Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם ככה אז ההצהרה והתמונות שצה"ל מיהר לשחרר לעולם היו שגויות? (שלא לאמר שקריות?)

לא זכור לי שהצבא שיחרר שום הצהרה מלבד שהעניין ייבדק.

אני לא מבין, אתה רוצה בכוח להראות שכביכול נהרגו חפים מפשע?

הבעיה המרכזית היא שעכשיו מתבררים המימדים הקטנים של הנפגעים,

אבל המידע בכלל לא מגיע לתקשורת ,וכמובן זה לא מעניין את שמאלני ארצינו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה יודע מה הבעייה שלך והדומים לך?

שאתם לא מסוגלים לעכל את העובדה שמדינת ישראל חשובה לשמאלנים לא פחות מאשר לך או כל "ציוני לאומי" כלשהו.

לי ברור שאפילו הפסיכים שרוקדים על הגבעות במעלה פיזדלוך רוצים מדינה ישראלית עצמאית, אבל משום מה אתם משוכנעים שכל מה שמעניין את גוש השמאל זה לתת ו/או לדאוג לערבים על חשבון היהודים.

זו בדיוק דרך הפעולה והאווירה שהובילה לרצח גרינצווייג, או רצח רבין, או לנסיון הפיגוע בפרופ' שטרנהל.

מיעוט קולני והיסטרי מכריז בראש חוצות כי כל מי שלא מיישר קו עם דיעותיו הוא בוגד במדינה, ונלחם נגדה.

חלק גדול מאזרחי המדינה סותם את הפה ונותן להסתה להימשך, מן הסתם הם לא קראו מה שכתב מרטין נימלר:

"לא הרמתי את קולי.

בגרמניה לקחו הנאצים תחילה את הקומוניסטים,אני לא הרמתי את קולי, כי לא הייתי קומוניסט,ואז הם לקחו את היהודים,ואני לא הרמתי את קולי, כי לא הייתי יהודי,ואז הם לקחו את חברי האגודים המקצועיים,ואני לא הרמתי את קולי, כי לא הייתי חבר אגוד מקצועי,ואז הם לקחו את הקתולים,ואני לא הרמתי את קולי, כי הייתי פרוטסטנטי,ואז הם לקחו אותי,אך באותה עת כבר לא נותר אף אחד שירים את קולו למעני."

באותה צורה המיעוט הזה קרא "מוות לערבים" (כהנא), אח"כ "מוות לבוגדים" (ההפגנה בכיכר ציון), ועכשיו השמאלנים בוגדים, את בג"צ צריך לחסל, אח"כ זה יהיה סתם מצביעי מרצ, ולפי התור : העבודה (השלושה שיישארו :-) ), קדימה , הליכוד (אחרי שביבי יחזיר כמה מטר אדמת טרשים הוא ייהפך אוטומטית לבוגד, בדיוק כמו שאריק מלך ישראל הפך לכזה) - ובסוף כל מי שלא יישר קו עם הקו של "ישראל ביתנו הלאומי-סוציאליסטי" יישלח למחנה ריכוז.

נראה לך דמיוני? קרא שוב את הציטוט שנתתי.

ההבדל בינינו הוא שאני מאמין בזכותו של הרוב להחליט על דרכה המדינית של החברה (ואם זה יגיע למצב בו איני יכול להסכים לדרך הזו, כי היא בניגוד לערכים עליהם חונכתי - פשוט אקום ואעזוב, במקום לירות כדורי דום-דום בגב למנהיג המדינה), ולא עושה דה-לגיטימציה והמרדה נגד מי שנבחר ע"י רוב העם.

הצורה בה אתה ושכמותך משתמשים בביטויים שונים נגד מי שלא חושב כמותם - פשוט מחליאה אותי.

פורסם

שאתם לא מסוגלים לעכל את העובדה שמדינת ישראל חשובה לשמאלנים לא פחות מאשר לך או כל "ציוני לאומי" כלשהו.

חלק גדול מאזרחי המדינה סותם את הפה ונותן להסתה להימשך, מן הסתם הם לא קראו מה שכתב מרטין נימלר:

באותה צורה המיעוט הזה קרא "מוות לערבים" (כהנא), אח"כ "מוות לבוגדים" (ההפגנה בכיכר ציון), ועכשיו השמאלנים בוגדים, את בג"צ צריך לחסל, אח"כ זה יהיה סתם מצביעי מרצ, ולפי התור : העבודה (השלושה שיישארו :-) ), קדימה , הליכוד (אחרי שביבי יחזיר כמה מטר אדמת טרשים הוא ייהפך אוטומטית לבוגד, בדיוק כמו שאריק מלך ישראל הפך לכזה) - ובסוף כל מי שלא יישר קו עם הקו של "ישראל ביתנו הלאומי-סוציאליסטי" יישלח למחנה ריכוז.

