Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

bagira - כתב

אתם עוד עם הויכוח הזה?

תרשו לי להמליץ לכם על המוצר החדש מבית דהלונגי, מטחנת מים, נראה לי שאתה צריכים אותה דחוף!

הא הא :lol: שעשעתני - אתה צודק , אבל גם על זה שמר יריב אתנו :wink:

הפעלת המכשיר רק משמאל , ובלי מים , אז מה אם זה מטחנת מים

ואנחנו נגיד לו - קרא הוראות יצרן/חמאס כתוב שם באמנה , לאיזה כיוון לטחון אותך .

( עקוב אחר ההוראות הנראות ב " צבע אדום " הכחול מיועד למדינות נחשלות , כמוני ) :idea:

הוספה - אם אני רוכש, קונה את המטחנה הנ"ל , היא שלי , או רק בחכירה , השאלה - ולחברה יש זכות לקחת אותה ממני ? - מקבלים תעודת אחריות כי המכונה לא גנובה - שהשכן לא יגיד לי מחר שהיא שלו - ואני צריך להחזיר אותה .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצאתי דף הוראות למטחנה, למטה יש טבלת תקלות שניתן לתפעלן בלי לקרוא לשירות:

אם המכונה לא עובדת כמצופה, הקש עליה קלות עם ציפורן הזרת.

אם התקלה ממשיכה, עבור לציפורן האמה.

לא עזר - טפיחה עם אצבע צרידה עשוייה להפעיל את העסק

אם המכונה מתעקשת, חבוט בה עם כל כף היד (BITCH SLAP) בעוצמה

במקרה שגם זה לא עוזר - תן אגרוף

ולא - קח מקל מהמטאטא הקרוב ושבור אותו עליה

עדיין לא עובדת? גש לטמבוריה הקרובה ורכוש לך פטיש של 2 ק"ג לפחות. טפל במטחנה בהתאם.

אם המטחנה ממשיכה בשלה, הרם אותה והטח אותה ברצפה עד לשבירתה לרסיסים

אם גם הרסיסים לא יסכימו לעשות את המשימה - הסבר להם שאתה נורא גדול ומפחיד ובכוונתך להמשיך לחבוט בהם עד שיסכימו לעבוד בדיוק כמו שאתה מצפה מהם. כמו כן - מומלץ לדרוש מהם לבחור רסיס אחד מהערימה כדי שייקח אחריות על פעולה תקינה של המטחנה, אחרת אתה מתעתד להמשיך ולגרוס את הרסיסים לאבקה, להעביר בנפה דקה, ואת מה שיישאר לפזר מעל הים.

אם כל זה עדיין לא יעזור - פשוט תספר לרסיסים שהם סתם אספסוף ובכלל אין לך מה לדבר איתם.

בכל מקרה, אין לפנות לפתרון של חיבור המטחנה לחשמל כדי שתעבוד מעצמה, זה יגרום למכונה לחשוב שאתה רכרוכי והיא עלולה לדרוש ממך גם לטחון חלב ואולי אפילו שוקו !

פורסם
בלה בלה בלה...

אז תגיד שאתה מפחד וזהו. אח"כ השמאלנים הם הסמרטוטים. אתה כל כך פאתטי: פרופגנדה, אספסוף, סמרטוטים.

הביצים רועדות לכם שמא תגלו שהשיטה הדפוקה של הפעלת עוד ועוד כח בלי שום תוחלת עובדת הרבה פחות טוב מאשר לתת גם לצד השני לנהל את עצמו ולשאת בתוצאות.

מה יש לך לומר על ההצטיידות בנשק קטלני? מעניין שגם מול זה אתה מוכן לעצום עין, העיקר לתקוף את אנשי הימין או את אלה עם הרגליים העל הקרקע , ולא לענות לעניין.

הרי בסוף יהיה יותר הרג בצד השני כי יהיה צריך לעבוד יותר קשה כדי לנקות את ארסנל הנשקים שיתפח ויגדל ויגרום ליותר אבידות אצלנו.

אחת הבעיות המרכזיות כיום (ולא רק של ממשלות השמאל) היא הכמיהה לשקט נוכחי על חשבון בעיות בטחוניות עתידיות.

מוכנים לעצום עין כדי לזכות בעוד קצת שקט כדי לסיים את הקדנציה בשקט, ואז הממשלה הבאה כבר תתעסק עם כל החרא שנשאר.

תגיד לי: אחרי שקנית פעם אחת רכב מסוחר ואכלת אותה (כלומר אחרי שעשית הסכם שלום כושל עם טרוריסט בעקבותיו השתינו עליך הפלסתינאים מהמקפצה ויצאת ממנו עם מציאות בטחונית קשה יותר מאשר זו שהיתה לפניו) האם תעשה זאת שוב?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בוא נראה.

