Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דווקא בעזה המצב קל בהרבה. יש לך כבר גדר ומעברים. כל מה שנשאר לך הוא לתת להם יציאה דרך הים והסכמה להקמת מדינה.

השינויים שיהיו : 1. אתה מאפשר להם להקים מדינה. לא רשות, לא אוטונומיה, לא נעליים.

2. אתה מסתכן בזה שאתה מאפשר להם להכניס אמל"ח למדינה העתידית (כאילו שהיום אין הברחות, גם אחרי המבצע), אבל - כפי שכתבתי - זה לא מהווה איום על ישראל, בטח לא שונה בהרבה מהאיום הנוכחי (נכון, סיכוי לא רע שהטילים יגיעו גם לת"א, אבל אני לא רואה הבדל בין תושב שדרות לתושב ת"א. מבחינתי תגובה זהה צריכה לבוא על טיל, לא משנה מה מיקום נפילתו וכמו כן, לחמאס ולפלסטינים יהיה הרבה יותר מה להפסיד בתור מדינה מאשר בתור ארגון טרור ו/או תושבים בשטח כבוש).

גם לך, בתור מדינה, יש לך הרבה מה להפסיד אם הם יוכרזו כמדינה. כי נכון שלא רק שיש הברחות עכשיו יהיו פי 10 יותר כאשר הם יהפכו למדינה וזה ממש לא יהיה בשליטה ובפיקוח שלך - ומה אז יקרה כשהם ישלחו טילים לישראל? לא תוכל כ"כ בקלות לפתוח את השערים האלקטרוניים ולהיכנס לתוך עזה בעוד מבצע. ברגע שהם יהיו מדינה - ואתה בעצם מכריז מלחמה על המדינה הזו (כי מבחינתם חמאס זה הצבא שלהם) אתה תקים עליך את כל מדינות ערב. ואל תביא לי לדוגמא את חיזבאללה ואת מלחמת לבנון כי דרום לבנון כבר מזמן לא בשליטת הממשל שם אלא בשליטה מוחלטת של החיזבאללה.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא מבין איך אחרי 15 שנה מהסכמי אוסלו , יש כאן אנשים שעדיין דוגלים בעמדה שמאלנית,

הרי ההסכמים האלו היו טעות מיסודה, להביא לכאן את הרב מחבלים הזה ערפאת? ולחתום איתו על הסכמים???

איפה נשמע דבר כזה?

איזה מדינה בעולם נמצאת במצב כזה? אם זה היה המצב בכל מדינה אחרת מזמן הם היו מחסלים את כל התושבים האלו או לחילופין שמים אותם באוניות ושולחים לים,

האנשים האלו לא רוצים שלום , הם רוצים לחסל את המדינה הזו.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

מה בדיוק הטעות בהסכמי אוסלו? אם לא היית הולך לתהליך הזה היית היום במצב יותר גרוע.

הטעות היחידה של ההסכמים היא שלא נקבעה מטארה סופית עם שלבים איך להגיע אליה אלא רק שלבי ביניים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
ברגע שהם יהיו מדינה - ואתה בעצם מכריז מלחמה על המדינה הזו (כי מבחינתם חמאס זה הצבא שלהם) אתה תקים עליך את כל מדינות ערב. ואל תביא לי לדוגמא את חיזבאללה ואת מלחמת לבנון כי דרום לבנון כבר מזמן לא בשליטת הממשל שם אלא בשליטה מוחלטת של החיזבאללה.

אביא לך דווקא בתור דוגמא את לבנון, אבל את מבצע "שלום הגליל", ואת מבצע "ליטני". לא היה אז חיזבאללה, להזכירך, ועם ירדן עדיין לא היה לך שלום.

כמה מדינות ערב קמו נגדך, תזכיר לי?

כמה מדינות ערב קמו נגדך ב"עופרת יצוקה", תזכיר לי?

כבר הסכמנו שלמדינות ערב לא באמת איכפת מהפלסטינים. ברגע שתהיה להם מדינה, והם יפרו את מצב אי הלוחמה עם ישראל - איזה תמיכה הם יקבלו לדעתך? כינים הם יקבלו משאר מדינות ערב (בדיוק מה שהם קיבלו הפעם).

כבר כתבתי את ההבדלים הבודדים בין עכשיו לבין מדינה פלסטינית בעזה. כנראה שמה שמפחיד את כל גיבורי הימין הוא דווקא טילים על תל אביב ומרכז המדינה, כי מכל בחינה אחרת - אין הבדל.

