Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מניח שהכרה בקיומה של מדינת ישראל זה יותר מדי לדרוש מהילד..

ושי, אנחנו לא הריבון בעזה, אבל אם יש לנו גבול עם איזור אשר יש בו רשות שולטת הממטירה עלינו טילים, זכותנו לסגור את הגבול שלנו איתם למעבר סחורות, מה לעשות זה אפילו הגיוני.

מדוע מצרים משאירה סגור את מעבר רפיח ??

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אגב, אולי שווה לפתוח בית ספר בעזה? הנבלות האלה, שלושה שבועות צרבנו את האמ-אמא של התודעה שלהם, והם עדיין לא מבינים וממשיכים להעיף קסאמים. D9 עשוי לעזור (להעיף את כולם לים), אבל מכיוון שחרא צף - הם עלולים לא לטבוע אלא לחזור אל החוף ולהמשיך לגרום לנו לעקם את האף... בפעם הבאה כדאי שניכנס בהם באמת ברצינות, שיידעו שאנחנו לא משחקים, אנחנו עם חזק עם עורף קשה :?.

.

כדי וכמה שיותר חזק ואפילו אם זה בשביל לתת לתושבי שדרות והדרום הרגשה שהם חלק ממדינת ישראל.לכל השמאלנים קל מאוד לדבר מאיזור המרכז וממש לא אכפת להם על 8 שנים שבהם שדרות מופצצת. אל תהיו חכמים גדולים בלחשוב על פתרונות הומנאיים תוך כדי ש-8 שנים הם מפציצים את שדרות ועוד יותר שנים מזה הם מתפוצצים במרכזים הומי אדם ואוטובוסים.

[

עד היום אנחנו מנצחים אותם, אבל הם מניפים אלינו אצבע משולשת.

לא יודע איך אתם מחנכים את הילדים או את חיות הבית אצלכם, אבל מקובל בעולם הרחב להסביר לצד ה"מתחנך" מה אתם מצפים ממנו.

לבוא ולבעוט בילד או בחיה המסכנים, ואז לבעוט יותר חזק - יוצר חיה פגועה או ילד דפוק.

לתשומת ליבכם.

אז בועטים בו יותר חזק עד שהוא יבין. כן מה לעשות בשבילך אני ימני קיצוני גזען וכל שאר הכינויים שלך..אם אתה שואל אותי ואת השפויים שחושבים כמוני אני פשוט אחד שמבין שאין עם מי לדבר וכנראה שרק כח יכול לעבוד פה.

to finish first first you have to finish

פורסם

אני אגיב ברשותכם.. לגבי ההצעות של לבנות להם בתי ספר ולהשקיע בחינוך ותשתיות בשטחים ,למען יקום דור אשר ישכיל להבין שמנהיגיו רוצים לשמר את בורותם ,מכיוון שבעדר חמורים קל הרבה יותר לשלוט מאשר במשכילים , זה נכון ונכון שעם שבע יהיה לוחמני פחות מעם רעב , אבל וזה האבל הגדול מי יעשה את זה בדיוק? על מי תטיל את מלאכת הבניה ? למי תתן את הכוח לשנות שם דברים? אני גרתי בשכנות ליריחו, בבקעת הירדן בזמן ה"שלום" עד שנת 2001 בערך והסתובבתי המון ביריחו ,כך יצא שראיתי את שלטונו של עראפת בשיא תפארתו, כשזרמו כספים ליריחו כמו מים, הקזינו הכניס מיליונים ויריחו פרחה -אז זהו שלא , רק המקורבים לצלחת פרחו , נסעו על מרצדסים מפוארים (שחלקם כמובן נגנבו בישראל וחלקם בירדן).וכל האזור מסביב לקזינו פרח, אבל שם בערך זה נגמר, רוב העם שלא היה מקורב לצלחת, השתמשו בבארות ולא נהנו אפילו ממים זורמים, חרשו עם חמורים את השדות וחיו בעוני מרוד, אגב בתי הספר אותם דאג עראפת (ימח שמו ) להשאיר כמו שהם-עלובים מסריחים ובעלי רמת לימודים ירודה מאוד, כי כפי שאמרתי בעדר נבער קל יותר לשלוט, זה לא שלא היה כסף , היה והרבה רק מה "למרבה הפלא" הוא הושקע בחיזוק תשתיות הטרור בבנית צבא, ובמשכורות עתק לחברי השלטון ,אה ולשיפוץ סביבת הקזינו.