היו לך אלפי הרוגים באוטובוסים (לפחות על פי הספירה של CX25GTI), לעומת 13 הרוגים במלחמה כולה (כולל אלה שנהרגו למרבה הצער מאש "ידידותית").

אני מציע לך פתרון שינטרל את הגישה של הטרור אל מרכזי האוכלוסייה שלנו, המחיר האופציונאלי של הפתרון הזה עשוי להיות מלחמה שבה יש לך יתרון (כי הרי צה"ל הוא הצבא החזק בעולם, לא?), אם וכאשר תיאלץ לצאת למלחמה כזו.

אני לא מכיר הסכם שלום עם הפלסטינים, אשמח אם תציג לי אותו (עם מי בכלל עשית הסכם שלום? הרי אין עם מי לדבר שם).

הגישה מזכירה לי משטרת תנועה במדינה עלומת שם, אשר החליטה להילחם בתאונות באמצעות הפעלת כח ואכיפה של מה שנראה לה נכון, ללא כל קשר למציאות, וכשנכשלה, החליטה להפעיל עוד יותר כח, כי זה בטוח יעזור, אבל הנהגים המשיכו בשלהם.

הביאה המשטרה מצלמות, אקדחי לייזר, דבורים וכינים, אבל הנהגים הסוררים המשיכו בשלהם.

תאמין לי - חלם. לא היית מוכן לחיות במדינה עם גישה כזו.

אגב - קניתי עוד רכב מסוחר, תנוח דעתך. סגרתי את הפינה היחידה שנותרה פתוחה בבדיקות בפעם הקודמת, ומנעתי מהסוחר להכניס לי קילומטראז' לתוך לב האוכלוסייה. אל תגיד שאני לא לומד.

פורסם
בוא נראה.

בלב , בלב , בלה , בלה בלה , בלב

( את זה אני כתבתי - גם אני מתקדם ולומד ממך שמר :wink: )

אגב - קניתי עוד רכב מסוחר, תנוח דעתך. סגרתי את הפינה היחידה שנותרה פתוחה בבדיקות בפעם הקודמת, ומנעתי מהסוחר להכניס לי קילומטראז' לתוך לב האוכלוסייה. אל תגיד שאני לא לומד.

( אחרי הניסיון שהשחילו לך ) למדתה :lol: מהניסיון איך מתנהלים עם סוחר רכב , וסגרתה פינה אחורית - התקדמות יפה

הקש מהכבד לקל - ( אצלך השיעור עם סוחר נחשב יותר קשה ) - אז מה היה לנו שם - קילומטרז' סוחר שקר עסקה ולחמניה

אם אמורים לאבטח פינות - אם אמורים לתת דבר ולקבל תמורה - אם אמורים לרשום את העסקה במלואה , ולבדוק סעיף סעיף

למה אתה שולח אותנו לבצע עסקאות - קנה רצוץ - ללא תמורה ללא הסכם וללא ערבות .

( הם מסרבים לרשום קילומטרז' אמיתי ,משחקים עם הק"מ ולא מכירים שיש לנו בעלות על גלגל אחד )

השכנים הנחמדים הפלסטינים התמימים רוצים עסקה שאנו גם ניתן את הנכס היחיד שלנו וגם נשלם :idea: במזומן .

לדעתי אחרי שלמדנו על שיעור אבטחת הפינות , מול סוחרי דם לא נוותר ולא נכניס ראש בריא לעסק חולה - נכון

כמובן שאתה מוזמן לתקן את דעתי ( רצוי פטיש 5 קילו , ודיגדוגים :wink: )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

שמר אני מבין מה שאתה אומר, הבעיה שאתה לא יכול להכריח אותם להכריז על מדינה, אתה מסתכן בכך שכמו בעזה אתה מקרב אותם אלייך ונותן להם חופש התארגנות כדי לתקוף אותך, זה יכול להיגמר רע כמו עזה.

פורסם

למה אתה שולח אותנו לבצע עסקאות - קנה רצוץ - ללא תמורה ללא הסכם וללא ערבות .

( הם מסרבים לרשום קילומטרז' אמיתי ,משחקים עם הק"מ ולא מכירים שיש לנו בעלות על גלגל אחד )

במקרה של עזה - מוכרים לפירוק, לא מעניין אותך מה עושים עם הגרוטאה אחרי שהורדת אותה מהכביש (או מהגב, במקרה שלנו).

פורסם

עובדה שאתה לא מצליח להוריד את הגרוטאה העזתית מהכביש.

מדוע אנו לא מנתקים את המים והחשמל וסוגרים את המעברים לצמיתות? מדוע הם לא מכריזים על מדינה?

הנה לך מודל עזה שאפשר לישם עליו את מה שאתה אומר, מדוע זה לא קורה בשטח?

פורסם

1. אתה לא מאפשר להם להקים מדינה, באמצעות מצור יבשתי, ימי ואווירי.