פורסם
כבר כתבתי את ההבדלים הבודדים בין עכשיו לבין מדינה פלסטינית בעזה. כנראה שמה שמפחיד את כל גיבורי הימין הוא דווקא טילים על תל אביב ומרכז המדינה, כי מכל בחינה אחרת - אין הבדל.

אותי מפחיד ( ואני לא גיבור) כי אחרי שאתה נותן להם ונותן ללא הסכם , והם ממשיכים לפגוע בנו .:idea:

אתה תגיד כי לא נתנו מספיק , וצריך לתת גם את חיפה, הקריות ופרנקוס , ומה ישאר לנו בפורום ( בסוף הפורום יהיה באירופה - בצרפתית )

לא קונה - שפר את ההצעה :lol:

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אמרתי שאני לא אגיב כאן יותר אבל אני מוכרח, אם הם מסכימים לקחת את פרנקוס, אני מוכן להקריב את הקריות, כולל קריית גת וקריית מלאכי.

ואם על הדרך הם גם לוקחים את הברוז, אני מעניק להם בשמחה את ראש העין :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באגירה, פה בדיוק סלע המחלוקת. הם לא מוכנים לקחת את פרנקוס גם אם תיתן להם את תל אביב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני בהחלט מבין אותם :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
שי ז. - באגירה, פה בדיוק סלע המחלוקת. הם לא מוכנים לקחת את פרנקוס גם אם תיתן להם את תל אביב

אני בהחלט מבין אותם :wink:

כאן אני לא מוותר כמלוא הנימה , זה אבני היסוד וסלע קיומנו , מנהרת עתידנו :lol:

מגוון הדעות וההודעות , וכמובן הכייף של הפורום - גם אם תשפרו את ההצעה - אין עסקה ,סופי . על תל-אביב יש מה לדבר .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
אתה מתבייש?

השמאל רצח את ראש הממשלה של מדינת ישראל? השמאל ליבה את היצרים בהפגנות "בדם ואש את רבין נגרש" ? השמאל הוציא דין רודף עליו? השמאל הלביש את רבין במדי SS? השמאל רצח את גרינצווייג? השמאל ניסה לפוצץ את פרופ' שטרנהל?

השמאל מחרף ומגדף את כל מה שמייצג את החוק במדינה?

תפסיק לזיין את המוח, מי שעושה דה-לגיטימציה ומטיף לשינאה זה אך ורק הימין הקיצוני, שכמו סרטן, הולך ומתפשט במדינה החולה הזו :evil:. מי שמעודד הסתה זה אך ורק הימין הקיצוני. מי שמרומם ומפאר רוצחים (גולדשטיין, פופר, ועוד כמה מחבריהם) זה אך ורק הימין הפאשיסטי. מי שיונק במשך שנים מאות מליוני שקלים, משאבי אנוש וכח אדם מהמדינה זה רק הימין.

מי שהביא לשנאה העזה שיש לפלסטינים אלינו היום זה רק ההתנהגות הנבזית של אנשי הימין, שהתנהגו כל השנים אל הערבים כעבדים נרצעים (אתה חושב שאני חולם? בכמה כפרים וערים ערביים היית בחייך? כמה אנשים ערבים פגשת בחייך (לא דרך כוונת של רובה)? עם כמה מהם ניסית לשבת, לדבר, לעשות עסקים? אני כבר הייתי בכל המקומות הללו, ועד האינתיפאדה הראשונה הרגשתי במקומות הללו יותר בטוח מאשר בערים עבריות, אבל המתנחלים הישראליים, שהתנהגו בשטחים בדיוק כמו שהבורים התנהגו בדר' אפריקה אל הכושים - הביאו לנו את אותן התוצאות. מרד אלים של האוכלוסייה המשועבדת.

בושה וחרפה על פתחון הפה שיש לצורת התבטאות כמו שלך. אתם בגדתם ברעיון הציוני ובמדינה היהודית, והפכתם אותה למדינה גזענית ומכוערת :evil: (אתה לא חייב לעודד אותי לקום ולעזוב, יש לי מספיק מחשבות על כך גם בלי העידוד שלכם, רק שאני עדיין לא מסכים לוותר לטיפוסים כמותכם על המדינה כ"כ מהר, אני מאמין שלא בשביל מדינה כזו נלחמו ההורים שלי והדור שלהם בכמה וכמה מלחמות).

למה אתה משווה אותי לימין קיצוני?כנראה לא קראת את התגובות שלי ,ואולי בגלל זה גם לא הגבת לרובם.