ההבדל בינינו הוא שאני מאמין בזכותו של הרוב להחליט על דרכה המדינית של החברה (ואם זה יגיע למצב בו איני יכול להסכים לדרך הזו, כי היא בניגוד לערכים עליהם חונכתי - פשוט אקום ואעזוב, במקום לירות כדורי דום-דום בגב למנהיג המדינה), ולא עושה דה-לגיטימציה והמרדה נגד מי שנבחר ע"י רוב העם.

הצורה בה אתה ושכמותך משתמשים בביטויים שונים נגד מי שלא חושב כמותם - פשוט מחליאה אותי.

עם כל הכתוב כאן - אני מסכים , זו הדמוקרטיה ויש אנשים משני הצדדים אשר לא מבינים זאת :idea:

אבל -

לא ראיתי ש אייל כתב דבר כזה - ראה את אשר הוא כתב .

אייל כתב -

ואייל צודק - לא ראיתי התיחסות רצינית לאמת הנחשפת עכשיו , :?:

וזו עוד תשובה -

itzik901 - כתב

לא, תביא ציטוטים ממקורות מהימנים אובייקטיבים, לא מצגות של שמאלנים קיצוניים שלא מודים בטעותם.

ראה מה שלומי כתב -

אני שוב מתחבר למונח שעולה הרבה בזמן האחרון, הלקאה עצמית.

סוג של מזוכיזם אכזרי שחלק מהשמאל הקיצוני כאן במדינה לוקה בו.

תופעה שמעוורת את עיניו לחלוטין ואת היכולת שלו להסתכל על הדברים בצורה אובייקטיבית באמת.

ראה מה אני כתבתי לפני כ שבוע .

ליין מן כתב -

מקריאת דעות אחרות לומדים , לא תמיד זה נכון , אבל יש מקום לכולם .

ציטוט:

תנועת השלום החדשה שלי - BMW עכשיו - כי אם לא , אני אגנוב את שלך

ועוד - ליין מן

כאן דעתי שונה - יש מקום לכולם .

זה היפה במגוון , בעם ובדמוקרטיה .

( כמו ערוץ 8 , נשיונל ג'אוגרפיק - יש מגוון מינים, נחמד לראות איך הם חיים, ולא מחייב אותי :lol:)

- כל עוד הם לא פוגעים במוסדות המדינה , תומכים בגלוי באוייב , או משתפים איתו פעולה .:idea:

( כי אז , הם באמת מוציאים את עצמם מחוץ למשחק האזרחי פוליטי )

וכמובן עוד תשובה לשמר - ליין מן כתב

אתה שופט את מדינת ישראל בגלל דברי אשה אחת , אשר דבריה גם לפני מלחמת המגן הנוכחית היו הזויים .

( כמו שנשפוט דגם רכב ( לדוגמה צרפתי ) לפי רכב אחד מרבים , ונחליט כי הוא לא שווה )

כייף לקרוא אותך :mm_yeah: - יותר כייף ללמוד ממך כאשר התשובות שלך ממוקדות , ולא מרססות או פוסלות .

( ונכון הן מתריעות בשער , אבל הן גם שופטות סתם לחומרה )

שמר - התשובה שכתבתה נכונה - אבל ממש ללא קשר לדברים שכתבנו .

אין לך תשובות לשאלות - אז אתה מעדיף לתקוף , ולהעביר את הבעיה אלינו

אנחנו הרעים , אנחנו לא מבינים , ואנחנו הרוצחים בפוטנציה ( עוד לא , אבל אתה כבר מנתח אותנו )

חשבתה שאם אנו נתקעים בדרך עם הרכב - זה לא אומר שאנחנו נהגים גרועים

אולי אתה מוכר לנו " דלק מהול " ולכן הבעיה :wink: אולי .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

בינתיים אני הוא זה שמחכה לתשובה כבר 84 עמודים - מה ההצעה של מישהו מכם או של מישהו מהימין לגבי עתידה של מדינת ישראל.

שאלתי את זה כבר בערך 14 פעם, ובכל פעם אתם נותנים את הפתרון של "לתת להם יותר חזק", שהוא (אולי) פתרון טוב לבעייה העכשווית (לאור הגראדים בדרום, כ"כ מעט זמן אחרי שהצבא נתן בראש באופן כמעט חופשי, גם זה לא בטוח, אבל ניתן לכם הנחה ונגיד שזה יעזור), אבל לא תורם כלום לעתיד - ומהווה טמינה מוחלטת של הראש בחול לנוכח התוצאות.

