Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"חוסר הבנה מוחלט. חמאס הוא בשבילם הנהגת העם, מוביל ההתקוממות. ישראל היא האוייב שסוגר את המעברים, מרעיב אותם למוות, משפיל אותם, מונע מהם חיים נורמליים ובסוף מפציץ אותם."

וואלה? הנהגת עם, אירגון טרור? איך אירגון טרור יכול להנהיג עם?

ולמה שהם יירצו שאירגון טרור , שבזמן הפצצות זרק אותם לפח כשבעצמו ברח, מסתתר ומוכר להם את האוכל על מנת עם הכסף להתקיים/לקנות נשק נוסף.

ולא נתן להם את האוכל בחינם, איזה אירגון זה?

"אבל חובה להבין שעבור התושבים החמאס (והפת"ח לפניו, לפני שנים) הוא תנועת השחרור הלאומית. ברגע שנבין מדוע הם בעד החמאס,"

נכון, הם רוצים את חמאס כי הוא תנועת שיחרור. כבר פה הבנו מדוע הם בעד חמאס.

תנועה שתפוצץ את ישראל וככה ישחררו אותנו, לא בדרכי שלום ולא בשום דרך אחרת.

"עוד דבר - בלי שאתה שם לב או יודע, ערבים מעזה בונים לך את הבית, מייצרים לך את המזון במפעלים שונים, מגישים לך את האוכל במסעדה, מטפלים לך באוטו, מתדלקים אותו, לפעמים הם אפילו מטפלים באשה קרובה אליך כדי שתוכל להביא ילדים לעולם."

נכון, הם לא עושים את זה כדי לעזור לנו להתפתח או משהו כזה, אלא כדי לקבל כסף ולהתקיים.

בפיתרון שהצעת, זה איך הם יהיו ויתנהגו כאן, בישראל.

השאלה, איך החיים שלהם ייראו בעזה? אם באותו אופן כמו שהיום, לא עשינו בעצם כלום, הכל נשאר אותו דבר.

כשאמרתי שהם צריכים לפחד, לא החמאס. אלא אנשי עזה, התושבים.

להפחיד את התושבים שילמדו את הילדים לא לצאת נגד ישראל!

אבל כמה שאתה היית עם ערבים וכו', אני אישית לא אוכל להיות עם ערבים ו"לסמוך" עליהם. לא אחרי ההווה שלנו והעבר והעתיד.

Kia Sportage, 2014 

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וואלה? הנהגת עם, אירגון טרור? איך אירגון טרור יכול להנהיג עם?

ולמה שהם יירצו שאירגון טרור , שבזמן הפצצות זרק אותם לפח כשבעצמו ברח, מסתתר ומוכר להם את האוכל על מנת עם הכסף להתקיים/לקנות נשק נוסף.

ולא נתן להם את האוכל בחינם, איזה אירגון זה?

למה? כי הם מטומטמים, או מיואשים, או חמומי מוח - אבל עדיין, זו הממשלה שלהם, ואתה לא יכול לכפות עליהם משהו אחר.

אתה כן יכול לכפות עליהם לא להיות אצלך, אלא אם הוכיחו (אחרי בדיקה בטחונית) שאין להם כוונה רעה נגדך.

בפיתרון שהצעת, זה איך הם יהיו ויתנהגו כאן, בישראל.

השאלה, איך החיים שלהם ייראו בעזה? אם באותו אופן כמו שהיום, לא עשינו בעצם כלום, הכל נשאר אותו דבר.

לא טענתי לרגע שהחיים שלהם יהיו אחרים, בטח לא בהתחלה, ועם איך שהחמאס מתנהג, גם לא אח"כ. מה שהצעתי מרחיק אותם מישראל (אלא אם, שוב, נכנסו דרך מעבר בינלאומי, כמו כל תייר או עובד זר בישראל). לא באמת מעניין אותי מה יקרה להם מעבר לגדר, אלא אם יאיימו על ישראל, ואז נצטרך להילחם כמדינה מול מדינה וצבא מול צבא - ולא צבא נגד ארגון גרילה (שבטוח יפסיד במלחמה, אבל יסב לך נזק גדול בנפש).

כשאמרתי שהם צריכים לפחד, לא החמאס. אלא אנשי עזה, התושבים.

להפחיד את התושבים שילמדו את הילדים לא לצאת נגד ישראל!

אבל כמה שאתה היית עם ערבים וכו', אני אישית לא אוכל להיות עם ערבים ו"לסמוך" עליהם. לא אחרי ההווה שלנו והעבר והעתיד.