בזמנו הכרתי מישהו מהמתנגדים של עראפת בזמנו(המפלגה הנוצרית ביריחו) שסיפר לי על מה הולך שם בפנים וכמה הכל רקוב , הוא לקח אותי לראות את משכנות העוני שהשלטון דאג לשמר אותם במצב כמעט קבוע של רעב -כי הרי ידוע עם רעב ובור הוא עם שלא ממש אכפת לו להתאבד ,כי מה יש להפסיד ורק תראה לי מי אשם (הישראלים) והוא יוצא לדרך, עכשיו לסיכומו של עניין, בשביל להביא למצב של שינוי אמיתי- מה שהאמריקאים מנסים לעשות בעיראק למשל , אנחנו צריכים כמה דברים: מישהו שיחשוב כמונו, הרבה כסף להשקיע ומדובר על הרבה כסף, רצון ושיתוף פעולה מהצד השני- נראה לכם שזה יקרה ? אולי בעוד כמה דורות. וכן הנהגה שאפשר לדבר איתה ושיש לה כוח לעשות משהו ברצועה ואני לא מדבר על אבו מאזן , כל עוד החמאס בשלטון זה לא יקרה אז עם כל הנאורות וההבנה ששינוי אמיתי מתחיל בחינוך ובתשתיות חדשות לדעתי אין לנו את היכולת כרגע לעשות את זה . כל כסף שיילך לכיוון כזה יהיה כחרב פיפיות כלפינו ולא אני לא בעד לבעוט חזק יותר , ככה אנחנו לא משאירים גם להם ברירה אלא להגיב כמו כל חיה פצועה שתדחק לפינה.

ולא אין לי רעיון אחר לאיך צריך כן להתנהל מולם, הלוואי והיה ..

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם

אריק, אני מניח שניתן היה לקרוא את התגובה שלך אם היית משתמש בסימני פיסוק, ושם נקודה בסוף המשפט.

ההודעה שלך פשוט בלתי קריאה לחלוטין.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

תגיד שהתעצלת לקרוא :) זה בסדר, עכשיו נוספו 3 פסיקים ונקודה , מלבד זה שלח אותי שוב לעשות בגרות בלשון (אגב עשיתי)

סימני פיסוק אף פעם לא אהבתי , פיסוקים כן.

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם
אני מניח שהכרה בקיומה של מדינת ישראל זה יותר מדי לדרוש מהילד..

ושי, אנחנו לא הריבון בעזה, אבל אם יש לנו גבול עם איזור אשר יש בו רשות שולטת הממטירה עלינו טילים, זכותנו לסגור את הגבול שלנו איתם למעבר סחורות, מה לעשות זה אפילו הגיוני.

מדוע מצרים משאירה סגור את מעבר רפיח ??

נו, אז אנחנו מדברים על אותו דבר, רק שאתה מציע לסגור מכל הכיוונים (כולל מהים) ולהרעיב אותם למוות, או - לחילופין - לחכות עד שהם יהיו מספיק נחמדים כדי להכיר במדינת ישראל (בשלב זה, זה חלומות באספמיה).

אני מחפש לסגור את הגבול איתם, אבל לאפשר להם להיות מדינה עצמאית. חוסך ממני לייצר להם חשמל, חוסך ממני לספק להם מים, חוסך ממני לספק להם מערכת כלכלית, חוסך ממני להקים מערכת ביקורת גבולות צבאית.

ברגע שתיתן להם להקים מדינה - נתת להם לשבור את הראש. יבחרו כיצד הם רוצים לחיות, יבחרו ממי הם רוצים לקנות חשמל או מים (אולי יבחרו להביא מים מהנילוס באוורון-דוד, ואז לנו יישארו יותר מים מהכינרת), יאפשר לנו לשלוט על מעבר האשלגן הכלורי מישראל (קיבינימאט, כמעט כל הקסאמים מונעים באמצעות חומר נפץ שמיוצר מדשן (אשלגן כלורי) ישראלי).

יבחרו להמשיך בדרך בה הם הולכים היום - יש להם הרבה מה להפסיד (שלא כמו היום). יבחרו להתנתק מישראל לגמרי - אדרבא. יבחרו להכיר במדינת ישראל (לך תדע, גם לערבים גדל שכל לפעמים) - יתכבדו ויכוננו איתנו יחסים דיפלומטיים, ואזרחי פלסטין יעברו במעבר גבול בינלאומי, כמו שעובר הירדני, אוסטרי, שוויצרי וארגנטינאי (כולל שיקוף ובדיקה בטחונית).