2. לישראל יש אינטרס כלכלי מובהק לשמור על מעברים פתוחים. זה לא מטוב לב או הומניטריות.

פורסם

1. אני לא מבין איך מצור יבשתי, ימי ואווירי מונע להם להכריז מדינה, שיפנו באימייל למי שצריך, או שיעבירו את הניירת דרך המנהרות, נראה לי סתם תירוץ, חוץ מזה אם הם רצו באמת להכריז על מדינה היו עוצרים את ירי הרקטות ומחזירים את שליט, די בטוח שהמצור היה מוסר.

2.אתה באמת חושב שיש לנו כלכך הרבה תועלת כלכלית מעזה עד כדי כך שיהיו מוכנים לשלם בחיי אדם, לחץ ומשבר בינלאומי, והשארת כל עוטף עזה בשיגרת קאסמים? אני בספק.

פורסם

קרא כאן, יש מאמר מוסדר שמסביר את כל מה שכתבתי (לא קראתי אותו עד לפני 5 דקות, אבל הוא זהה למה שכתבתי):

http://www.omedia.co.il/Show_Article.asp?DynamicContentID=24378&MenuID=603&ThreadID=1014010

אדגיש את החלק המשמעותי:

* ישראל מכירה בעזה בתור מדינה.

* מאחר שעזה היא מדינת אויב, ישראל סוגרת מיידית את הגבולות בין ישראל לעזה.

* ישראל מסירה את ידה מכל דרישה לגבי מעבר רפיח שהוא גבול בין מצרים לבין מדינת עזה והן לבדן ינהלו את המעבר בו כראות עינהן - פרט לעקרון הבא:

* ישראל דורשת ממצרים, מדינה שעימה יש לישראל הסכם שלום, למנוע הברחות אמל"ח ונשק משטחה לשטח מדינת האויב מדינת עזה.

אל תחכה שהם יעשו לך טובה. עשה מהלך שיוציא את העוקץ מכל טענותיהם ואת הבסיס מתחת לרגליהם. כפי שכתוב בכתבה - מעשית כמעט לא יהיה שינוי. מדינית-פוליטית, אתה שובר את הכלים ומוציא את הפלסטינים מעמדת המסכנים.

בעניין הכלכלי - אל תשאל אותי, לא אני מנהל את העסק, אבל המסחר עם עזה מכניס הרבה כסף למדינה, ויש מספיק מי שאינם מעוניינים לסגור את צינור הכסף הזה.

האבסרד הכי גדול (כבר כתבתי עליו): ישראל מספקת את חומרי הגלם לקסאמים לרצועה. הכל תוצרת הארץ (שים לב לכיתוב העברי על השקים)

47c318482f946a1c.jpg

כאן יש את הכתבה של רוני דניאל, המפרטת את העניין.

אז מדינת ישראל יודעת, עוצמת עין, וממשיכה בנסיונות השליטה והחינוך מחדש של הפלסטינים בעזה.

גבול סגור עם מדינת אוייב, בדיוק כמו סוריה, כמו לבנון - שום סחורה לא תעבור (אולי כמה כלות, אם הן פרגיות שמגדלות אבטיחים). זה מה שצריך.

אם אותה מדינה תחדל מלהיות אוייבת ביום מן הימים (מי יודע מתי?), ייפתח הגבול, כמו עם 2 מדינות האוייב לשעבר איתן יש לנו גבול משותף.

פורסם

החמאס לא מדבר בכלל על מדינה פלסטינית, רק על ה"התנגדות" לישראל, זה כבר מכשול.

המצרים לא יסכימו לכזה הסדר, החמאס ממש לא הולך לשתף איתם פעולה.

פורסם

האו"ם הודה אתמול שהירי אשר כביכול פגע בבית הספר של אונרא והרג 43 אנשים לא היה ולא נברא.

לאחר בדיקה הסתבר שלא נחת ולו פגז אחד בשטח בית הספר.

האו"ם מתעקש עדין שנהרגו 43 אנשים, אך הוא לא מספק הסבר איך בדיוק כיוון שבית הספר לא הופגז..

האמת נחשפת לאיטה , רק חבל שמרבית הרעש עושים ישראלים מחוג מאוד מסוים אשר אינם מהססים ולו לרגע להוציא את דיבת הארץ רעה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אם ככה אז ההצהרה והתמונות שצה"ל מיהר לשחרר לעולם היו שגויות? (שלא לאמר שקריות?)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

צה"ל לא שיחרר תמונות, אלא העיתונות הערבית ונושאת הדגל אל גזירה.

הצבא לא הודה בכלום, אלא העובדה שנורו פגזים לעבר מקורות הירי אשר היו בקרבת בית הספר , צה"ל מעולם לא אמר שהוא ירה בבית הספר כמטרה מוצהרת, והצבא הכחיש ומכחיש עד היום את הסיפור הפלסטיני על 43 הרוגים.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...