Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בצלם הוא ארגון שיש להוציאו מחוץ לחוק יחד עם המפלגות הערביות.

הנתונים המובאים ברוב המקרים הינם שקריים, מזוייפים מגמתיים ואין מלים לתאר את הסלידה מהארגון הזה.

הם תמיד בוחרים להביא את נקודת המבט המצומצמת, ולא מה קדם לאירוע, איזה פרובוקציות ביצעו המפגינים ,מה באמת היה בשטח וכיצד גרמו לאיום על הכוחות.

אתה לא יכול לומר שאתה פטריוט ויחד עם זאת להשתמש במידע של הארגון הפרו פלסתיני המושחת והשקרן הזה.

חבורת הליצנים ההזויים האלה שבאים בצורה עקבית כל יום שישי כדי להתעמת עם כוחות הבטחון בכוונה,

צריכים לקחת בחשבון שהם עלולים לחטוף כדורי גומי וגז מדמיע.

אני אישית בעד ירי אש חיה בהפגנות האלה במקרה של סכנה כלשהי לכוחות.

תאמין לי שאחרי 2-3 הרוגים אף אחד לא יפגין שם יותר.

אני גם בעד סיום גדר ההפרדה בהקדם האפשרי, מדובר בפרוייקט מצויין, אחד הרעיונות הטובים שהיו כאן בשנים האחרונות (שאפילו דיי תואם לתפיסת העולם של ידידינו שמר) ואני לא מבין למה משאירים פרצות מיותרות.

צודק לחלוטין. ואחרי שיחסלו את בצלם באש חיה, אז צריך גם לחסל את המפגינים הערבים בתוך ארץ ישראל. כדאי ליתר בטחון לפזר באש חיה את המפגינים למען השלום או משהו כזה כי הם סתם שמאלנים, וכמובן שרצוי לפזר באש חיה את מצעד הגאווה שנערך בירושלים. ואין כמו לפזר באש חיה את הנכים שמפגינים נגד הממשלה (למה מי הם בכלל הנכים האלה?) ואפשר לפזר באש חיה את האנשים שהפגינו בכיכר הלחם. אפשר לפזר באש חיה... - אני מניח שהבנת את הרעיון. חלק מהעניין במדינה דמוקרטית זה זכות הדיבור (וההפגנה למען האמת).

לבנה שטרן הפכה פתאום להיות הדגל החדש שלכם..

הריקוד על הדם של אנשי שמאל ישראלים על הכביכול ירי של צה"ל על ביה"ס של אונרא זה לא מרתיח אותך קצת יותר ?

החגיגה של השמאל הישראלי והערבים אשר האשימו את צה"ל בטבח חפים מפשע בבית הספר לא מדגדג לך, רק לבנה שטרן ??

מיותר לציין שהאו"ם הודה שלא נחת שום פגז ואו רקטה בשטח בית הספר, אבל למה לדייק בעובדות..

מדהים.

מה שמדהים אותי בעניין הוא שצה"ל שיתף פעולה עם ההאשמות האלה והודיע שהוא הפגיז בגלל שירו עליו משם. צה"ל הזה מסלף מידע כל הזמן. (כן, הימ"חים שלנו מלאים וחיילי המילואים מאומנים הם אמרו לדרג המדיני במלחמת לבנון השניה).

זה מה שקורה שנותנים לצבא לעשות עבודה של משטרה, שחיקה קשה שגורמת לשיקול דעת מוטעה מצד הקצין, אך לא מדובר במקרה קטלני או משהו שאפשר להשוות להפגזה קטלנית.

הדרך הנכונה שם היא להכניס משטרה כחולה, שיכניסו את כל המתפרעים הללו למעצר ויגישו נגדם כתבי אישום כמו שצריך לנהוג עם ישראלים.

צודק לחלוטין. הבעיה היא שבשטחים לא חל החוק הישראלי. למה? כי מדינת ישראל לא החילה אותו מעולם. אז איזה חוק חל שם? החוק של אלוף הפיקוד. וככה זה נראה גם.