גם אם תחסל (שים לב, לא תפחיד, כי פחד עובר מהר מאוד, אלא תחסל) את כל ראשי החמאס - יגדלו חדשים (נתתי באחת ההודעות רשימה שלמה של מנהיגים שלהם שחיסלנו ו/או פגענו), וגם במקומם יבואו חדשים. אם אתם לא מסוגלים להפנים שמדובר בתנועה שאינה של איש אחד - אתם בצרה צרורה, רק שלתוך הצרה הזו אתם גוררים את שאר תושבי ישראל.

אגב - אם תשים לב - לא הייתה בפורום תגובה אחת נגד המתקפה. הטענות היחידות שהועלו היו על צורת ההתנהגות של אותה לבנה שטרן בבית החולים. העיקר שנוח להאשים את התשקורת השמאלנית.

אחרי שמישהו יענה על השאלה הגלמודה שלי - אתייחס חזרה.

פורסם
בינתיים אני הוא זה שמחכה לתשובה כבר 84 עמודים

רק 67.

אולי בתגובה ה 1000 מישהו מהימין יטרח סוף סוף להשיב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
צה"ל לא שיחרר תמונות, אלא העיתונות הערבית ונושאת הדגל אל גזירה.

הצבא לא הודה בכלום, אלא העובדה שנורו פגזים לעבר מקורות הירי אשר היו בקרבת בית הספר , צה"ל מעולם לא אמר שהוא ירה בבית הספר כמטרה מוצהרת, והצבא הכחיש ומכחיש עד היום את הסיפור הפלסטיני על 43 הרוגים.

לא זכור לי שהצבא שיחרר שום הצהרה מלבד שהעניין ייבדק.

אני לא מבין, אתה רוצה בכוח להראות שכביכול נהרגו חפים מפשע?

צה"ל שחרר שעה אחרי שטענו שבית הספר נפגע שמות של שני אחים שכביכול ירו פצצות מרגמה מתוך אותו בית הספר (לא זוכר אם מהשטח שלו או מהגג שלו) כולל תמונות אוויריות כביכול ואפילו הגיב באל ג'זירה בקשר לזה.

ועוד משהו, לאחד שביתו של הרופא נפגע ובנותיו נהרגו, טען מישהו מכם שזה היה בכלל בגלל קסאם, ואחר כך טען שהיו שם אמצעי לחימה. אני כבר מבולבל משטף הסיבות האמיתיות לכאורה.

זאת לא בושה שצה"ל טועה לפעמים.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
רק 67.

אולי בתגובה ה 1000 מישהו מהימין יטרח סוף סוף להשיב.

הלו - שכחתם החוכמה היא תמיד בצד שמאל - אנחנו ימנים טיפשיים :wink: " פטיש מסמר נדפוק מהר - אח היד "

תנו לנו את הגיגי חוכמתכם - ענו על השאלות שלנו , ואז אנו נחזיר .

( כמו במשחק הילדים - הוא התחיל קודם - שהוא יבקש סליחה :lol: )

בהקיצור - אין לכם תשובה - " בשמלה אדומה ושתי צמות , ילדה מזה חמודה , עמדה ושאלה - למה :?: "

אז ככה - היום החברה החמודים ב עזה - דפקו גם את המחסן של אונר"א

ומצרים מיואשת - היא רוצה לסגור כללית את מעבר רפיח הערב .

שי - שנפתח מעבר לאשקלון - או מספיק הד"ש שהם שולחים לך מידי פעם :roll:

אייל .

ו שמר שוב לא עניתה - העברתה נושא - היכן כתבתי את אשר אתה משער

מה , בגלל האבטיח האדום - סתם בא לי משהו מתוק .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

התשובה שלי לעניין היא לרוצץ את ראש הנחש נקודתית - ז"א הניה וכל חבר מרעיו וכן אני מודע לקושי ולאבדות שנספוג כפי הנראה

בואו נצא מהנחה שעשינו את זה, לאחר מכן לבנות תשתית שלטונית חדשה (אולי אבו מאזן או מישהו אחר שנוכל לדבר איתו באותה שפה) וכן להשקיע בתשתית חדשה ,כן לנסות לשנות את דעת הקהל של אזרחי הגדה על ישראל לאט לאט, בחינוך ובטיפוח הצדדים הפחות עוינים, מנגד, לקפד כל ראש של ארגון טרור זה או אחר שיקום, לפני שיקבל לגיטמציה ויתחרה על השלטון. אני לא מאמין בלתת להם מדינה ושיסתדרו, הם לא יסתדרו,הם יהיו מדינת טרור עויינת תמיד והם תמיד ירצו עוד ועוד שטחים ויחיו באיזו הזייה מטורפת של לכבוש את כל מדינת ישראל (כן בעקבות שטיפות מוח קיצוניות של ארגונים כמו החמאס) אנחנו חייבים להיות מעורבים שם- לא כי אנחנו בעלי יצר כיבוש אלא כי אין ברירה ואי לא סומך על אף אחד אחר שיעשה את זה והשורה התחתונה להתחיל בלמחוק את החמאס עד הסוף ומשם להמשיך.

