Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חופשי מגמתיים, אבל זה עדיין לא משנה את העובדה שאותו חייל (קצין?) ירה במפגין מבלי שזה סיכן אותו (בטח לא בצורה שהצדיקה ירי).

היום הוא יורה בשמאלני מניאק, מחר הוא יירה במי שעצבן אותו בין 2 ל-4, מחרתיים באחד שצעק לו "מניאק" ברחוב.

זה נחמד לרצות לירות כמו במערב הפרוע (גם לי התחשק לא פעם לירות בכל מיני פורעי חוק, אבל האקדח מעולם לא יצא מהנרתיק שלו, גם לא להפחדה בטח לא על מנת לירות), רק שכאשר כולם מתחילים לירות - גם הרעים פוגעים בטובים, ולא רק להיפך...

פורסם

צודק.

אני לא מכיר את המקרה הספציפי אבל בדרך כלל הם מגמתיים, בדיוק כמו הימין שרק רואה את הדברים מנקודת המבט שלו.

אני יוצא עכשיו לאירוע של ליברמן ברבמ"ד בקרית מוצקין.

(כי יש לי ראש פתוח ואני רוצה לראות מה הוא רוצה למרות שאני מצביע סביר להניח לעבודה)

פורסם
בצלם הוא ארגון שיש להוציאו מחוץ לחוק יחד עם המפלגות הערביות.

הנתונים המובאים ברוב המקרים הינם שקריים, מזוייפים מגמתיים ואין מלים לתאר את הסלידה מהארגון הזה.

זה היה שקוף שאחרי שתתפל בערבים תתפנה לשמאלנים! פשיסט!

אתה לא יכול לומר שאתה פטריוט ויחד עם זאת להשתמש במידע של הארגון הפרו פלסתיני המושחת והשקרן הזה.

בבקשה ממך, תנהל לעצמך את האג'נדה המטומטמת של עצמך אל תנסה להגיד לי מה אני יכול ומה אני לא יכול!

חבורת הליצנים ההזויים האלה שבאים בצורה עקבית כל יום שישי כדי להתעמת עם כוחות הבטחון בכוונה,

צריכים לקחת בחשבון שהם עלולים לחטוף כדורי גומי וגז מדמיע.

אני אישית בעד ירי אש חיה בהפגנות האלה במקרה של סכנה כלשהי לכוחות.

תאמין לי שאחרי 2-3 הרוגים אף אחד לא יפגין שם יותר.

ברור, למה שיפגינו, זה הרי נגד הדעות של הרייך היהודי שאתה כבר מת להקים!

אני גם בעד סיום גדר ההפרדה בהקדם האפשרי, מדובר בפרוייקט מצויין, אחד הרעיונות הטובים שהיו כאן בשנים האחרונות (שאפילו דיי תואם לתפיסת העולם של ידידינו שמר) ואני לא מבין למה משאירים פרצות מיותרות.

מסכים לגמרי, מה הקשר?

אני מסכים עם ההתקפות נגד בצלם.

הם מגמתיים ומרתיחים לי את הדם כשאני רואה אותם.

בא נסכים לרגע שאתה צודק, הם מגמתיים וקיצוניים ועל זה אין לנו מחלוקת אבל הם גם כלב השמירה של צה"ל וצה"ל בעצמו צריך להיות מבסוט שהם שם מתעדים מעשים של אזרחים פסיכופטים שבמקרה באותו רגע הם גם חיילים בצה"ל במדים.

ושאף אחד לא יעיז לסלף את דבריי שאמרתי שחיילי צהל פסיכופטים אבל הקצין הזה בהחלט כן וכנ"ל הגולנציק שהרקיד ערבי במחסום תוך כדי שהוא מכריח אותו לנגן בכינור, רוצים את הוידאו הזה גם? לפחות לא תתעצבנו על בצלם כי הגולנציקים העולצים תיעדו את עצמם כמה הם מאאגניבים.

יוסי,

בתור אדם שעניו בראשו (בניגוד לפשיסט הנ"ל), ראית כזה סרטון ומה שהרתיח אותך זה אירגון בצלם?

דחילק יוסי, מדובר בישראלי יהודי שהולך ליד הכח, בפרוש לא מסכן אותו (אולי קורא לקצין בן זונה נאצי) וחוטף בנון-שארלאנטיות מעוררת פלצות כדור בחזה :shock: זה נראה לך תקין?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

דחילק יוסי, מדובר בישראלי יהודי שהולך ליד הכח, בפרוש לא מסכן אותו (אולי קורא לקצין בן זונה נאצי) וחוטף בנון-שארלאנטיות מבעיטה כדור בחזה :shock: זה נראה לך תקין?