אם יחילו את החוק הישראלי בשטחים אז יאלצו לטפל בפלסטינאים הנ"ל במסגרת החוק הישראלי ולא ע"י כוחות צבא. האמת, שאני אשמח לראות את זה קורה. (כי הפלסטינאים יקבלו תעודות תושב במסגרת האמנות הבינלאומיות שישראל חתומה עליהן, ביחד עם שלל זכויות). אני מניח שזה לא יקרה אז האופציה השניה היא לתת להם להחיל את החוק שהם רוצים להחיל. גם על המתנחלים שבחרו לגור שם. (בניגוד לפלסטינאים שלא הייתה להם ברירה).

ודבר אחרון - החמאס אמנם ניצח בבחירות, אבל הם עשו את זה תחת הססמאות של דאגה לעם ומלחמה בשחיתות.

זה כמו שתצביע בבחירות לליכוד (או ליברמן או מפד"ל החדשה, או אפילו מרצ) והם יחליטו לצאת למחמה עם מצרים (או סוריה, או ירדן או גרמניה - זה לא משנה) ובתגובה יפציצו ערים ישראליות סתם בשביל הכיף. האמת שאם יפציצו את ת"א, ירושלים או כל עיר אחרת שיש בה כוחות צבא זה לגטימי לחלוטין. אחרי הכל צה"ל והממשל שלנו מתחבאים מאחורי אזרחים בליבן של ערים אזרחיות.

ואז אותו ספרדי (או מצרי, או ירדני וכו') יגידו שמגיע לנו למות - אנחנו בחרנו את הממשלה הזאת.

והכי חשוב, איפה היו כל מפלגות הימין בשנים האחרונות כשהפגיזו את שדרות יום יום? עושים רווח פוליטי על חשבון הדם של התושבים האומללים. (ואני לא ציני).

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

צה"ל הודיע שהוא החזיר אש למקורות הירי, אך מכל מקום הוא לא הודה בהפגזת בית הספר, דבר שהתברר כאמת.

מעבר לזה, כל שאר התגובה שלך הינה בגדר דמגוגיה זולה , ברמה הנמוכה ביותר..

הימין רוקד על הדם, כן אני מניח שלהגיד את האמת בשמאל נחשב לרקוד על הדם.., שרון בשנה האחרונה שלו כבר לא היה ימין, אלא חזר לשורשים של מפא"י, ובשלושת השנים האחרונות, קדימה \ מערך כממשלה המכהנת הביאו 2 מלחמות , אז תגיד לי אתה בכלל מחובר למציאות ?

2 מפלגות שמאל מחרחרות מלחמה , מלחמה אחת כושלת בלבנון, ומבצע ללא מטרה בעזה..

ועוד משהו, הערבים לא צריכים תירוץ כדי לירות עלינו טילים, אולי אתה לא היית פה ב 60 שנה האחרונות, אבל זוהי עובדה..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
ברור שלא תקין, אבל יש בארץ לא מעט אנשים לצערי, שירחמו על נמלה הרבה לפני שירחמו על ערבי חף מפשע שחוטף כדור בחזה (ולראיה כולנו ראינו את לבנה שטרן המטומטמת שמפגינה 0 חמלה כלפי אדם אחר).

אתה חושב שאם הוא היה ערבי אז אייל היה מניד עפעף על העניין? הוא אפילו לא היה מגיב (אעפ"י שאם אני מכיר אותו נכון, הוא עוד שניה הולך להגיד שאם היהודי ישראלי הוא חבר בצלם אז חבל שהוא לא מת מהירי והקצין היורה צריך לקבל את צל"ש הרמטכ"ל).

לבנה שטרן עשתה מה שהיה צריך לעשות,אני אישית לא חושב שמגיע חמלה למישהו שיושב בבניין אחד עם אלה שמפגיזים את חיילי צה"ל. אם קומה מעליך יורים על חיילי צה"ל ותושבי הדרום חשוב שתדע שעוד רגע יפגעו בך.

אם אתה מספיק "חכם" בשביל להשאר לשבת בבית שממנו יורים על חיילי צה"ל זו כבר בעיה שלך.

to finish first first you have to finish

פורסם

לפי מה שאתה אומר, אתה מצדיק את המעשה של צה"ל ופה אין לי יותר מידי מה להתווכח איתך על העניין.