כדי וכמה שיותר חזק ואפילו אם זה בשביל לתת לתושבי שדרות והדרום הרגשה שהם חלק ממדינת ישראל.לכל השמאלנים קל מאוד לדבר מאיזור המרכז וממש לא אכפת להם על 8 שנים שבהם שדרות מופצצת. אל תהיו חכמים גדולים בלחשוב על פתרונות הומנאיים תוך כדי ש-8 שנים הם מפציצים את שדרות ועוד יותר שנים מזה הם מתפוצצים במרכזים הומי אדם ואוטובוסים.

אכן, על הזין אנשי שדרות. הם לא חלק מישראל בכלל. מעניין שאת התיאוריה המפגרת שלך לא השמעת בזמן שבת"א וי-ם התפוצצו כל שני וחמישי אוטובוסים. בנוסף, מציע להתחבר לאנטנה הקרובה של YES, אולי היא תעזור לך לקלוט שהפתרון המוצע הוא לטובת הישראלים בכל הארץ, כי אתה מנטרל את הטרור ברגע שאתה עומד מול מדינה ריבונית.

אז בועטים בו יותר חזק עד שהוא יבין. כן מה לעשות בשבילך אני ימני קיצוני גזען וכל שאר הכינויים שלך..אם אתה שואל אותי ואת השפויים שחושבים כמוני אני פשוט אחד שמבין שאין עם מי לדבר וכנראה שרק כח יכול לעבוד פה.

ברור, רק כח. יותר ויותר חזק. עד שבסוף תישבר לך הרגל, כי הרי אתה בועט באנשים אטומים כמו קיר - לא? אתה עוד קורא לעצמך שפוי? הפתרון שלך הזוי לחלוטין, ולא עומד בשום מבחן מציאותי ב-40 השנים האחרונות (בדוק בעצמך, אל תאמין לי).

אגב, בן כמה אתה, אם יורשה לי? נראה כאילו יש לך חוכמת חיים של חכם סיני עתיק, לכל הפחות.

פורסם

ברור, רק כח. יותר ויותר חזק. עד שבסוף תישבר לך הרגל, כי הרי אתה בועט באנשים אטומים כמו קיר - לא? אתה עוד קורא לעצמך שפוי? הפתרון שלך הזוי לחלוטין, ולא עומד בשום מבחן מציאותי ב-40 השנים האחרונות (בדוק בעצמך, אל תאמין לי).

אגב, בן כמה אתה, אם יורשה לי? נראה כאילו יש לך חוכמת חיים של חכם סיני עתיק, לכל הפחות.

לא אמרתי להפציץ ולהרוג שם את כולם אלא להחזיר להם בדרך שהם יבינו.

אני בן 18.לא יעזור כמה שתנסה להגיד שאני מושפע מהגיל ועוד ועוד ועוד לא יעזור לך מכיוון שיש לי גם חברים שחושבים אחרת וזה בכלל לא קשור. לא ניסיתי להציג פה "חכמת חיים של חכם סיני עתיק" כמו שאתה אומר ולא אמרתי שאני יודע הכי טוב או משהו דומה,פשוט אמרתי שהם לא אנשים שאפשר לדבר איתם והם מבינים רק כח.

פורסם

נגיד שאני ילד,מה התירוץ שלך לאנשים יותר בוגרים ממני שחושבים ככה?להשתמש בסטיגמות ולהגיד שאצל ילדים לבעוט יותר חזק זו הדרך נשמע כמו תירוץ או סתם דרך לקטול את הדברים שלי.

הפצמרים שהם יורים הבוקר זה הוכחה לזה שאין עם מי לדבר,נתנו להם הפסקת אש ומה ייצא מזה? הם יורים עוד.

עוד כח ועוד כח עד שישמידו להם את רוב אמצעי הלחימה ושלמנהיגים שלהם כבר לא יהיה אומץ לנאום שהם "ניצחו".

פורסם

נמחקה לי ההודעה הקודמת בטעות, אבל אתה ממשיך.

הפעלת כח היא לגיטימית במצבים מסויימים, אבל אם כח הוא כלי הנשק היחיד באמתחתך, תגלה בסוף שגם לו יש גבולות מבחינת האפקטיביות. כשתגיע למגבלות אלה - מצבך יהיה רע ומר.

פורסם

שמר, אני חושב שכבר הבנת מה הדעות שלנו ומה הפיתרון שלנו.

אשמח לשמוע מה הפיתרון שלך.

אולי ככה נוכל להשוות ולראות של מי הפיתרון יותר "נורמלי" או יותר "קרוב למציאות".

Kia Sportage, 2014 

פורסם

כן, בזמן שכתבת זאת, אני נחרתי וישנתי.

פשוט הייתי לפני מסיבה (באותו יום היה לי יום הולדת) אז הייתי צריך לאסוף קצת כוחות.