אה אני עוד איזה ילד מפגר ימני בשבילך ולא לרמה שלך להגיב לי,נכון? :| (אל תדאג, גם אני מניפולטור לא פחות ממך :idea:)

אז אם היית קורא את את התגובות שלי היית מתגלה שאני ימני אבל אני בעד להחזיר שטחים כמו ואדי ערה, מזרח ירושלים וכו'(הכל בגלל המאזן הדמוגרפי שהולך לרעתנו)

ואני גר ליד עיר ערבית קרוב ל20 שנה, אני לומד איתם באוניבריסטה, אני מטפל אצלם באוטו , אני מדבר איתם בחיי היום יום.

אז אל תגיד לי שאני לא מכיר את שכננו.:evil:

(שוב,לא קראת תגובות קודמות שלי)

בקשר לרצח רבין .

לא הייתי בעד הסכמי אוס-לא עם אב המרצחים יאסר ערפאת, אבל אני מגנה בתוקף את רצח רבין ואת ההפגנות סביבו , וכל ההמולה שהיתה שמה. ומספר האנשים שהיו בעד הרצח הוא קומץ קטן מאוד מכלל הימניים.

אז בבבקשה, אל תכניס אותי באותו משפט עם המסיתים לרצח רבין :idea:

אנשים ניהיו ימנים כי הם ראו ששלום עם הפלסטיניים לא יהיה ילך כל כך בקלות.

אנשים ראו את הברדק אחרי הסכמי אוסלו , וגם שהתנתקנו (אגב אני הייתי בעד היציאה משם ,אבל לא באותה הדרך) ונתנו להם את השטח הם המשיכו להתגרות בנו.

ומי שהביא לשנאה העזה של תושבי עזה זה הם עצמם שהעלו בבחירות לפרלמנט את החמאס לשלטון (יש לציין: ברוב של 70% :idea:)

אל תיהיה מניפולטור:idea: רק הם הפכו את עצמם לעבדים נרצעים, זה בחירה שלהם שהם בחרו בדרך הטרור על פני דרך החיים .

אם המנהיגים שלהם היו יותר מתפשרים במלחמת הג'יאהד המקוללת שלהם, ובמקום להשקיע את כספי הסיוע מהמערב בקאסמים ואמל"ח(וגם כמה מאות מליונים הלכו לסוהא ערפאת :arrow:) הם היו משקיעים בהשכלה וביצירת מקומות עבודה ,אז המצב בעזה היה הרבה יותר טוב. ואז לאחמד ומוסטפא היתה עבודה יותר מכובדת מפועלי בניין.

וחוץ מיזה,אם המצב הכלכלי גרוע למה כל אחד מהם מביא 7-8 ילדים בידיעה שיש סיכוי בערך של 100% שלא יהיה לו כסף לכלכל את הנולד, והוא אף יגווע ברעב?

זה גם בחירה שלהם.אף חייל צה"ל לא הצמיד להם "תבור" לרכה ואמר להם תמשיכו להוליד ילדים :evil:

ואתה שואל אם כמה מהם ניסיתי לעשות עסקים ?

בוא נראה במשך 8 שנים היו לי 3 מכוניות שאת רוב התיקונים עשיתי אצלם:roll: , אז נראה לי שבניגוד למה שרשמת למעלה יש לי ניסיון עיסקי איתם.

ואני יגיד שוב משהו שכבר אמרתי בעבר, המערכת היחסים ביננו לבין ערבי ישראל מבוססת ברובה על אינטרסים כלכליים . חושב שכל כך איכפת להם ממך? לא, הם אוהבים את הכסף שלך. לא תביא כסף אף אחד לא יספור אותך.

אנחנו בגדנו ברעיון ? (מי זה אנחנו,תסביר לי :roll:,אני ימני אבל עם דעות אחרות)

אנשים כמוך שמחלישים את רוחו של העם וכל שניה רק מטיפים שצה"ל הוא צבא כיבוש,(איזה כיבוש?האם קם פה פרטנר הגיוני מוכן להתפשר על דברים מסויימים ובאותה נשימה לא רוצה להשמיד אותנו :idea:? ) אנשים כמוך שרק כל הזמן מבקרים ואוכלים את המדינה מבפנים , במקום לבקר את אויבנו.

למה לא הפגנתם ודיברתם שירו על שדרות במשך 8 שנים,ורק התחלתם לפתוח את הפה שירו בעזתים?