כבר הסברתי את עצמי כמה פעמים כאן בשרשור ולא טרחת לקרוא, אבל בכל זאת -בשבילך:

הם לא מפחדים ממך, כי הם מפחדים מהרעב והייאוש יותר. להם אין מה להפסיד, בניגוד אליך.

הם ילמדו את הילדים את הדברים הללו כי מבחינתם אתה המכשול להתפתחותם, בעצם זה שאתה לא נותן להם להקים מדינה ו/או לפתח אותם.

פתח להם את המעבר לים, תאפשר להם לצאת למצריים (אם המצרים יסכימו), וסגור את הגבול איתם (אם ייכנס מישהו , זה יהיה רק אחרי שאתה תחליט אם הוא לא מסכן אותך).

ברגע שהחמאס יהיה אחראי עליהם ולא אתה, תראה פתאום איך המנהיגות שלו (חמאס) עומדת בסכנה, והם עסוקים בבעיות הפנימיות מכדי לתכנן פיגועים נגדך.

אם בכל זאת יחליטו לצאת נגדך למלחמה - זה כבר יהיה צבא מול צבא, לא מול ארגון טרור. אתה חושב שצה"ל לא יכול להתגבר על צבא כזה? אם הוא יכול, אז מה הבעייה? אם הוא לא יכול, מה יש לנו בכלל לחפש פה?

פורסם

יש לך בעיה בסיסית !

אתה לא מבין שהבעיה שלהם היא שאתה לא נותן להם להקים מדינה במקום מדינת ישראל. מלבנון ועד מצרים

מהים התיכון ועד ירדן.

אתה באמת חושב שהם יסתפקו בעזה והגדה (ו/או ירושלים אם ברק או לבני ייבחרו)?

אתה מגלה סימני נאיביות מדאיגים, קודם זה, אחר כך רכישת 206 מסוחר רכב... מה הלאה?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שמר.. בתאוריות הכל יפה.. רק3 שהבסיס לכל מה שרשמת שהוא נתינת מדינה .. פשוט לא יוצא לפועל.. הצד השני בעל עיניים גדולות וכבר בעבר נתנו להם(ברק) כמעט את כל מה שהם ביקשו וכמובן זה התפוצץ שוב פעם. קטונתי מלהיות בעל הפיתרון המוחלט לסיום הסכסוך הזה אולם אני בטוח שכל עוד העולם נותן לקיצוניים לגיטימציה שום דבר לא יצא לפועל,אם אדם בעל נסיון כטוני בלייר מודיע מעל במת האו"ם שיש לדבר עם חמאס.. איזו סיבה יש להם להפסיק את הטרור, מבחינתם דרך פעולתם הצליחה.

רק כאשר העולם יתעורר ויעצור ויגנה בצורה גורפת כל פעילות טרוריסטית ורק כאשר חמאס בעצם יראה שעל ידי הטרור הוא לא ישיג דבר ,אולי אז יהיה בסיס כלשהוא לתחילת החזון שלך.

פורסם

כן, רק המיצרים ייתנו לערבים לבוא אליהם, כן בטח.

אתה חי באשליות כנראה. כמה שנים שהערבים האלה סובלים בעזה, וכל מדינות ערב שמו ז*ן אחד גדול עליהם.

רק דיבורים, בלה בלה בלה, חוץ מזה במעשים-אפס!

אף אחד לא רוצה אותם, גם לא אני, מצטער.

חבל מאוד שהם לא מפחדים. כי ברגע שהם ייפחדו הם לא יפציצו, והם באמת לא מפחדים עכשיו.

כנראה במלחמה הזאתי, לא הצלחנו מספיק להפחיד אותם כי הרקטות עדיין נשלחות.

חמאס הוא הממשלה שלהם, אז מתי בדיוק הם יהיו אחראיים עליהם, אם הם הממשלה?

צריך להוריד את חמאס מהשלטון שם, ובמלחמה כמו במלחמה יש נפגעים חפים מפשע, אין מה לעשות.

להביא להם שלטון נורמלי, אולי אבו-מאזן רעיון נחמד לזה וזהו.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

אתה באמת חושב שהם יסתפקו בעזה והגדה (ו/או ירושלים אם ברק או לבני ייבחרו)?

הלו, תוציאו אנטנה החוצה, שימו REPEATER, משהו !

לא מעניין אותי (ולא צריך לעניין את מדינת ישראל, במקרה הזה) מה הם יסתפקו או לא.

