Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נאמר שכוח גולני שפעל במקום זיהה ירי כנראה מכיוון הבית של הדוקטור ושנורו שני פגזי טנק שהרגו את בנותיו.

"כנראה", אז שפעם הבאה החיילים לא יגיבו, ייקחו את הסיכון וייהרגו.

הרי זה "כנראה" מהבית של הדוקטור.

אולי עדיף ככה, אתה לא חושב?

Kia Sportage, 2014 

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נחשדו כתצפיתנים לא עושה אותם תצפיתנים. עובדה שלא מצאו אף חמוש שנפגע מהירי.

אני לא קובע שהירי לא היה צריך להתבצע כי במלחמה כזו נפגעים גם חפים מפשע אבל פשע יותר חמור זה לנסות להלביש על אנשים דברים שלא היו.

אם באמת היו שם לוחמים מכל סוג שהו הדוקטור הנכבד לא היה יושב ליד מיטת ביתו בתה"ש אלא היא היתה שוכבת בשיפא והוא היה מיטלטל להנאתו במרתפי השב"כ.

וליין מן, אם אתה היית אוכל את האוכל שיש להם בעזה גם לך היה יוצא עשן מהתחת:crazyeyes

חבוב,

אני מעדיף שהספק יהיה בצד שלנו מאשר בצד שלהם.

מעדיף שיהרג איזה דוקטור (חשוד כ) סייען טרור וכל משפחתו, מאשר סיכון של אלפית האחוז לחיילינו.

ועוד משהו קטן: לא אמרתי שפתחו מאש, אמרתי שכיוונו את האש.

אם אתה מדבר על עובדות אז תדייק.

הניסוח של הכתבה שונה מאז הרגע שקראתי אותה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, לא אמרתי שלא היה צריך לירות כי לא אתה ולא אני היינו שם ואני סומך על שיקול הדעת של הצבא אבל בבהחלט אפשר להצטער על פגיעה באדם שלא מעורב גם אם הוא מתפלל יחף ועם התחת למעלה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
הפגיעה היתה מ-2 פגזי טנקים של צה"ל שכוונו לדמויות חשודות בקומות העליונות של הבית אשר נחשדים שכיוונו את אש התופת לכיוון חיילי צה"ל,

אז עם כל הכבוד לדוקטור היקר, שיגיד תודה שלא הורידו פצצה של טון על הבניין שהיתה יכולה למחוק אותו ואת כל משפחתו, ושזה הסתכם ב2 בנות בלבד.

בפעם הבאה שלא יארח טרוריסטים בביתו (הבית הוא בית פרטי,לא בניין משותף!)

חבוב,

אני מעדיף שהספק יהיה בצד שלנו מאשר בצד שלהם.

מעדיף שיהרג איזה דוקטור (חשוד כ) סייען טרור וכל משפחתו, מאשר סיכון של אלפית האחוז לחיילינו.

אני מתבייש להיות בן לאותו עם כמו טיפוסים כמוך.

שיגיד תודה? על מה? שהרגו לו שתי בנות? באמת תודה רבה. למרות ההתבטאויות המטומטמות שלך, אני לא מאחל לך להרגיש אי פעם מה זה לאבד ילדים. עאלק בית פרטי. בעצמך כתבת שהאש נורתה בגלל אנשים בקומות העליונות, אז איזה על בית פרטי אתה מדבר? (אם יש לך ספקות - תסתכל בכתבה בערוץ 2. הוא חזר היום לבית שמצולם בכתבה). אחרי זה תספר לנו שהוא גר בבית פרטי ואתה רק נצמד ל"עובדות"...

חשוד כסייען טרור? אולי בראייה המעוותת שלך ! הרופא הזה עבד בבתי חולים ישראליים, לא פלסטיניים וסייע להרבה נשים ישראליות להביא ילדים לעולם.

לא אתפלא אם המייל המפגר שהציג "חומרי נפץ שנתפסו בביתו של אבו-עייש" הוא מעשה ידיך (גם אם לא, צורת המחשבה המעוותת שלך זהה).

אני אפילו לא אגיד לך להתבייש, כי אתה בטח גאה מאוד בתגובות הגזעניות שלך, אבל אתה מגעיל אותי.

פורסם

גם עזמי בשארה היה חבר בכנסת ישראל ונשבע אמונים למדינה, אז ?

אז הוא עבד בבית חולים בארץ. אז? זאת אפילו לא סוג של התחייבות או אמירה- הבן אדם צריך להתפרנס, זה הכל.