בכלל לא ברור מה ראו שם, את מי וכמה הם סיכנו ואת מי בכללאבל אין מה לעשות ובמלחמה בשטח כזה גם אזרחים נפגעים לצערנו., אבל אני חוזר ומדגיש, ההתדיינות שלי היא לא אם היו צריכים להפציץ אותו או לא אלא למה לראות בן אדם מבכה את משפחתו שהרגע חוסלה ולרקוד על הדם ולצרוח לו "מי יודע מה היה לך בבית..." ושטויות כאלה.

נכון, כבר חזלנו אמרו שאין שופטים אדם בשעת צערו אבל גאון הדור או צדיקה גדולה היא בטח לא יצאה שם.

הבן אדם הרגע הופגז, שכל את משפחתו( בניהן 3 ילדותיו הקטנות) והקפצון התורן קופץ וצווח כציוואווה מוכת שחין.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נכון, כבר חזלנו אמרו שאין שופטים אדם בשעת צערו אבל גאון הדור או צדיקה גדולה היא בטח לא יצאה שם.

הבן אדם הרגע הופגז, שכל את משפחתו( בניהן 3 ילדותיו הקטנות) והקפצון התורן קופץ וצווח כציוואווה מוכת שחין.

נכון , ועד כמה שידוע לי - היא הבינה את הטעות והתנצלה .

ולגבי ההצדקה או לא לפעולה בשטח אש .

גדול עליי ולדעתי גם עלייכם - עד שלא תהיו בשטח , עם אחריות על חיילים , וניסיון להגן על אזרחי מדינתכם ( ישראל )

עדיף שלא נשפוט מרחוק .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
לפי מה שאתה אומר, אתה מצדיק את המעשה של צה"ל ופה אין לי יותר מידי מה להתווכח איתך על העניין.

בכלל לא ברור מה ראו שם, את מי וכמה הם סיכנו ואת מי בכללאבל אין מה לעשות ובמלחמה בשטח כזה גם אזרחים נפגעים לצערנו., אבל אני חוזר ומדגיש, ההתדיינות שלי היא לא אם היו צריכים להפציץ אותו או לא אלא למה לראות בן אדם מבכה את משפחתו שהרגע חוסלה ולרקוד על הדם ולצרוח לו "מי יודע מה היה לך בבית..." ושטויות כאלה.

מי שצווח בתקשורת הוא הבן אדם שהופגז ושכל 3 בנות ממשפחתו.

אולי במקום להתרכז בלצווח בתקשורת, היה עושה משהו, אולי נותן להן טיפול ראשוני (רופא, לא?)

לדעתי שלומי אלדר צריך להיות מושעה מערוץ 10 על הכנסת האייטם הזה על דעת עצמו בלי שבדק את מהימנות המידע ובלי שעבר צנזורה. אייטם שיצר הרבה בלאגן ודעת קהל עויינת כלפי מדינת ישראל, וזה אפילו לא משנה מה קרה באמת, האינטרס של אזרח ישראלי שאמור גם להיות פטריוטי היא לא להציג את מדינתו באור גרוע בתקופת מלחמה, עם כל הכבוד לקשקושים העיתונאיים. אני ראיתי את השידור החי ההוא ואי אפשר לתאר כמה רתחתי על הבמה הזאת שניתנה לאירוע שולי בלחימה.

מי שצריך להוכיח במקרה הזה שלא איכלס בביתו פעילי חמאס הוא הדוקטור, ולא צה"ל שעשה את עבודתו נאמנה על הצד הטוב ביותר וביצע מבצע כירורגי ברמות על בתוך שטח מן הצפופים בעולם , עם מספר אפסי של טעויות. להזכירך צה"ל גם ירה כמה פגזים בטעות על כוחותינו (טעות מאוד מאוד כואבת).

חברים אל תשכחו, אמנם רק ליברמן דובר ערבית ואני תומך במדיניות היד הקשה שלו (ומצד שני לא מבין מי זאת חבורת הליצנים ברשימה שלו לכנסת), אבל בחירה בו תקדם את הציפור הלבנה אל עבר כס ראש הממשלה - דבר שעלול להיות אסון למדינת ישראל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
צה"ל הודיע שהוא החזיר אש למקורות הירי, אך מכל מקום הוא לא הודה בהפגזת בית הספר, דבר שהתברר כאמת.

