Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[חדשות רכב] VW Beetle 2011

Alex_b
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם רציניים? ברור שהיא תהיה דומה לפיאט 500. מדובר על תמונה של פיאט 500 שעברה קצת עריכה גראפיקת במחשב!

מדובר על בןאדם פרטי שעשה אילוסטרציה לאיך יכולה להראות החיפושית הבאה. ממש לא מדובר על הדגם הסופי או אפילו הקונספט!

שימו לב שכל התמונות, פרט לתמונה הראשית, הינן תמונות של החיפושית היוצאת באחת מהגרסאות המיוחדות שלה (נקראת בשם דראגסטר אני חושב).

הייתי בטוח שפולקסווגן יזנחו את הרעיון של לעשות עוד גירסא לחיפושית, במיוחד אחרי הכשלון המסחרי (יחסית) של החיפושית הקודמת.

החיפושית הקודמת בכלל לא הייתה כשלון מסחרי.

אלה אם אתה מתייחס לשוק בארץ. ואז אין כמעט יצרן (פרט לאולי מאזדה) שיתייחס לכשלון מסחרי בארץ בהחלטתו לגבי עתידו של דגם מסויים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

התייחסתי בעיקר לארץ, אבל זכרתי שגם בחו"ל היא לא הצליחה לשחזר את ימיה של החיפושית המיתולוגית.

לא מתווכח איתך, יכול להיות שאני טועה.

אגב, הכשלון (המסחרי) שלה בארצנו הוא ביחס הפוך לביקוש שלה כמשומשת - שמן הסתם נובע מהיותה נדירה יחסית.

לצערי, יש לי הרגשה שלפיאט 500 יהיה גורל דומה (בארצנו) :-(

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

עוד לא נמאס לנבלות האלה?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברווז, הם בסך הכל רצו לשמח אותך ולייצר עוד רכב שדומה ל911 שאתה כלכך אוהב...

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
ברווז, הם בסך הכל רצו לשמח אותך ...

אם הם היו רוצים לשמח אותי, הם היו מוציאים את החיפושיט הזו בגירסה לNCAP (ורק להם, ולא לשוק הרכב)שמיועדת להתרסק על המכוניות שאנשים אשכרה יקנו כדי לבדוק אם הם יכולים לנגב חיפושיט עם הווישר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...