הרעיון הוא להעביר את המצב מהנוכחי (שבו ישראל היא "הכובשת" וה"רעה" ובו החמאס הוא "ארגון השחרור של המסכנים" - הגרשיים מיועדים להדגיש את התדמית בעולם) למצב בו שתי מדינות עומדות זו מול זו - על כל המשמעויות הכרוכות בכך מבחינה בינלאומית.

השינוי מבחינת ישראל הוא בעיקר בצורת המחשבה, לא באופן מעשי (בסה"כ יתאפשר לפלסטינים להכניס לעזה כל מה שהם מכניסים בדרך גלוייה, במקום דרך מנהרות), אבל יאפשר לה להתנהג אחרת ואולי (ממש אולי) ישנה בעוד אי אילו שנים את היחסים בינינו לבינם.

ההבדל הוא מינורי בפועל, אבל ענק מבחינת יחסי הכוחות. ההתנגדות של ישראל ובעיקר של הימין נובעת מפחד שלא מובן לי, ו/או מקיבעון מחשבתי.

פורסם
נו, אז אנחנו מדברים על אותו דבר, רק שאתה מציע לסגור מכל הכיוונים (כולל מהים) ולהרעיב אותם למוות, או - לחילופין - לחכות עד שהם יהיו מספיק נחמדים כדי להכיר במדינת ישראל (בשלב זה, זה חלומות באספמיה).

אני לא מציע לסגור מכל הכיוונים, אני מציע לסגור את הגבול הישראלי לחלוטין בגבול עם הרצועה, להזכיר לך יש מעבר גבול עם מצרים שמשם ניתן להכניס סחורות.

מישראל יש להעביר סיוע הומניטרי ומזון בלבד , הרי לא יתכן שנעביר חומרי בניה לחמאס על מנת לבנות את כל תשתיות הטרור מחדש..

לא רוצים להכיר בנו ? , אין בעיה , שלא יבקשו חשמל ממדינה שהם לא מכירים בקיומה.

אני מחפש לסגור את הגבול איתם, אבל לאפשר להם להיות מדינה עצמאית. חוסך ממני לייצר להם חשמל, חוסך ממני לספק להם מים, חוסך ממני לספק להם מערכת כלכלית, חוסך ממני להקים מערכת ביקורת גבולות צבאית.

יש רק בעיה עם התאוריה האמורפית הזו שמר, הם רואים את ישראל כמדינת פלסטין הכבושה, תקרא כל הצהרה של חמאסניק ממוצע , אתה יושב על שטח פלסטיני כבוש חבוב..

ברגע שתיתן להם להקים מדינה - נתת להם לשבור את הראש. יבחרו כיצד הם רוצים לחיות, יבחרו ממי הם רוצים לקנות חשמל או מים (אולי יבחרו להביא מים מהנילוס באוורון-דוד, ואז לנו יישארו יותר מים מהכינרת), יאפשר לנו לשלוט על מעבר האשלגן הכלורי מישראל (קיבינימאט, כמעט כל הקסאמים מונעים באמצעות חומר נפץ שמיוצר מדשן (אשלגן כלורי) ישראלי).

יבחרו להמשיך בדרך בה הם הולכים היום - יש להם הרבה מה להפסיד (שלא כמו היום). יבחרו להתנתק מישראל לגמרי - אדרבא. יבחרו להכיר במדינת ישראל (לך תדע, גם לערבים גדל שכל לפעמים) - יתכבדו ויכוננו איתנו יחסים דיפלומטיים, ואזרחי פלסטין יעברו במעבר גבול בינלאומי, כמו שעובר הירדני, אוסטרי, שוויצרי וארגנטינאי (כולל שיקוף ובדיקה בטחונית).

אהה, האשליה העצמית האולטימטיבית, מדינה פלסטינית .., מי הפרטנר??

אבו מאזאן שבקושי שולט בגדה ?

או הניה אשר שולט ברצועה ??

הרי אין שום ערך למסמך חתום כל עוד אין הנהגה פלסטינית אשר איתה ניתן לקיים דיאלוג רציני להגעה להסכמה כוללת.

יכול להיות מצב , שבו הכרת במדינה פלסטינית, ולאחר שבוע, פלג קיצוני של אל קעידה תופס את השליטה בפלסטין, ומתחיל לשגר טילים ורקטות על כל מדינת ישראל , מהרצועה ומהגדה, ומה אז ??

כל עוד אין גורם רלוונטי ברצועה, כל הסכם הוא על הקרח.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

על איזה פרטנר אתה מדבר לעזאזל?