מעבר לזה, כל שאר התגובה שלך הינה בגדר דמגוגיה זולה , ברמה הנמוכה ביותר..

הימין רוקד על הדם, כן אני מניח שלהגיד את האמת בשמאל נחשב לרקוד על הדם.., שרון בשנה האחרונה שלו כבר לא היה ימין, אלא חזר לשורשים של מפא"י, ובשלושת השנים האחרונות, קדימה \ מערך כממשלה המכהנת הביאו 2 מלחמות , אז תגיד לי אתה בכלל מחובר למציאות ?

2 מפלגות שמאל מחרחרות מלחמה , מלחמה אחת כושלת בלבנון, ומבצע ללא מטרה בעזה..

ועוד משהו, הערבים לא צריכים תירוץ כדי לירות עלינו טילים, אולי אתה לא היית פה ב 60 שנה האחרונות, אבל זוהי עובדה..

במיוחד בשבילך:

רוני דניאל לאוויר במדורת השבט, חדשות ערוץ 2 ואמר:

"תשמע, ישכבר איזושהי בדיקה של מה קרה שמה, או מי האנשים. אז היו שם כמובן, גם ילדים וגםנשים, אבל לפחות גורמי מודיעין כבר מוציאים שבתוך הקבוצה הזו הייתה חולייה של יורימרגמות, ועוד לא מעט פעילי חמאס. שניים מתוך מי שנהרגו כבר מזוהים על ידי גורמימודיעין בישראל. אחד מהם הוא עימאד אבו-עסכר, והשני הוא חסן אבו-עסכר, שניהם פעילישטח של חמאס. כך שבתוך הקהל הזה, בוודאי היו אנשים תמימים, אבל לא רק אנשים תמימים.הם ירו משם לעבר כוחות צה"ל, ירי מרגמות, ולכן ספגו בחזרה ירי מרגמות, אז יש פגיעהגם באזרחים תמימים, אבל היו בתוכם גם פעילים מובהקים של חמאס."

יואב לימור, הפרשן לענייני צבא של הערוץ הראשון אמר במהדורת החדשות באותו ערב:

"כן, צה"לעשה בדיקה ראשונית שהעלתה שמתוך בית הספר הזה של אונר"א ירו מרגמות לעבר כוח שלצנחנים. הכוח השיב אש, גם כן מרגמות, פגע בבית הספר – וזאת הייתה התוצאה. אחר כךעשו בדיקה יותר עמוקה, ביחד עם שירות ביטחון כללי, והבדיקה הזאת כבר מעלה שמי שביצעאת הירי זה שני פעילי חמאס: עימאד וחסאן אבו-עסכר, המשתייכים לחמולת חמאס ידועהבעזה. הם היו חוליית ירי, כך שירות ביטחון כללי וצה"ל. הם ביצעו את הירי, ולכן הםגם נהרגו בירי תגובה, ובכוונה, כמו שאמר עודד, הם גם הקיפו את עצמם בהרבה מאדאזרחים – מתוך מחשבה שהם לא יפגעו. צריך להבין, יינון, בצה"ל לא היו רוצים, כמובן,את האירוע. [...]

ההודעה של דובר צה"ל: "זמן קצרלאחר האירוע הזה אנחנו הצלחנו לומר, והוצאנו את זה בהודעה ראשונית, שמבית הספר הזה,או סמוך מאד אליו, נורו פצצות מרגמה לעבר כוח של צה"ל, ולעבר ישראל. הכוח השיב אשלעבר מקור הירי כדי לשתק אותו, לצמצם אותו. אנחנו אחרי שעה, שעה וחצי, כבר יכולנולהגיד שמהירי התגובתי שלנו, ירי תגובתי, לעבר מקור אש, נהרגה חוליה שביצעה את הירימתוך או סמוך לבית הספר."

אתה עדיין טוען שצה"ל לא הוציא הודעה שהם ירו על בית הספר?