אתה מדבר על מדינה יהודית? הרעיון במדינה יהודית הוא שתיהיה ליהודים מדינה אחת ויחידה בכל עולם הגדול הזה.:idea:

ואם אנשים תמימים כמוך והאמונה שלהם בדו קיום עם נטיית המאזן בדמוגרפי לרעתנו אפשר לרוב את סופה של המדינה קרב ובא.:-(

יוגב

פורסם

אתה מדבר על מדינה יהודית? הרעיון במדינה יהודית הוא שתיהיה ליהודים מדינה אחת ויחידה בכל עולם הגדול הזה.:idea:

ואם אנשים תמימים כמוך והאמונה שלהם בדו קיום עם נטיית המאזן בדמוגרפי לרעתנו אפשר לרוב את סופה של המדינה קרב ובא.:-(

יוגב

לא נתחיל להגיב לכל מה שרשמת (בקצרה - התגובות שלך דווקא כן מביאות אותך היישר אל הימין הקיצוני, אבל עזוב, נניח שאתה צודק).

דווקא הפתרון שהצעתי עוזר לשמור על מדינה בעלת מאזן דמוגרפי יהודי, כשלצידה מדינה אחרת - מוסלמית ברובה המוחלט.

ושוב, השאלה שאני מחכה כבר לתשובה עליה כבר כמה עמודים בשרשור הזה - מה לעזאזל אתם כן מציעים לעשות?

שמענו כבר - לא למדינה פלסטינית, לא למו"מ עם חמאס, לא לנשק לערבים, לא לאזרחות לערבים, לא ולא ולא ולא...

מה כן? לאן אתם רוצים להגיע? היכן תהיה מדינת ישראל בעוד 20 או 50 שנה? בעוד 100??

פורסם

מה כן? לאן אתם רוצים להגיע? היכן תהיה מדינת ישראל בעוד 20 או 50 שנה? בעוד 100??

אם השמאלנים ישלטו? סביר להניח שלא תהיה כזו.

אם הימנים יישלטו? או אותו דבר כמו היום או שבסופו של דבר תהיה מלחמה עם הרבה דם שבסופה רק עם אחד ישאר.

to finish first first you have to finish

פורסם

1. השמאל רצח את ראש הממשלה של מדינת ישראל?

2. מי שעושה דה-לגיטימציה ומטיף לשינאה זה אך ורק הימין הקיצוני

3. מי שהביא לשנאה העזה שיש לפלסטינים אלינו היום זה רק ההתנהגות הנבזית של אנשי הימין, שהתנהגו כל השנים אל הערבים כעבדים נרצעים (אתה חושב שאני חולם? בכמה כפרים וערים ערביים היית בחייך? כמה אנשים ערבים פגשת בחייך (לא דרך כוונת של רובה)? עם כמה מהם ניסית לשבת, לדבר, לעשות עסקים? אני כבר הייתי בכל המקומות הללו, ועד האינתיפאדה הראשונה הרגשתי במקומות הללו יותר בטוח מאשר בערים עבריות, אבל המתנחלים הישראליים, שהתנהגו בשטחים בדיוק כמו שהבורים התנהגו בדר' אפריקה אל הכושים - הביאו לנו את אותן התוצאות. מרד אלים של האוכלוסייה המשועבדת.

1. הימין אחראי למוות של יהודי אחד, השמאל אחראי למוות של אלפי יהודים מאז "הסכמי השלום" שלו.

2. הנזק שעשה לנו השמאל בזירה הבינלאומית, שהפך את התנגדותינו לטרור ל"פשעי מלחמה", והפכו את אירגוני הטרור הפלסטינים ללגטימיים עולה עשרות מונים על ה"דה לגטימיציה" "שעושה" "הימין הקיצוני" בארץ.

3.יפה שאתה מנסה לתרץ את התקפות הטרור של הפלסטינים עלינו על ידי ציור של מציאות פרי דמיונך, דווקא אני מכיר ערבים הרבה יותר ממה שאתה חושב, הערבים מהשטחים מתחננים לעבודה אצל מתנחלים, הרבה מהפועלים ב"גוש קטיף" היו ערבים תושבי עזה והכפרים מסביב, מישהו הכריח אותם לבוא לעבוד? הם באו כי זה עבודה ופרנסה טובה עבורם, אין בושה בעבודה, ופעם אחרונה שהסתכלתי לא ראיתי תושב התיישבות יהודית עומד עם שוט על ראשו של פועל פלסטיני, דווקא אתה מזכיר לי את חנאן עשראווי בהתבטאות הזאת כשאמרה "הפסיקו לשעבד אותנו", אתה מדבר בדיוק כמו נציג של אש"ף.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...