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם
בינתיים אני הוא זה שמחכה לתשובה כבר 84 עמודים - מה ההצעה של מישהו מכם או של מישהו מהימין לגבי עתידה של מדינת ישראל.

שאלתי את זה כבר בערך 14 פעם, ובכל פעם אתם נותנים את הפתרון של "לתת להם יותר חזק", שהוא (אולי) פתרון טוב לבעייה העכשווית (לאור הגראדים בדרום, כ"כ מעט זמן אחרי שהצבא נתן בראש באופן כמעט חופשי, גם זה לא בטוח, אבל ניתן לכם הנחה ונגיד שזה יעזור), אבל לא תורם כלום לעתיד - ומהווה טמינה מוחלטת של הראש בחול לנוכח התוצאות.

גם אם תחסל (שים לב, לא תפחיד, כי פחד עובר מהר מאוד, אלא תחסל) את כל ראשי החמאס - יגדלו חדשים (נתתי באחת ההודעות רשימה שלמה של מנהיגים שלהם שחיסלנו ו/או פגענו), וגם במקומם יבואו חדשים. אם אתם לא מסוגלים להפנים שמדובר בתנועה שאינה של איש אחד - אתם בצרה צרורה, רק שלתוך הצרה הזו אתם גוררים את שאר תושבי ישראל.

אגב - אם תשים לב - לא הייתה בפורום תגובה אחת נגד המתקפה. הטענות היחידות שהועלו היו על צורת ההתנהגות של אותה לבנה שטרן בבית החולים. העיקר שנוח להאשים את התשקורת השמאלנית.

אחרי שמישהו יענה על השאלה הגלמודה שלי - אתייחס חזרה.

אני לא ראיתי שום פיתרון בר קיימא שלך, אלא רעיונות אמורפים אשר מסתמכים על הצד השני שכלל אינו מכיר בקיומך, אחלה דרך להחיל פיתרון..

האמת שהשמאל בארץ מתקשה לקבל (כי הרי בשמאל הכל פתיר באמצעות ויתורים נוספים) , היא שבנקודת הזמן שאנו נמצאים בה אין פיתרון ארוך טווח לבעיה הנקראת רצועת עזה.

הפעולה של צה"ל בעזה נגמרה בפאזה אחת מוקדם מדי, ראשי הנחש היו צריכים להיות בידינו כרגע בחיים ואו לא, ולמוטט את כל תשתית הרקטית של החמאס, אם צריך היה לעבור בית בית, זה מה שהיה צריך לעשות.

במקביל, כינוס משולש של מצרים , הרש"פ , וישראל ולהחליט על שיקום מיידי של עזה בכספי המדינות המתונות ארה"ב והאיחוד האירופאי.

אנחנו החמצנו את האופציה הזו , והיום החמאס שוב מתחזק דרך המנהרות, הנשק שב לזרום מתחת לאדמה, ואיראן מוציאה אוניות על אמל"ח אשר יחליף את זה אשר נלקח, ונורה על ישראל במבצע האחרון.

הסכם לשנה וחצי כפי שמדובר בו היום, ללא אכיפה אינטנסיבית על ציר פילדלפי , ומניעת הברחת נשק פשוט תדחה את העימות, רק שאז טילים יגיעו עד ת"א ומעבר, מאות הרוגים בישראל , ועשרות אלפים הרוגים בעזה , כיוון שתגובה ברוטאלית של צה"ל תהיה מיידית לאחר טיל על ת"א אשר יהרוג עשרות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אין לי שום דבר חכם להגיד חוץ מ : הודעה 1000 :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לי ברור שאפילו הפסיכים שרוקדים על הגבעות במעלה פיזדלוך רוצים מדינה ישראלית עצמאית, אבל משום מה אתם משוכנעים שכל מה שמעניין את גוש השמאל זה לתת ו/או לדאוג לערבים על חשבון היהודים.

זו בדיוק דרך הפעולה והאווירה שהובילה לרצח גרינצווייג, או רצח רבין, או לנסיון הפיגוע בפרופ' שטרנהל.

