ספציפי אחרי בדיקה.

עלויות אחזקה, דלק וביטוחים ניתן להעריך ולהשוות, אבל אמינות ברכבים מהשנתונים האלה היא כבר לא פונקציה של יצרן אלא כמו שכתבתי, של תחזוקה שוטפת.

פורסם

Laurence צודק.

בסוג המכוניות האלה אפשר ליראות מכוניות ממש שמורות ומטופחות לעומת עגלות מתפרקות יד 20.הכל תלוי בצורת האחזקה של הבעלים.

לכן רוב הפעמים עדיף לקנות אוטו שמור בכמה אלפים טובים מעל המחירון מאשר להסתבך עם גרוטאות שהם בור ללא תחתית.

יוגב

פורסם

לגבי ה306 אני יכול להגיד שהרכב נורא נוח ונותן תמורה מעולה למחיר, הפונטו לעומת זאת די חלשה ועוד בתוספת המשקל של החיזוקים שעשו בשביל שהיא תהיה נטולת גג היא די איטית ולוקח לה די הרבה זמן להאיץ מ0-100 ככה שאל תצפה להיות הראשון ברמזור, אבל ייאמר לזכותה שהחלפים זולים יחסית לעומת המתחרות האמריקאיות שאליהם לא הייתי אפילו מתקרב.

את הרנו 19 קבריולט ממש נדיר למצוא, לא רק בלוחות הרכב אלא גם בכבישי ישראל, אני זוכר שראיתי רק אחת לבנה בת"א פעם וגם זה היה לפני כמה שנים טובות.

פורסם
יש מועדון שלם של אנשים שחושבים אחרת ממך... :roll:

ובמועדון ההוא - השמיים הם באמת הגבול :D

אם אתה כבר מצטט אז תעשה זאת כמו שצריך ותצטט את כל המשפט אותו רשמתי.

לא חוכמה להציג את המשפט ככה.

אני ציינתי שבתקציב הנ''ל לא הייתי ממליץ לרכוש רכב שכזה.

אני מודע להמון רכבים מהנים כמו מיאטה,MR2,בוקסטרים וכו'.

לרוב חברי מועדון הרודסטרים מוותרים במודע על המון דברים על מנת להנות מרכב בעל מרכב פתוח(פרקטיקה,עלויות,שקט נפשי).

במקרה שלו אני לא חושב שכדאי ולכן רשמתי זאת

פורסם
למה מה זה שנה התקציב?לא הבנתי אותך..

מה רק אוטו פתוח בתקציב מסויים שווה או לא ?

אתה לא כל כך מובן.

הבחור התכוון שבתקציב של פותח השירשור לא משתלם לרכוש רכב בעל גג נפתח, הרכבים ממודל נמוך וכנראה שרובם לא יהיו במצב שמור מידי ועוד דברים שלא תמצא ברכבים ממודלים גבוהים או אפילו חדשים לגמרי.

פורסם

תעשה בדיקה במכון מכובד

זה יפתור לך מלא סימני שאלה

חבר שלך יתפלא שפתאום אנשים שמבטיחים אוטו בלי שאסי לא מדועים כמה תאונות האוטו עבר

ואז יש להם את התשובה שזה היה ביידים לפנים ושהם בדקו לא אמרו להם שומ דבר

בטח ..

וכן אוטו שמור יעשה לך חיים קלים

ברשותי אחד כזה

פורסם

איזה מכונית אני ממליץ?

הייתי בדיוק באותו הסרט כמעט לפני 4 שנים.

היום אני יודע שעשיתי שעשיתי את הבחירה הנכונה. ל306 יש את הפוטנציאל הכי גדול מבחינה קוסמטית ומכנית , מי שמכיר יודע.

:beerchug:

פורסם
סאאב 900 נראה לי הכי שווה מכולם למה אתה לא חושב על אחד כזה????

סאאב? זה הכי טוב שיכלת להמליץ?

לדעתי עדיף ללכת על רכב יותר נפוץ כמו ה306 או הפונטו כדי שמציאת חלפים תהיה קלה וזולה יותר במידת הצורך.

פורסם

זה נכון שהגג הוא לא הדבר הכי עמיד בעולם במכוניות האלה, אבל מצד שני, גם לא עולה הרבה מדי להחליף לגג חדש.

לדוגמא, יש לי חבר עם גולף קבריולט שנת 97, שלא מזמן שם גג חדש, הזמין מחו"ל והרכיב לבד, כל הסיפור לא יותר מ- 1500 שקל לגג דנדש.

ד"א אני חושב שגם הרכב שלו למכירה, וזה פלוס מינוס בתקציב שלך, אם אתה מעוניין בעוד פרטים שלח לי הודעה פרטית ואני אברר לך.

פורסם

1500 ש"ח זה בהרכבה עצמית, לא כולם יודעים להרכיב עצמית ולא כולם מזמינים מחו"ל.

בארץ החלפת גג הכל כולל עבודה וגג זה בסביבות ה2500 עד 3000 ש"ח.

אם תמצא אחת שהחליפו לה גג לך עלייה ותיתן לעצמך כמה שנים של שקט.

• תוכן חדש...