יש לך פרטנר בלבנון? בסוריה? היה לך פרטנר במצריים עד 79'?

הבובה שיש בלבנון מסוגלת להבטיח לך שהחיזבאללה לא ירימו עליך עוד טילים מחר?

מה מעניין אותי מי שולט בעזה? לא רוצה שום דיאלוג (לפחות לא בשלב ראשון) !

גבול סגור, אין יחסים, אין מעבר, תשברו את הראש (עד שתוכיחו שאתם מסוגלים להתנהג אחרת).

ישראל היא שטח פלסטיני כבוש? בסדר, שיגידו. אני יכול לטעון שדמשק ועמאן הן שטח ישראלי כבוש. 95 אחוז ממדינות העולם (לפחות) מכירות בזכותה של ישראל להתקיים בגבולות של לפני 67'. אני יכול לחיות עם ה-5 אחוז שלא מכירים בכך (אבל לא עם 99 אחוז שלא מכירים בגבולות של היום).

יעיפו טילים? לצערנו בהסטוריה הקצרה של ישראל היו כבר כמה מלחמות. כולן הביאו תוצאות יותר טובות מאשר ה"מבצעים" שאנחנו כ"כ מנצחים בהם צבאית ומפסידים מדינית. עדיף למדינה לנהל מלחמה כנגד מדינה אחרת, ולא לעשות עוד מבצעים. למיטב ידיעתי, אנחנו מוגדרים כמדינה, לא כחסמב"ה.

ואחרי עוד שלושה עמודים - אפילו אחד ממייצגי הימין לא קם עם פתרון לשנים הבאות, אלא רק מציע להמשיך עם המצב הקיים, שיביא עלינו עוד ועוד אסונות ומכות (כן, אני יודע שאתם מציעים להרביץ עוד יותר חזק. בסוף עוד תאמינו בעצמכם, רק שזה יתפוצץ לכם בפרצוף, כמו שהתפוצץ לכל העמים הכובשים בעבר).

פורסם

אי אפשר לענות לך ברצינות כל עוד אתה נושא פרופגנדה פלסתינית ומשתמש במלים לא רלוונטיות כגון : כיבוש.

שיטת הרפיסות לא הצליחה עם רבין ושות' , נשקים הוזרמו לרצועה דרך נמלי הים והאוויר וגם ישירות מידי ישראל ,

והאספסוף עבר להשתמש בטילים במקום באבנים ובקבוקי תבערה.

זה בדיוק מה שיקרה ובצורה גרועה יותר אם תסיר מהם את המצור - אפשר רק לדמיין מה יהיה להם : נשק נגד מטוסים, נגד ספינות , טילי ארוכי טווח מדוייקים , מכמ"ים , נשק כימי וביולגי , אימונים ע"י משמרות המהפכה ומה לא...

ואז תלך להלחם מדינה מסודרת במדינת אספסוף מחומש היטב.... הנזק יהיה גדול יותר והצבועים ברחבי העולם יתקוממו אפילו יותר !

וכמובן אז סמרטוטי השמאל ימציאו עוד איזה תירוץ כדי לתת לגיטימיות לפעולות אלה של האוייב.

(ימצאו עוד משהו שהיה אפשר לתת להם ולא נתנו להם ולכן לגיטימי להם למחות).

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בלה בלה בלה...

אז תגיד שאתה מפחד וזהו. אח"כ השמאלנים הם הסמרטוטים. אתה כל כך פאתטי: פרופגנדה, אספסוף, סמרטוטים.

הביצים רועדות לכם שמא תגלו שהשיטה הדפוקה של הפעלת עוד ועוד כח בלי שום תוחלת עובדת הרבה פחות טוב מאשר לתת גם לצד השני לנהל את עצמו ולשאת בתוצאות.

פורסם
אי אפשר לענות לך ברצינות כל עוד אתה נושא פרופגנדה פלסתינית ומשתמש במלים לא רלוונטיות כגון : כיבוש.

שיטת הרפיסות לא הצליחה עם רבין ושות' , נשקים הוזרמו לרצועה דרך נמלי הים והאוויר וגם ישירות מידי ישראל ,

והאספסוף עבר להשתמש בטילים במקום באבנים ובקבוקי תבערה.

זה בדיוק מה שיקרה ובצורה גרועה יותר אם תסיר מהם את המצור - אפשר רק לדמיין מה יהיה להם : נשק נגד מטוסים, נגד ספינות , טילי ארוכי טווח מדוייקים , מכמ"ים , נשק כימי וביולגי , אימונים ע"י משמרות המהפכה ומה לא...