נכון, ההודעה ההיא הייתה דמגוגיה ברובה. בדיוק אותה דמגוגיה שהימין משתמש בה. כמה פעמים שאלתם (ואני מתייחס אליך בתור נציג הימין כרגע) איפה היה השמאל כל השנים האלו? כמה פעמים אמרתם שצריך לחסל באש חיה את המפגינים נגד הגדר? כמה פעמים אמרתם שצריך לפרק את בית המשפט העליון כי הוא שמאלני מנייאק?

אבל עדיין, החוק שחל בשטחים הוא החוק של אלוף הפיקוד ולא החוק הישראלי, ועדיין צה"ל שיחרר את ההודעה שלו שציטטתי. זה לא דמגוגיה. וגם מפלגות הימין לא עשו כלום בשמונה שנים האחרונות, כי לא נעים להגיד את זה, אבל היחס בין עלות לתועלת כנראה לא הצדיק את המאמץ.

פורסם
חברים אל תשכחו, אמנם רק ליברמן דובר ערבית ואני תומך במדיניות היד הקשה שלו (ומצד שני לא מבין מי זאת חבורת הליצנים ברשימה שלו לכנסת), אבל בחירה בו תקדם את הציפור הלבנה אל עבר כס ראש הממשלה - דבר שעלול להיות אסון למדינת ישראל.

אתה בן אדם חלול, שרק יודע לצווח סיסמאות.

כדי להקל עליך, כדאי שתתחיל להתאמן :

Und wenn das arabblut vom messer sprizt

Dan gehts noch mal so gut!

תפור עליך.

פורסם
אתה בן אדם חלול, שרק יודע לצווח סיסמאות.

כדי להקל עליך, כדאי שתתחיל להתאמן :

Und wenn das arabblut vom messer sprizt

Dan gehts noch mal so gut!

תפור עליך.

דווקא קראתי להצביע לימין פחות קיצוני, וזאת התגובה שלך? :)

ד"ש לאחמד טיבי , הפייבוריט שלך לראשות הממשלה. (או שתהיה הפעם מתון ותחבור לדב חנין?)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

טיבי ודוב חנין מטיפים לדברים שונים לגמרי.

טיבי הוא לאומני פלסטינאי, ודוב חנין מטיף לדו קיום וחיים משותפים.

זה כמו ההבדל בין ליברמן לדוב חנין :)

פורסם

אייל,חיימי ושאר קיצוני הימין,

אני רוצה לשאול אותכם משהוא, אבל בבקשה, בלי התלהמות והפרחת סיסמאות אלא תשובה רצינית ועניינית מבן אדם חושב (שאולי לא חושב כמוני אבל בהחלט חושב):

קדימה בסקרים מאיימת מאוד על הליכוד וכל גוש השמאל מגיע לאיזה 56 מנדטים.

מה שאני מנסה להגיד הוא שהקול שלי ושל שאר גוש השמאל הוא לא איזה תופעה קיקיונית בשמי ההיסטוריה הארץ ישראלית אלא חלק נכבד מאוד מהאוכלוסיה שעד לאחרונה(ובטוח גם בעתיד) היה במשך שנים הרוב שהנהיג ובנה את המדינה הזאת (סיכמנו בלי הערות של"ותראה לאן הגענו").

אני גם אסביר לך משהוא, פה בשרשור, אין פה אף שמאלני קיצוני.

-אף אחד פה לא שלל את המבצע, טוב שהוא קרה!

-אף אחד לא תוקף את חיילי צהל כ"נאצים" וכולנו קיווינו שיכנסו לשם, יעשו את העבודה בצורה הטובה ביותר עם כמה שפחות נפגעים ועם כמה שפחות נפגעים לצד הפלסטיני האזרחי!

-אף אחד פה לא שולל את ביבי על הסף אני חושב שלא רק שהוא מנהיג סביר (לדעתי יש טובים ממנו אפילו ברדידות הקיימת היום בקרב המנהיגים הפוטנציאלים שלנו ) אלא גם שבסופו של דבר הוא יעשה מול הפלסטינים בדיוק את מה שברק או ציפי יעשו.

