Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא חמודי,

לך יש בעייה גדולה אם אתה לא מבין שחיי אדם שווים משהו גם אם הם לא מאותו גזע כמוך.

אתה לא שונה מהחמאס ותומכיו, הם רוצים לחסל אותך ואת כל היהודים, אתה רוצה לחסל אותם ואת כל הערבים (בטענה שקרית שאתה דואג לחיי העם שלך). היינו הך.

פורסם

אל תכניס בכלל את המילה גזע,אתה מנסה להשוות כל הזמן לנאצים וזה לא יילך.

היהודים לא התפוצצו בתוך עזה באוטובוסים,מסעדות או קניונים הומיי אדם.

היהודים לא יורים רקטות ראשונים(שלא נדבר שבעוד שבתגובה אנחנו מכוונים הם יורים על ריק) אל עבר אוכלוסיה.

וגם אם הם רוצים לחסל אותך אותי ואת כל היהודים,זה לא מדליק לך אור אדום שאולי כדאי לחסל אותם לפני שהם יחסלו אותנו?

to finish first first you have to finish

פורסם

אני לא מנסה להשוות, אני משווה. אתה ודומיך גזענים בדיוק באותה צורה.

עד שלא תעמוד על ההבדל בין המשפט " הערבים מתפוצצים באוטובוסים" לבין "אחמד התפוצץ באוטובוס" או "איש פת"ח/ חמאס התפוצץ באוטובוס" - אתה מוכיח את טענת הגזענות.

גם בסדום ועמורה - אלוהים ואברהם סגרו על עיסקה שאם עשרה מאנשי הערים הם צדיקים - העיר תינצל.

אבי האומה היהודית ואלוהיה מסכימים שגם אם הרוב הם רשעים, מספיק מיעוט צדיק כדי למנוע השמדה ללא אבחנה ("האף תספה צדיק עם רשע?").

השנאה העיוורת שלך ושל דומיך מביאה לדרישה לחסל את כולם, עד האחרון שבהם - כי הוא משת"פ עם החמאס.

בדיוק כמו שהחמאס קורא לחסל את ישראל עד האחרון שבנו.

שאלת אגב, כי זה בטח לא עלה על דעתך - איך היה ויש לשב"כ כ"כ הרבה מידע על הנעשה בתוך עזה, עד כדי כך שהוא יכול היה להזהיר מ"פ בצה"ל על מטען שמחכה לו בבית X, או על מחבל שיושב בבית Y באמבוש?

הכל ניחושים או צילומי מזל"טים? GIVE ME A BREAK...

פורסם

שאלת אגב, כי זה בטח לא עלה על דעתך - איך היה ויש לשב"כ כ"כ הרבה מידע על הנעשה בתוך עזה, עד כדי כך שהוא יכול היה להזהיר מ"פ בצה"ל על מטען שמחכה לו בבית X, או על מחבל שיושב בבית Y באמבוש?

הכל ניחושים או צילומי מזל"טים? GIVE ME A BREAK...

GOOGLE EARTH בגרסה החדשה!

פורסם

גם אם הם כן, הם עדיין לא האוייבים שלך, וכשאתה מכליל אותם באותה קבוצה עם החמאס רק בגלל שהם גם ערבים - זאת גזענות.

פורסם

"גם אם כן", הם לא עושים את זה בגלל שהם: "אוהבים אותנו" או שרוצים שנמשיך לחיות.

אלא בגלל כסף, מזון ועזרה מסוג אחר.

אבל, זה עדיין לא עושה אותם ל"לא אוייבים שלנו", הם לא עושים את זה מתוך אהבה

"אלא מתוך מצוקה"-זה מה שאתה מתכוון להגיד בטח.

"מצוקה" שהם הביאו את עצמם אליה ואשמים.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

הם הצביעו לחאמס? אם הם לא הצביעו לחמאס אז הם יושבים שם ומשלימים עם זה שיורים מהבית ספר של הילדים שלהם,שמחביאים גראדים במסגד שלהם ושעל הגג שלהם יש מחבלים שיורים לעבר ישראל.

ואם הם לא נכללים בין הקבוצה העשירה הזו אז הם פשוט יושבים שם ומשלימים עם המצב מסביבם.

כל זה הופך אותם מבחינתי ל"ערבים" וככאלה הם רוצים להשמיד את העם שלי. הקם להורגך,השקם להורגו.

to finish first first you have to finish

פורסם
הם פשוט יושבים שם ומשלימים עם המצב מסביבם.

באותה מידה הגרמנים יכלו לטעון שהיהודים בגטו משלימים עם מצבם, האשכנזים לטעון שהמרוקאים השלימו עם מצבם, תומכי העבדות לטעון שהכושים השלימו עם מצבם.

איך שלא תסובב את זה, הטענות שלך הן על בסיס גזעי. נתתי לך את מקרה סדום ועמורה כדוגמה קיצונית.

אם לא בדקת את כל הערבים וגילית שכולם כאחד רוצים להשמיד את ישראל, הדעות שאתה משמיע כאן הן גזעניות פרופר.

אתה לא יותר טוב מכל חמאסניק מצוי. אם הייתה בידיך ההזדמנות (כלומר - לא היית מפחד ממאסר ו/או מהשלטון הדמוקרטי (עדיין)) היית מחסל כל ערבי שניקרה בדרכך.

פורסם

אני די חושב שהיהודים אז לא נלחמו בגרמנים וכך גם המרוקאים באשכנזים.

במקרה שלנו אנחנו לא תוקפים את הפלסטינים פשוט כי הם פלסטינים, אלא בגלל שהם החליטו להילחם בנו בצורה אקטיבית עם כלי נשק וכו', אז זו יותר מערכה מלחמתית מאשר נושא גזעי, אין מקום להשוואה ואי אפשר לערב פה את הנושא הגזעי.

פורסם

כנראה שלא קראת את השרשור.

אין לי חצי טענה על תקיפת איש חמאס או כל פלסטיני, גרוזיני, סיני או קוצ'יני שבא לתקוף אותי או כל אזרח מדינת ישראל (לצורך העניין, כולל מתנחלים בשטחים. זה שהייתי מפנה אותם בעצמי (כמדינה) לא מתיר לאחרים לפגוע בהם פיזית).

יש לי טענה על כל אלה שמצדיקים תקיפה ללא אבחנה, לאלה שאומרים על הרג ילדים או נשים "אלה ממילא ייעשו/ילדו עוד חמאסניקים בקרוב", לאלה שמבחינתם אדם שמשפחתו נהרגה (בלי שהייתה מעורבת) הא האשם, כי לא הוציא אותה בזמן מאיזור הקרבות (נראה מישהו מכם חוטף הפגזה ולא מתחפר טוב טוב מתחת לאדמה, עם הציפורניים).

אם אתה לא מבין מה ההבדל בין אחד שמתגונן ואף מקדים מכה, לבין אחד שמחפש לפגוע במישהו אחר רק על סמך השתייכותו האתנית/גזעית/מחשבתית/מינית וכו' - זו בעייה קשה מאוד של חינוך, והיא בפירוש נקראת גזענות.

פורסם

האמת שרציתי להצביע לליברמן ובסוף הצבעתי לביבי, הסיבה היא שראיתי בחדשות שלא נתנו ל2 עיתונאים ערבים ששייכים לתקשורת ישראלית להיכנס לכנס של המפלגה שלהם, זה כבר היה באמת גזענות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...