מבחינתי אם היו לו אנשי חמאס בבית הוא סייען טרור

ואם היו לו אנשים שחשודים כאנשי חמאס בבית אז הוא חשוד כסייען טרור, מספיק ברור?

בראיון ביום האירוע הוא טען שכל הבית הזה הוא שלו ורק משפחתו גרה בו.

עוד משהו , ביצעו בדיקה של אבק השריפה שזוהה כאבק שריפה צה"לי.

כל בר דעת יודע שהפלסתינים משתמשים באבק שריפה של נפלים ישראלים כדי לייצר את הפצצות/רקטות שלהם.

אז אני לא מבין מה הצבא רץ כ"כ מהר להודות, במלחמה קורות טעויות.

אתה חייב להסכים איתי עובדתית, שאם היו מורידים פצצה של טון על הבית הזה, לא היינו שומעים בכלל על המקרה הזה והיה עדיף ככה מבחינה תקשורתית, לא?

אני יכול להביע צער על מותם של חפים מפשע, אבל אני לא חושב שראוי להאשים או להבליט את המקרה הזה מעל האחרים.

אני גם לא חושב שצבא צריך להתנצל על פעולות שנעשו כחלק ממבצע ובין היתר להבטחת שלום הכוחות.

בינתיים התצפיתנים הפכו לחשודים בתצפות ,יפה ש YNET משנה כל דקה את הניסוח שלו בהתאם לביקורת כזו או אחרת.

בקשר לחתיכת חרא- לפחות אני לא נאיבי - ההצעות שלך מגוחכות , והנאיביות הכללית שלך מצחיקה.

תמשיך לקנות רכבים צרפתיים מסוחרים ולחלום על שלום שבו רק צד אחד נותן הכל, והצד השני יודע רק לבקש עוד בדרכי טרור.

וכמובן תלמד להתבטא נורמלית מול חברי פורום אחרים.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

חיילי צה"ל לא יפגיזו סתם כך בית מגורים אלא אם כן פתחו באש לעברם או שיש בו חמושים, אין צורך להיכנס לפרשנויות מיותרות וויכוחים.

פורסם
אמר שכוח גולני שפעל במקום זיהה ירי כנראה מכיוון הבית של הדוקטור ושנורו שני פגזי טנק שהרגו את בנותיו.

קשה מאוד לזהות מאיפה נשמעות היריות. כנראה שחילים שלנו ניסו לזהות מאיפה היריות, ראו תנועה בחלון וירו. הטרגדיה היא שזו היתה תנועה של בנות הדוקטור.

קשה לראות טרגדיה כזו, ולא נעים להגיד לדוקטור לאחר מעשה, אבל הוא היה צריך להתמקם רק בחדרים בדירה שרחוקים מהצד שבו מוצבים טנקים שלנו, ואז בנותיו לא היו נהרגות. בנוסף לפי דובר צה"ל הזהירו אותו ואת שאר התושבים לעזוב את הדירה, והוא לא רצה לעזוב מסיבה לא ברורה.חבל מאוד.

חיילי צה"ל לא יפגיזו סתם כך בית מגורים אלא אם כן פתחו באש לעברם או שיש בו חמושים, אין צורך להיכנס לפרשנויות מיותרות וויכוחים.

במקרה הזה לא הפגיזו סתם, אבל במלחמת ששת הימים טנקיסט קיבל צל"ש על אירוע שבו מצא עצמו לבד בתוך טנק בלב רחוב בעזה. הטנק פרס זחל והחיל חשש שאולי יזרקו עליו רימונים מהקומות העליונות של בנינים בסביבה, ולכן צידד את הצריח, והוריד בפגזים את כל הקומות העליונות ברחוב. בזמנים ההם אף אחד לא התיחס לשאלה אם היו שם אנשים שנפגעו, אבל לפי החיל אף אחד לא ירה עליו.

חבל אבל גם אצלנו יש חרות.

לפני שנתיים, במלחמת לבנון, מישהו נתן הוראה להפגיז ברקטות מצרר, למרות הוראת קבע שאסור. היה ידוע שלפצצונות יש הרבה נפלים, ולאחר המלחמה נהרגו ונפגעו תושבים בלבנון.

אנו רוצים לשמור על רמה יותר מוסרית מאשר האויב, ולפי דעתי בהחלט משתפרים מהבחינה הזו, וטוב שכך. לטווח הארוך זה רק יעזור לנו במלחמתנו.