-כל הביקורת על צה"ל היא בדיוק כמו ביקורת של אמא פולניה שרואה את הבן שלה יושב ביום שישי בערב בבית כשכל החברים שלו יצאו אז היא מציקה לו על מנת שישפר את עצמו, עצם ההצקה אומר שהיא לא אוהבת אותו או אוהבת אותו פחות מאבא שבאותו זמן יושב בסלון ורואה מבט?

בסה"כ קולות שמאלניים שפויים שמרבית מצביעי גוש השמאל יכולים להזדהות איתם בקלות.

מצד שני, יש פה גם קולות ימין שפויים שאני לא חושב שאף אחד חולק על הלגיטימיות שלהם, נכון,לא "כוס התה" האישי שלי אבל בהחלט רעיונות ותסריטים יישימים ששוב אני חוזר לפוליטיקה שלנו, אני בספק אם ציפי או ברק יעשו משהוא שונה בחינוך מאשר ביבי.

מעל לבליל הקולות והדעות האלה, שכבר כתבו כבר מעל 1000הודעות, עולים כל הזמן קולות (שלכם אם לא הבנתם) שלא רק מנסים לשלול כל הזמן דעות של אחרים בצורה אגרסיבית, מנסים לשלול זכויות של אחרים בצורה אגרסיבית ומפגין דעות כ"כ קיצוניות, שממש לא צריך להמתין ליום הבחירות בשביל להבין שמעטים מזדהים עם הדעות שלך.

הרי אפילו ליברמן לא קרא לירי מכוון ללב אוכלוסיה ערבית או לשים שורה של D9 על הגדר ולהתחיל להתקדם לים או לפזר פלאיירים לפי הפצצה אבל להפציץ לאן שהאוכלוסיה מתפנה בכוונת תחילה.

למען האמת, אני לא זוכר שליברמן בכלל קרא למשהוא בזמן המבצע.

וכאן באה השאלה שלי, האם חלוקת המנדטים בעבר ובעתיד (עפ"י סקרים שפורסמו) לא מראה לכם שהקול הקיצוני והלא מציאותי הוא בעצם... אתם!

פורסם

אני חולק על התאוריה שלך של השמאל וכוחות כיוון שחלק גדול מקדימה הם יוצאי ליכוד אשר הלכו אחרי שרון, ואילו היום ליבני היא רק צל חיוור של שרון, במידה והיא לא תרכיב ממשלה הרי שקדימה תתחיל בתהליך של פירוק לדעת .

יוצאי העבודה שיכולים יחזרו לעבודה, כנ"ל לגבי יוצאי הליכוד.

לגבי הבחירות הללו, ברור לכולם שאם לא תהיה מפלגה אחת גדולה עם 35-40 מנדטים , הרי השלטון יוכל להחזיק מעמד רק לשנתים ואולי שלוש, ושוב חזרה לבחירות.

או לחלופין, אם באמת טובת המדינה היא מעל לכול, חייבים איחוד לאומי של קדימה \ ליכוד \ עבודה ועוד מפלגה אחת על מנת לתת רוב מוצק בכנסת , ולנהל מדינה על מנת לצאת מהמשבר הכלכלי העולמי, לנהל מדיניות חוץ אשר תגן על אינטרסים ישראלים , והחשוב ביותר, תשנה את שיטת הבחירות ותעלה את אחוז החסימה לרמה כזו שתכריח את הציבור לבחור בין דרך מסוימת מרכזית, ולא לפרק את הכנסת לרסיסי מפלגות.

לגבי הקביעות שלך, מצ"ב השגות שלי:

- המצבע כפי שהסתיים לאא השיג שום מטרה מוגדרת, הבוקר נחתו טילים על ישובים בדרום.

- לא נעשתה פגיעה מכוונת באזרחים פלסטינים , אבל אני מעדיף הרוגים פלסטינים כאשר השיקול הוא פגיעה בחיילי צה"ל.

- בקרב השמאל הביקורת על צה"ל חרגה ובגדול מגבולות הטעם הטוב , לעיתים תוך כדי השחרת צה"ל והמדינה בצורה קיצונית.