"כל מדינות ערב לא הכירו בזכות זו במשך 30 שנים.

ישראל התקיימה בכ"ז, ואפילו צמחה מגמד קטן של 650 אלף איש למדינה הכי חזקה באיזור.

אחרי שישראל הוכיחה את כוחה - היא זכתה בהכרה, אם רשמית ואם דה-פקטו - של כל מדינות האיזור."

אם המדינות ערב האחרות "הכירו" בנו, עד כמה זה לא נורמלי להגיד "הכירו" כי אהבה מהם אנחנו לא נקבל.

אז למה הפלסטינאים, הקטנים האלה, לא יכירו בנו? סליחה, אבל מי הם כאלה שהם לא "יכירו" בנו?!

"אבל מדינת ישראל הפכה (מאז 1967) מ-מקום המקלט של יהודי העולם, למדינה כובשת ודורסנית..."

מדינת ישראל גם היום מקום מקלט, למה אתם חושב שיהודי ארה"ב תומכים בנו תמיד? כי ביום מן הימים כשלהם יהיה רע אז אולי הם יבואו לפה ויהיה להם לאן לברוח, ככה אני חושב.

ואת מי בדיוק כבשנו? מדינה? שלטון? צבא? לא היה פה אף אחד שיכל להגיד "אני השולט פה, זאת מדינה שלי" לא היה דבר כזה.

למה אתה חושב שמדינה פלסטינית, לא תפסיק ירי?

הערבים רוצים את כל המדינה ולא חלק ממנה, ה-כ-ל!

הם לא רוצים להמשיך ולחיות במקום הזה שנקרא "עזה" שהוא מגעיל ומכוער. נכון, גם אני לא הייתי רוצה לחיות שם, אבל אם החיים שם גרועים כמו שמתארים אז מזמן הייתי קורע את כל מי שצריך ואת השלטון (כמו חמאס) לגזרים, על מנת לשנות את אורח החיים.

אז במשך כל התקופה הזאתי, של 15+ שנה, למה הם לא עושים את זה? מי מפריע להם?

הפיתרון היחידי שלך זה לחלק את המדינה ל-2 זהו.

הפיתרון שלי זה הפחדה! להפחיד אותם, שיידעו שלא כדאי להם להתעסק איתנו.

כי אם הם יינסו/יפגעו בנו, אנחנו נפגע בהם ובמקומות רגישים אצלם.

שאלה אלייך, יום אחד יהיו 2 מדינות, פלסטינית ויהודית, הפלסטינים יוכלו להיכנס לפה לארץ בלי בעיות.

תהיה מוכן להכניס אותם אלייך הבייתה? אותם ה"חפים מפשע" שסבלו מהפצצות שלנו שעשינו "לא בכוונה", תכניס אותם?

Kia Sportage, 2014 

פורסם

אם המדינות ערב האחרות "הכירו" בנו, עד כמה זה לא נורמלי להגיד "הכירו" כי אהבה מהם אנחנו לא נקבל.

אז למה הפלסטינאים, הקטנים האלה, לא יכירו בנו? סליחה, אבל מי הם כאלה שהם לא "יכירו" בנו?!

מה לעזאזל איכפת לי אם הם יכירו בישראל או לא? בריה"מ הגדולה לא הכירה בנו במשך כמעט 30 שנה, והמשכנו להתקיים. לא זכור לי שאנו צריכים רשות מהפלסטינים כדי להיות מדינה. יכירו או לא, עניינם.

למה אתה חושב שמדינה פלסטינית, לא תפסיק ירי?

אני לא בטוח שהיא תפסיק ירי, אבל לעומת זאת - 1. במצב הנוכחי הירי לא ייפסק לבטח. 2. למדינה יש מה להפסיד (בניגוד להיום) ולכן יהיה להם אינטרס כן להפסיק.

הערבים רוצים את כל המדינה ולא חלק ממנה, ה-כ-ל!

גם אני רוצה את כל ארץ ישראל, אבל קרא כאן כדי להבין כיצד פותרים בעיות כאשר שני צדדים טוענים לבעלות על אותו דבר.

הם לא רוצים להמשיך ולחיות במקום הזה שנקרא "עזה" שהוא מגעיל ומכוער. נכון, גם אני לא הייתי רוצה לחיות שם, אבל אם החיים שם גרועים כמו שמתארים אז מזמן הייתי קורע את כל מי שצריך ואת השלטון (כמו חמאס) לגזרים, על מנת לשנות את אורח החיים.

אז במשך כל התקופה הזאתי, של 15+ שנה, למה הם לא עושים את זה? מי מפריע להם?

