Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חוות דעות הצעות לשיפורים יתקבלו בברכה.

ר"ד: pioneer dvhp6050ub דוידי

קופמוננט: מורל דוטק אוביישן

מגברים: kicker zx350.4

sundown audio sae1000d

סאב: כרגע יש פיונייר פשוט

מתכוון לרכוש aa chaos

חיווט 8 גיי'ג לקיקר מהמצבר

פיוז 40 אמפר

4 גיי'ג לסאן דאון מהמצבר

פיוז 60 אמפר צריך להחליף ל80 אמפר

בינתים אני ממש מבסוט מהשמיעה אבל נשמע כאילו חלל ריק מאחורה לא שומעים הרבה מוזיקה

מקדימה ממש כמו הופעה.

אבל חסר באס מדוייק הבאס מאוד מרוח

מתכוון לאטום עם דיאנמיט אקסטרים או סקאנד סקיין דלתות ובגא'ז .

תודה רבה לכול העונים

יום טוב גבי.

פורסם

ככה נשמעת אחלה מערכת.

רכיבים טובים ואיכותיים.

רק השאלה היא, למה קנית מגבר של קיקר 4 ערוצים?

יש לך מונו בלוק לסאב, אתה צריך מגבר 2 ערוצים לקומפוננט וזהו, 4 לדעתי מיותר.

לגבי הבאס המרוח, כמו שהרבה יגידו לך זה האופי של פיונר, עוצמה ואי דיוק.

מקווה שאחרי שתחליף את הסאב, זה ישתנה.

בכל מקרה, מחכים לתמונות ותתחדש.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

אם כבר יש לך מגבר 4 ערוצים ואתה מנצל רק 2 במקומך הייתי מוסיף 2 קומפוננט פשוטים מאחורה-תלוי בתקציב ומחבר למגבר.

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

בהתחלה קניתי את הקיקר שהיה מגביר לי סאב והקומפוננט ואז לא הספיק לי ורציתי

מונובלוק ועכשיו אני רוצה סאב ואחרי זה אני רוצה איטום ואחרי זה אני רוצה את הדוטק מאחורה

והיברייד אוביישן מקדימה וזהו:].

ודרך אגב בינתיים הדוטק מחובר בגישור לקיקר.

מכוונים היטב ומנגנים יפה מאוד

והטוויטרים של הדוטק מכוונים כלפי השמשה לכיוון המראה באמצע כי הם טיוטרים יחסית צורמים לאוזן.

פורסם

תתחדש

מערכת טובה

3 שאלות לי אליך

1.אילו הטויטרים של הסט(MT12) או ששדרגת אותם לטויטרים אחרים?

2.איזה רכב יש לך

3.לא היה עדיף להעביר כבל 2 גייג' לתא מטען ולפצל אותו

עריכה:מציע לך לשמוע את ההאבוק או להמתין בסבלנות לכאוס

פורסם

1.לא לא שידרגתי אותם הטוויטרים המקוריים שבאים עם הסט

2.סוזוקי בלאנו פח ממש רועד

3.היה מאוד עדיף אבל לא היה במלאי וכבר השתגעתי אז קניתי 4 והעברתי עוד כבל זה לא כזה משנה

אותו סיפור בתאכלס במפצל יש פיוז על כול פיצול ופה יש פיוז על כול כבל

אני ממש ממש ממתין לכאוס שמעתי הכאוס הוא שילוב של עוצמה ודיוק .(sq)

פורסם

נשמע אחלה הרכב, שכן התכנון העתידי אף יותר.

אך יש לי שאלה:

עצם זה שהמוראל מחוברים בגישור לקיקר, אין זה אומר שאתה לא שומע בסטריאו כרגע?

אני מודע לכך שיש לחצן של [מונו\לא מונו] ליד ה RCA של זוג היציאות, אך בכל זאת אני שואל

האם השמיעה היא בסטריאו כרגע?

* צבוע! - " אם מעלת היושר לא קיימת באדם, מהי האמת מאחורי רעיונותיו? אמרותיו? מעשיו? "

* צדיק תמים של אחד, הוא מביש של אחר.

פורסם

הקומפוננט מחובר כך שהוא עובד בסטריאו ערוץ 1 ו2 במגבר הולך לצד שמאל צד ימין של הקומפוננט לערוץ 3 ו4 כיוונים אותו דבר ואין מונו במגבר. והטויטרים בסך הכול בסדר מודגשים אבל טיפה צורמים

פורסם

תתחדש על המערכת בהצלחה בהמשך

לגביי הבלאנו אחד המכוניות שדורשות יותר בדחיפות דיינמייט או סקאן סקין פח דקיק ופלסטיקה עדינה

לגביי המורל- עם המורל צורם לך (מה שלא קורה לכול אחד) טז שתרצה להשתדרג בטוויטרים אי פעם תקנה מורל MT37

אסיף ידידי- בי אמפינג אכן רעיון מבורך, אך עם הוא ירצה לעבור להגביר אקטיבית, הוא יצטרך או מכשיר תומך, או קרוס שניתן להגביר דרכו (סטייל MX33.3) או פרוססור. כך שפתרון הגישור, הוא הכי טוב עד שתרצה לעבור אקטיבית

לגביי רמקולים אחורה, אני יכול להגיד לך שקומפוננט מאחורה לא עושה את העבודה ולמה? כי לרוב הסט מאחורה מושך את הסאונד אחורה כיוון שהאוזן נמשכת לטוויטר שהוא דומיננטי מאחורה.

עדיף לך עם כבר אתה רוצה סט אחורה, קח לך שני רמקולים טובים לא היי אנד ולא בטיח, שיכולים לעשות את העבודה בצורה רגועה רמקול 5 ורבע יספיק (אין צורך לשריין לו 2 יציאות במגבר. תגביר אותו על המכשיר. עם תתעקש להגביר אותו עם מגבר זכותך רק חבל על 2 יציאות)

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

הקומפוננט מאחורה זה מאוד עתידי ומיועד לו מגבר 2 ערוצים או שידרוג של המגבר 4 ערוצים למשו יותר מתקדם בינתיים אני רוצה להביא קומפוננט 6.5 של דראגסטר מאוד נחמדים או מורל פולס ולהגביר דרך הרדיו דיסק

• תוכן חדש...