- אני שואל את עצמי האם קראת אי פעם כתבות של אנשי שמאל העוסקות בביבי, הרי המאמר של ארי שביט בנוגע לציפי ליבני הוא כעין וכאפס לעומת דברי ההשמצה אשר פורסמו על ביבי, יתרה מזו, חוגים גדולים בשמאל גם היום שוללים את ביבי מכל וכל .

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
כיוון שחלק גדול מקדימה הם יוצאי ליכוד אשר הלכו אחרי שרון

נכון, כי הם חיפשו משהוא יותר מרכזי (משמע יותר שמאלני) ממצע הליכוד!

- המצבע כפי שהסתיים לאא השיג שום מטרה מוגדרת, הבוקר נחתו טילים על ישובים בדרום.

מי בכלל דיבר על זה?

- לא נעשתה פגיעה מכוונת באזרחים פלסטינים , אבל אני מעדיף הרוגים פלסטינים כאשר השיקול הוא פגיעה בחיילי צה"ל.

טוב שלא נעשתה ואף אחד לא טען שכן, יצאנו נגד דעות של חלק ממשתתפי הדיון הזה שקראו לעשות את זה!

- בקרב השמאל הביקורת על צה"ל חרגה ובגדול מגבולות הטעם הטוב , לעיתים תוך כדי השחרת צה"ל והמדינה בצורה קיצונית.

פה בדיון? רוצה להראות לי איפה?

- אני שואל את עצמי האם קראת אי פעם כתבות של אנשי שמאל העוסקות בביבי, הרי המאמר של ארי שביט בנוגע לציפי ליבני הוא כעין וכאפס לעומת דברי ההשמצה אשר פורסמו על ביבי, יתרה מזו, חוגים גדולים בשמאל גם היום שוללים את ביבי מכל וכל .

שוב, אני מתייחס לשרשור הזה, לא לתקשורת בכלל ולא לארי שביט בפרט.

בקשר להשמצות של השמאל את צהל וכו' אני חייב להגיד משהוא, אני לא בדיוק יודע על איזה כתבות/מאמרים אתה מדבר אבל אני אגיד לך משהוא על הלחימה הזאת בעזה.

על 2 דברים אין לחלוטין עוררין:

1. בלחימה הזאת צה"ל הוריד את הכפפות שפעם הוא כ"כ היה חרד להן.

הפצצת מסגד(בודאי הפדיחה שהייתה של להפציץ מסגד בשאת תפילה), בית חולים ובסיסי אונרא הם דברים שצה"ל מעולם לא עשה משיקולים מוסריים!

עזוב שניה לחלוטין את השאלה אם זה נכון או לא, זה משהוא חדש לעם ישראל שצה"ל פתאום פחות הומני מבעבר וחלק מהאוכלוסיה לא מוכן להשלים עם מה שהוא רואה כהתדרדרות ערכים של צה"ל (ללא ספק בזמן שחלק אחר מהאוכלוסיה מאושר שסוף כל סוף צה"ל מתפקד בלי חסמים).

2. בשל טעות פטאלית של צה"ל (ככה אני רואה את זה) בהתנהלות מול התקשורת, הדבר היחידי שהיה לכל אמצעי התקשורת בעולם (כולל ישראל) לשדר לכל אורך הלחימה הם תמונות של הרס וחורבן מתוך הרצועה.

למה הם לא שיבצו עיתונאים בלחימה מהיום הראשון? למה הם לא הסריטו בעצמם מהיום הראשון? אין לי תשובות אבל זאת הייתה טעות גורלית.

כשהם כבר קלטו אותה והתחילו להכניס עיתונאים ישראלים, זה היה מאוחר מידי.

אבל כשהעורף הישראלי יושב בבית וכל מה שהוא רואה בטלויזיה זה עוד ועוד הרג של חפים מפשע, יש בנינו אנשים שהכאב הזה שנשקף מבעד לטלויזיה כואב להם באמת ובתמים.

באופן אישי, אני מעדיף להיות מוקף בהם מאשר באנשים שצופים בכאלה תמונות ומשוועים לעוד ועוד הרג כי "הם בחרו חמא"ס אז שעכשיו יאכלו את הדייסה שהם בישלו".

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...