ואז תלך להלחם מדינה מסודרת במדינת אספסוף מחומש היטב.... הנזק יהיה גדול יותר והצבועים ברחבי העולם יתקוממו אפילו יותר !

וכמובן אז סמרטוטי השמאל ימציאו עוד איזה תירוץ כדי לתת לגיטימיות לפעולות אלה של האוייב.

(ימצאו עוד משהו שהיה אפשר לתת להם ולא נתנו להם ולכן לגיטימי להם למחות).

אז כדי שתוכל לענות ברצינות תחליף את המילה "כיבוש" במילים "שילטון ישראלי".

רוב הנשק זרם לרצועה הרבה אחרי שרבין נרצח והוא זרם למרות המצור.

אם תסיר את המצור הם אולי יכניסו נשק נ"מ וטילים ארווכי טווח ומדוייקים (שזמן ההכנה שלהם לשיגור ארוך יותר ובהתחשב במימדיה העצומים של רצועת עזה אין שום בעייה לעצור 100% מהשיגורים הנ"ל) אבל זה גם אומר פרלמנט, בסיסי צבא וכו' שכפי שראית אין בעייה לחסל אותם תוך 4 דקות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני חושב שהשיטה של השמאל אשר מדברת על מחוות ועוד ועוד שטחים הובילה להבנה אצל הפלסטינים שככל שהם ימשיכו לפגע הם יקבלו יותר שטח.

כל יום שעובר רק מדגיש את הטעות הקשה של הפסקת המבצע באמצע, הטילים ממשיכים לרדת על הדרום, וללא שום תגובה מחוץ לקופסא של ישראל, אשר כרגיל מתמחה בדיבורים בעלמא.

עד שלא יהיה פרטנר לשלום בצד הפלסטיני כמו סאדאת במצרים, והמלך חוסין בירדן , אין עם מי ועל מה לדבר.

שמר והשמאל הישראלי עדין לא התפכחו מאשלית אוסלו, אלפי הרוגים באוטובוסים , טרמפידות ומסעדות עדין לא חלחלו פנימה לתודעה הישראלית של השמאל אשר ממשיך למכור את מרקחי הכזבים.

אולי פעם אחת תענה למי בדיוק יש אחריות ניהולית בעזה ?

ישראל נסוגה מהרצועה ונתנה לפלסטינים הזדמנות לנהל את עצמם , לפתח כלכלה ולנהל אורח חיים נורמאלי, את התוצאה והבחירה של הפלסטינים כולנו רואים בשטח.

פורסם

מילים כדורבנות.

אלפי הרוגים, נתנו להם לנהל את עצמם, הפסקנו את המבצע באמצע.

אתה חייב להוריד את משקפי התלת מימד, הם ממש מעוותים לך את הראייה.

קודם כל, בהודעה זו, הפכת את הרמטכ"ל שלך לשקרן מועד. (על ראש הממשלה אני כבר לא מדבר. הרי שרגע שפרש מהליכוד הפך מ-בשר מבשרכם ל-בוגד מוקצה. כמה נדוש).

האחריות הניהולית על עזה היא על ממשלת ישראל כרגע. ברגע שתיתן להם מדינה - אחריות זו תעבור לידי הנייה, או כל אחד אחר שיעמוד בראש מדינה זו.

הפרופגנדה הפאשיסטית שלכם באמת שוטפת לכם את המוח, וגורמת לכם להאמין בה, אבל את העובדות היא לא משנה.

עכשיו אולי א-ת-ה תענה פעם אחת - מה אתה מציע לעשות בעוד 5, 10, 20 או 40 שנה?

חבורה של קשקשנים. עוד מעט יבוא ביבי ויראה לכם איך גם מנהיג הליכוד הופך ל"אוייב האומה", "מוסר שטחים" ו"סמרטוט" (בדיוק מה שהייתם אומרים היום על בגין, שכל כך נערץ עליכם), למרות שבממשלה איתו יישב שומר הגחלת הציונית יהודית - אביגדור ליברמן.

מעניין מה תגידו אז.

פורסם

אתם עוד עם הויכוח הזה?

תרשו לי להמליץ לכם על המוצר החדש מבית דהלונגי, מטחנת מים, נראה לי שאתה צריכים אותה דחוף!

JWKMG1200.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

פעם ראשונה שאני מסכים איתך בשירשור הנ"ל, אנחנו באמת טוחנים מים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...