חוסר הבנה מוחלט. חמאס הוא בשבילם הנהגת העם, מוביל ההתקוממות. ישראל היא האוייב שסוגר את המעברים, מרעיב אותם למוות, משפיל אותם, מונע מהם חיים נורמליים ובסוף מפציץ אותם.

אני לא נכנס בכלל לויכוח אם זה נכון או לא (ברור לנו לגמרי שהסיבות לסגירת המעברים ופעולות צה"ל הן כתגובה על פיגועים), אבל חובה להבין שעבור התושבים החמאס (והפת"ח לפניו, לפני שנים) הוא תנועת השחרור הלאומית. ברגע שנבין מדוע הם בעד החמאס, נוכל (אם נרצה) לעשות פעולות שאולי ישנו את דעתם של חלק מהפלסטינים.

כרגע - כל הפעולות שלך גורמות להם לאהוד את החמאס יותר ויותר.

הפיתרון היחידי שלך זה לחלק את המדינה ל-2 זהו.

הפיתרון שלי זה הפחדה! להפחיד אותם, שיידעו שלא כדאי להם להתעסק איתנו.

כי אם הם יינסו/יפגעו בנו, אנחנו נפגע בהם ובמקומות רגישים אצלם.

הם מ-פ-ח-ד-י-ם ! כ"כ מפחדים ששבוע וקצת אחרי שקיבלו מאות טונות של חומר נפץ על הראש וכיבוש רוב הרצועה, הם מעזים לשלוח אלינו עוד קסאמים ופצמ"רים. אנחנו כ"כ יעילים, שזה תענוג.

באילו מקומות רגישים אתה יכול לפגוע? הם מתחבאים וצוחקים לך בפרצוף, וזה מה שיהיה גם הלאה (ואם תחסל אותם, ממשיכי דרכם יצחקו לך בפרצוף).

שאלה אלייך, יום אחד יהיו 2 מדינות, פלסטינית ויהודית, הפלסטינים יוכלו להיכנס לפה לארץ בלי בעיות.

נכון, כמו כל תייר או עובד זר שנכנסים לישראל. עברת בדיקות בטחוניות? תבלה בארץ, ואל תשכח לצאת בזמן.

תהיה מוכן להכניס אותם אלייך הבייתה? אותם ה"חפים מפשע" שסבלו מהפצצות שלנו שעשינו "לא בכוונה", תכניס אותם?

את החפים מפשע? למה לא? קרא קצת אחורה ותראה שמאז ילדותי עבדו אצלנו פועלים מהשטחים, ולא התביישתי מעולם לעבוד איתם יד ביד ולאכול איתם. זה לא שאני הולך להזמין את באשיר לוואלס, אבל אני מתייחס לכל אחד כמו בן אדם, בתנאי שיתייחס אליי בצורה זהה.

עוד דבר - בלי שאתה שם לב או יודע, ערבים מעזה בונים לך את הבית, מייצרים לך את המזון במפעלים שונים, מגישים לך את האוכל במסעדה, מטפלים לך באוטו, מתדלקים אותו, לפעמים הם אפילו מטפלים באשה קרובה אליך כדי שתוכל להביא ילדים לעולם.

אנשים מוזרים הם הפלסטינים. למרות שהם אספסוף וחיות אדם, עדיין רבים מהם מתעקשים לעבוד אצלך ו/או איתך, למרות שאתה ממש לא חושב על כך, כי אתה לא יודע מזה.

בפתרון שאני מציע - אותם פלסטינים שיסתובבו כאן (אם יסתובבו, תלוי במצב), יהיו כאלה שעברו במעברי גבול כולל בדיקה בטחונית ראוייה, לא איזה עבדאללה שהתגנב אליי למושב דרך האין-גדר הפרדה (שב"חים - כך נוהגים לכנותם כאן). אם הוא יבוא להתפרנס כאן (כי לישראלים זו פחיתות כבוד לעבוד עם טורייה), זה בסדר מבחינתי. את אפשרות הפיגוע מנעתי ממנו ו/או מבן הדודה שלו, ששמע ממנו סיפורים על הסדרי הבטחון אצלנו.

היום, כדי למנוע מהפלסטינים להגיע אליך אתה חייב להטיל סגר על השטחים, להעסיק אלפי שוטרים, לשגע את המדינה כולה עם מחסומים ובדיקות, ועדיין אין לך מניעה של כניסות מפגעים. כשהגדר תהיה סגורה כגבול בינלאומי, תצטרך רק להחזיק כח של משמר הגבול ובדיקות במעברים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...