יהודה

פורסם

אייל, או שאתה אטום בצורה לא נתפסת, או שאתה עושה את עצמך או שאתה גזען מהסוג השפל ביותר.

כמה פעמים צריך לחזור ולהסביר לך שאף אחד כולל הדוקטור בעצמו לא טוענים שהירי לא היה צריך להתבצע אלא רק שצריך להודות בטעויות ולא מתים מלבקש סליחה. בטח אתה גם טוען שהחיילים שלנו שנהרגו מאש כוחותינו הם טרוריסטים.

הלואי ולכל תוקפי הדוקטור בשרשור הזה היתה את עשירית היושרה והאנושיות שיש בו. גם אתמול כשדיבר בתיקשרת ועם ביתו הוא אמר שכל מה שרצה זה שינקו את שמו ושהאמת תצא לאור.

יהודה, ברור שבמלחמה האצבע קלה על ההדק וזה בסדר גמור אבל אם פוגעים בחפים מפשע לא קורה כלום אם מודים בזה ומתנצלים.

בזמן כיבוש הרצועה ב 67' הרסו לא מעט מבנים כי זה היה הצורך המבצעי אז. מנגד את רמת הגולן שהיתה איזור מאוד מיושב הפכו לשממה תוך פיצוץ כל בית שהיה שם ואת זה עשו רק כדי למנוא אפשרות שירצו לחזור לשם.

פורסם

שי,

אני לא מאמין שהאינטרסים שלי/ שלנו ושל הדוקטור הם משותפים לכן אני לא מאמין למלה שיוצאת מפיו.

היתה לו מטרה ללבות את האש בתקשורת נגד מדינת ישראל, ברור שזה נבע מכאב אישי בלתי נסבל,

אבל הוא גרם נזק תדמיתי חמור במהלך הקרבות ולא היה צריך לקבל במה בתקשורת הישראלית.

בנוסף - אל תקפוץ למסקנות של אנושיות ויושרה לפני שאתה מכיר את הבן אדם ופועלו מקרוב.

בפעם הבאה שיקשיב להוראות הצבא שטורח ומקפיד להזהיר מראש תושבי כל אזור לפני שפועלים בו הכוחות, שזה דבר חסר תקדים בעולם, גם במחיר הפיכתה של התקיפה לחסרת טעם בעקבות הימלטות הטרוריסטים יחד עם האזרחים.

נ.ב. תמשיך לחפש אותי במישור האישי, זה תחביב שמאלני לסטות מהעיקר.

אם לא לאהוב/לא לרחם/לא להפגין אכפתיות כלפי האוייב שרוצה להשמיד אותי ואותך זה להיות גזען, אז אני גזען.

מקווה שנהנית אתמול מהתוכנית של ניסים משעל - היה קונצנזוס שמאלני מגעיל נגד ביבי וליברמן,

של כל מיני יפי נפש כמו חיים יבין, עמנואל רוזן וכו' שכל מטרתם היתה לשפוך רפש

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
.

בקשר לחתיכת חרא- לפחות אני לא נאיבי - ההצעות שלך מגוחכות , והנאיביות הכללית שלך מצחיקה.

תמשיך לקנות רכבים צרפתיים מסוחרים ולחלום על שלום שבו רק צד אחד נותן הכל, והצד השני יודע רק לבקש עוד בדרכי טרור.

וכמובן תלמד להתבטא נורמלית מול חברי פורום אחרים.

הדבר הכי נכון שנאמר בשרשור הזה.לא הייתי מנסח את זה יותר טוב.:idea:

פורסם

בנוסף - אל תקפוץ למסקנות של אנושיות ויושרה לפני שאתה מכיר את הבן אדם ופועלו מקרוב.

אם לא לאהוב/לא לרחם/לא להפגין אכפתיות כלפי האוייב שרוצה להשמיד אותי ואותך זה להיות גזען, אז אני גזען.

מקווה שנהנית אתמול מהתוכנית של ניסים משעל - היה קונצנזוס שמאלני מגעיל נגד ביבי וליברמן,

של כל מיני יפי נפש כמו חיים יבין, עמנואל רוזן וכו' שכל מטרתם היתה לשפוך רפש

אז לפני שאתה קופץ למסקנות של חוסר אנושיות האיש עבד תחת קרוב משפחה שלי במשך הרבה שנים כך שיש לי "קצת" יותר מידע עליו מאשר לך וזה עדיין לא הפריע לך לטעון שהוא מחבל.