רגע, ואם זה ערבי שהולך ליד הכח ולא מסכן אותו, זה תקין?:?:

פורסם

אני לא מכיר את המקרה הספציפי אבל בדרך כלל הם מגמתיים, בדיוק כמו הימין שרק רואה את הדברים מנקודת המבט שלו.

אני חוזר ואומר, אני לא מכיר את המקרה הזה, אני מדבר על מה שהם עושים בדרך כלל.

פורסם

מסכים, הם פנאטיים לטובת הערבים בדיוק כמו שמעריצי כהנא וגרורותיהם נגדם, אבל בכל זאת - אי אפשר להתעלם מהצילום המטריד הזה ומעוד מקרים כאלה. תאר לך מה אחוז המקרים שלא צולמו.

אין כזה דבר כיבוש נאור. גם האדם הכי הומאני - אם יסתובב מספיק זמן בתוך אוכלוסייה כבושה ועויינת כמו שנתקלים בה בשטחים ובעיקר בעזה - עלול לאבד עשתונות ולהתנהג כך.

בצלם, במקרים הללו - רק מראים לך את הפרצוף המכוער של הכיבוש. זה לא עושה את רוב פעולותיהן בסדר - אבל זה לא מוריד מהמתרחש במקרה הזה.

פורסם

ברור שלא תקין, אבל יש בארץ לא מעט אנשים לצערי, שירחמו על נמלה הרבה לפני שירחמו על ערבי חף מפשע שחוטף כדור בחזה (ולראיה כולנו ראינו את לבנה שטרן המטומטמת שמפגינה 0 חמלה כלפי אדם אחר).

אתה חושב שאם הוא היה ערבי אז אייל היה מניד עפעף על העניין? הוא אפילו לא היה מגיב (אעפ"י שאם אני מכיר אותו נכון, הוא עוד שניה הולך להגיד שאם היהודי ישראלי הוא חבר בצלם אז חבל שהוא לא מת מהירי והקצין היורה צריך לקבל את צל"ש הרמטכ"ל).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לבנה שטרן הפכה פתאום להיות הדגל החדש שלכם..

הריקוד על הדם של אנשי שמאל ישראלים על הכביכול ירי של צה"ל על ביה"ס של אונרא זה לא מרתיח אותך קצת יותר ?

החגיגה של השמאל הישראלי והערבים אשר האשימו את צה"ל בטבח חפים מפשע בבית הספר לא מדגדג לך, רק לבנה שטרן ??

מיותר לציין שהאו"ם הודה שלא נחת שום פגז ואו רקטה בשטח בית הספר, אבל למה לדייק בעובדות..

מדהים.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
חופשי מגמתיים, אבל זה עדיין לא משנה את העובדה שאותו חייל (קצין?) ירה במפגין מבלי שזה סיכן אותו (בטח לא בצורה שהצדיקה ירי).

היום הוא יורה בשמאלני מניאק, מחר הוא יירה במי שעצבן אותו בין 2 ל-4, מחרתיים באחד שצעק לו "מניאק" ברחוב.

זה נחמד לרצות לירות כמו במערב הפרוע (גם לי התחשק לא פעם לירות בכל מיני פורעי חוק, אבל האקדח מעולם לא יצא מהנרתיק שלו, גם לא להפחדה בטח לא על מנת לירות), רק שכאשר כולם מתחילים לירות - גם הרעים פוגעים בטובים, ולא רק להיפך...

מאיפה אתה יודע מה היה?

הראו לך רק את ה"אחרי" , לא את הלפני.(כמו שהסוחר שמכר לך את הרכב לא הראה לך את התאונה שהוא עבר לפני... או את הקילומטרז' שהוא זייף לפני)

אם באמת לא היה כלום לפני, אז זה מקרה חמור, אבל קשה לי להאמין שחייל צה"ל ירה בלי לחשוב. במיוחד שאנשים כמוך וכמו ארגון בצלם קיימים בעולם הזה ולא נותנים לצבא לעשות את עבודתו נאמנה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תמשיך לסלף עובדות כמו שאתה רגיל.

מה כבר היה לפני? הוא קרא להם בשמות? עירב הורים? צחק עליהם שלא עומד להם?

קרא את הוראות הפתיחה באש בצה"ל. מצב כזה הוא לא אחד מהמצבים בהם מותר לחייל לפתוח באש, וזה בדיוק בשביל למנוע מצב בו כל חייל עושה דין לעצמו.

תרשה מצב כזה, ובשבוע הבא - שמאלני מניאק כמוני שהולך למילואים ומקבל נשק, עלול לדפוק צרור במתנחלים שלא מוצאים חן בעיניו. לא חבל?

פורסם
לשמחתנו, יש בשטחים כלבי שמירה שמתצפתים על צה"ל הזך והטהור.