מיעוט קולני והיסטרי מכריז בראש חוצות כי כל מי שלא מיישר קו עם דיעותיו הוא בוגד במדינה, ונלחם נגדה.

כל הכוונה של המשפט, שלא הבנת אותו נכון (קצת הבנת הנקרא) , היא שהשמאלנים ממהרים לנפנף בפעולות "לא הומניטריות" ובכללן פגיעה באזרחים ולמחות על כך בתקשורת העולמית , לפני שהעובדות נבדקות.

אנשים שהם בעד מדינת ישראל ,המינימום שהם צריכים לעשות זה לא להתבסס על דיווחים פלסתינים מומצאים / לא מאושרים אלא לחכות לסיום התחקירים ואז לבוא בטענות אם וכאשר.

אנשים שחיים בתוך עמם, צריכים להבין שהצבא לא פוגע במכוון באוכלוסיה אזרחית,ולכן אין ללבות את האש הבינלאומית שגרמה בין היתר לסיום המבצע בטרם זמנו.

ובקשר לדוקטור : פורסמה היום הגרסא הרשמית, הפגיעה היתה מפגז של צה"ל שכוון לחמאסניקים בקומות העליונות של הבית שכיוונו את אש התופת לכיוון חיילי צה"ל,

אז עם כל הכבוד לדוקטור היקר, שיגיד תודה שלא הורידו פצצה של טון על הבניין שהיתה יכולה למחוק אותו ואת כל משפחתו, ושזה הסתכם ב2 בנות בלבד.

בפעם הבאה שלא יארח טרוריסטים בביתו (הבית הוא בית פרטי,לא בניין משותף!)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תדייק לפחות בתוצאות התחקיר.

נאמר שכוח גולני שפעל במקום זיהה ירי כנראה מכיוון הבית של הדוקטור ושנורו שני פגזי טנק שהרגו את בנותיו.

עכשיו איפה הטיל הפלסטינאי שהמצאתם?

פורסם
כל הכוונה של המשפט, שלא הבנת אותו נכון (קצת הבנת הנקרא) , היא שהשמאלנים ממהרים לנפנף בפעולות "לא הומניטריות" ובכללן פגיעה באזרחים ולמחות על כך בתקשורת העולמית , לפני שהעובדות נבדקות.

אנשים שהם בעד מדינת ישראל ,המינימום שהם צריכים לעשות זה לא להתבסס על דיווחים פלסתינים מומצאים / לא מאושרים אלא לחכות לסיום התחקירים ואז לבוא בטענות אם וכאשר.

אנשים שחיים בתוך עמם, צריכים להבין שהצבא לא פוגע במכוון באוכלוסיה אזרחית,ולכן אין ללבות את האש הבינלאומית שגרמה בין היתר לסיום המבצע בטרם זמנו.

ובקשר לדוקטור : פורסמה היום הגרסא הרשמית, הפגיעה היתה מ-2 פגזי טנקים של צה"ל שכוונו לדמויות חשודות בקומות העליונות של הבית אשר נחשדים שכיוונו את אש התופת לכיוון חיילי צה"ל,

אז עם כל הכבוד לדוקטור היקר, שיגיד תודה שלא הורידו פצצה של טון על הבניין שהיתה יכולה למחוק אותו ואת כל משפחתו, ושזה הסתכם ב3 בנות בלבד.

בפעם הבאה שלא יארח טרוריסטים בביתו (הבית הוא בית פרטי,לא בניין משותף!)

אם אתה מדבר על עובדות אז תדייק.

פורסם

אני ראיתי בסרט ( כתבה ) את הרעש והעשן שיצא מתחת לכתבת של " אלג'זירה " ( בניין התקשורת התמים :wink: )

נראה לכם שהיא שחררה - או שזה היתה רקטה כמו שהיא אמרה :lol:

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
אם אתה מדבר על עובדות אז תדייק.

נחשדו כתצפיתנים לא עושה אותם תצפיתנים. עובדה שלא מצאו אף חמוש שנפגע מהירי.

אני לא קובע שהירי לא היה צריך להתבצע כי במלחמה כזו נפגעים גם חפים מפשע אבל פשע יותר חמור זה לנסות להלביש על אנשים דברים שלא היו.

אם באמת היו שם לוחמים מכל סוג שהו הדוקטור הנכבד לא היה יושב ליד מיטת ביתו בתה"ש אלא היא היתה שוכבת בשיפא והוא היה מיטלטל להנאתו במרתפי השב"כ.

וליין מן, אם אתה היית אוכל את האוכל שיש להם בעזה גם לך היה יוצא עשן מהתחת:crazyeyes

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...