מה שהופך אותך לגזען זה לא שאתה לא מרחם על האויב אלא שאתה הופך כל עזתי באשר הוא לאויב באופן אוטומטי.

לגבי ניסים משעל ושאר תכניות פופוליסטיות מהסוג הזה אני לא טורח בכלל לראות כי ממילא הן לא באות להחליף דיעות אלא להביא מישהו כקישוט לאולפן אחר ולהראות אותו מתפתל בכסאו ללא יכולת להגיב כשכל האחרים באולפן צולבים אותו.

פורסם

גם אני לא טורח לראות, אבל מישהו העביר לזה בטלויזיה במכון כושר, אז יצא לי לראות כמה דקות בהתחלה.

וכן, מבחינתי כל עזתי הוא אוייב כל עוד הוא לא הוכיח לי אחרת וכל עוד מדובר בארגון טרור שנטמע בתוך אוכלוסיה, וזאת הגישה הנכונה ולא ההפך כמו שאתם מנסים לחשוב.

אתה לא יכול לחכות שהסכין ינעץ לך בגב כדי לומר לעצמך :" אה, אוקיי, זה כן אוייב".

ברור לי שיש אוכלסיה אזרחית שבאמת כל מה שהם רוצים זה לחיות נורמלי, לעבוד ולפרנס את משפחותיהם והם באמת מסכנים, החמאס מעוללים להם זוועות, רוצחים את בני משפחותיהם ללא סיבה, מענים, בוזזים ומה לא, אבל עם כל הכבוד -

הם בחרו בחמאס והביאו את זה על עצמם והם צריכים בפעם הבאה לבחור מישהו אחר (בכלל ידוע מתי יהיו שם שוב בחירות , או שמישהו קם אקראית בבוקר ואומר : מזמן לא עשינו בחירות, יאללה בלאגן)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לשמחתנו, יש בשטחים כלבי שמירה שמתצפתים על צה"ל הזך והטהור.

תלחץ על PLAY ותראה אותם בפעולה נגד ישראלי! :shock:

ושלא תהיה טעות, עצם העובדה שהקצין הזה לא נכלא או בכלל נשפט צריכה מאוד להדאיג את כולנו ולאו דוקא בקטע של שטחים או ערבים אלא שמחר הוא באזרחות וזאת אמא של מישהוא מאיתנו שמעירה לו שהוא לא עומד בתור.

שבועיים שלושה והיא משתחררת באורטופדית-כירורגית כמו חדשה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בצלם הוא ארגון שיש להוציאו מחוץ לחוק יחד עם המפלגות הערביות.

הנתונים המובאים ברוב המקרים הינם שקריים, מזוייפים מגמתיים ואין מלים לתאר את הסלידה מהארגון הזה.

הם תמיד בוחרים להביא את נקודת המבט המצומצמת, ולא מה קדם לאירוע, איזה פרובוקציות ביצעו המפגינים ,מה באמת היה בשטח וכיצד גרמו לאיום על הכוחות.

אתה לא יכול לומר שאתה פטריוט ויחד עם זאת להשתמש במידע של הארגון הפרו פלסתיני המושחת והשקרן הזה.

חבורת הליצנים ההזויים האלה שבאים בצורה עקבית כל יום שישי כדי להתעמת עם כוחות הבטחון בכוונה,

צריכים לקחת בחשבון שהם עלולים לחטוף כדורי גומי וגז מדמיע.

אני אישית בעד ירי אש חיה בהפגנות האלה במקרה של סכנה כלשהי לכוחות.

תאמין לי שאחרי 2-3 הרוגים אף אחד לא יפגין שם יותר.

אני גם בעד סיום גדר ההפרדה בהקדם האפשרי, מדובר בפרוייקט מצויין, אחד הרעיונות הטובים שהיו כאן בשנים האחרונות (שאפילו דיי תואם לתפיסת העולם של ידידינו שמר) ואני לא מבין למה משאירים פרצות מיותרות.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מה אתה מצפה מהשמאלנים התבוסתנים של בצלם? בטח הכל מבויים, ה"קצין" הוא חמאסניק וה"מפגין" הוא בכלל כלב שוטה שאיים לנשוך את הטור של החיילים. אתה באמת מצפה מהיורה לבדוק לו חיסון נגד כלבת עכשיו?

***עריכה - נו, בבקשה - קיבלת תגובה ציונית הולמת. לא חשוב התוכן, העיקר לחסל את הערבים והשמאלנים. גזען קטן ומגעיל****

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...