תלחץ על PLAY ותראה אותם בפעולה נגד ישראלי! :shock:

ושלא תהיה טעות, עצם העובדה שהקצין הזה לא נכלא או בכלל נשפט צריכה מאוד להדאיג את כולנו ולאו דוקא בקטע של שטחים או ערבים אלא שמחר הוא באזרחות וזאת אמא של מישהוא מאיתנו שמעירה לו שהוא לא עומד בתור.

שבועיים שלושה והיא משתחררת באורטופדית-כירורגית כמו חדשה!

זה מה שקורה שנותנים לצבא לעשות עבודה של משטרה, שחיקה קשה שגורמת לשיקול דעת מוטעה מצד הקצין, אך לא מדובר במקרה קטלני או משהו שאפשר להשוות להפגזה קטלנית.

הדרך הנכונה שם היא להכניס משטרה כחולה, שיכניסו את כל המתפרעים הללו למעצר ויגישו נגדם כתבי אישום כמו שצריך לנהוג עם ישראלים.

פורסם
תמשיך לסלף עובדות כמו שאתה רגיל.

מה כבר היה לפני? הוא קרא להם בשמות? עירב הורים? צחק עליהם שלא עומד להם?

קרא את הוראות הפתיחה באש בצה"ל. מצב כזה הוא לא אחד מהמצבים בהם מותר לחייל לפתוח באש, וזה בדיוק בשביל למנוע מצב בו כל חייל עושה דין לעצמו.

תרשה מצב כזה, ובשבוע הבא - שמאלני מניאק כמוני שהולך למילואים ומקבל נשק, עלול לדפוק צרור במתנחלים שלא מוצאים חן בעיניו. לא חבל?

לא יודע מה היה לפני, אני יודע שאם למישהו מגיע להנות מהספק זה לחיילי צה"ל עד שלא יוכח אחרת.

עדיף לא לתת נשק לפחדנים כמוך, כי אתה עלול למסור אותו לאוייב ולברוח.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מאמר יפה ומקיף בנוגע להתנהלות בקניית רכב משומשה , אשר פורסם בפורום שכוח אל :lol:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=246826

מאחר ויש במאמר הגיון וניתוח מצבים הדומה לדיון באוף - העתקתי את המסקנות הסופיות .

השימוש שלי במאמר הוא בסכין הניתוחים המבריקה שבה השתמש הכותב כדי לנתח מצבים שונים ודעות לא מבוססות .

sronis כתב:

רכישת רכב משומש – על ציפיות, אמינות, עלויות, מהפכים מחשבתיים והגיון פשוט

אז בואו ננסה לנסח כמה כללים כדי לתת לאנשים ציפיות ריאליסטיות מהמכונית המשומשת שלהם:

אסכם ואגיד כי בבואכם לקנות רכב משומש נסו להשיג את מרבית האינפורמציה על העבר שלו, כי העבר הוא המורה הכי טוב לעתיד.

הימנעו מלהיגרר לדעות, רעיונות והצעות שאינם נסמכים על עובדות

וחשוב מכל – הבינו מהי המשמעות הכלכלית האמיתית של אחזקת רכב משומש, גם אם זה ידרוש מכם דרך חשיבה חדשה.

אני מקווה שהמאמר הזה עזר לכם למקד טוב יותר את הנושא, ובהצלחה!

רוני

תרגום -

ציפיות ריאליסטיות - מה יראה לנו העתיד האמיתי .( איך יראה פחות או יותר העתיד לבוא )

מידע על העבר הוא המורה הכי טוב לעתיד - כיצד התנהג הצד השני בקיום הסכמים בעבר .

המנעו מלהיגרר לדעות , רעיונות והצעות שאינם נסמכים על עובדות - עובדה - אמנת החמאס ( אין זכות קיום לישראל )

הבינו מה המשמעות האמיתית של החזקת מדינה , גם אם זה ידרוש מחלק מכם דרך חשיבה חדשה :idea:

אני מקווה שהמאמר הזה עזר לכם למקד טוב יותר את הנושא, ובהצלחה!

המאמר הנ"ל מאגד בתוכו את התהליכים ההגיוניים אשר צריך לבצע ולבדוק לפני קניית רכב משומש .

כמובן התרגום לדיון הנוכחי בוצע על ידי - אני יודע שהתרגום לא מחדש , כי זו האמת .

מה לעשות 2=1+1 .

וכמו תמיד - דעות נוספות יתקבלו בשמחה - אפילו הפוכות :wink: .

אייל .

user_online.gif

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

שמר, אם עוד לא הבנת אז עצם זה שערבי מסוגל עדיין ללכת זה מסכן את הכח.

אם אתה זוכר את מהומות 2000 הפגנות של ערבים פיזרו בירי חי כי הם מסוכנים אבל הפגנות של יהודים שפגעו בערבים ושרפו מסגד לא פיזרו באותה הצורה כי הם יהודים ויהודים לא מסוכנים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...