Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

אני עומד להחליף היום את רביעיית הצמיגים בכריזמה (185/65/14) - יותר חשובה לי אחיזת הכביש ופחות זה שיחזיקו שנים ארוכות (כי אני לא מאמין שאהיה עם הרכב בעוד שנה, שנתיים).

אני עושה עם הרכב כ40 אלף ק"מ בשנה על כביש 1 ועם הגשמים של הבוקר, הבנתי שהגיע הזמן להתחדש ורצוי לצמיג שידביק אותי לאספלט קצת יותר טוב.

המליצו לי על דאנלופ אבל רק יפני, באחת הפנצ'ריות פה ליד המשרד הרגע אמרו לי שיש במלאי בארץ רק דאנלופ אינדונזי.

זה נכון?:evil:

יש הבדל משמעותי?

בכל מקרה הציעו לי הבוקר ב2 מקומות שונים ושכנים באזור המסגר ב-1340 ו1400 ש"ח (כולל החלפה)

מישהו יכול אולי להמליץ על צמיג אחר שהוא עדיף מבחינת אחיזת הכביש או אפילו זול קצת יותר?

תודה.

פורסם

"הדאנלופ האינדונזי" כמו שקוראים לו ברוב הפנצ'ריות הוא הדאנלופ SP490. צמיג בינוני ביותר ולדעתי לא שווה את מחירו.

"דאנלופ היפאני" הוא לרוב דגם מתקדם יותר, בדרך כלל LM702 או SP01 והוא טוב משמעותית ומשום מה רוב הפנצ'ריות מעדיפות שלא למכור אותו ("אין במלאי", "אין בארץ", "זה לא כדאי לך" וכו' וכו'). בתכלס אני יודע בוודאות שאפשר להשיג את הדאנלופים האלו בארץ, טריים ולא יקרים במיוחד. אבל לך תילחם עם תחנות רוח :roll:

במידה שלך יש את הדיינקסר של קלבר, ברידג'סטון AR10, גודייר אקסלנס ואולי אפילו סי-דרייב של יוקוהומה (אותם קצת קשה למצוא). כולם טובים מהSP490 ולא יקרים משמעותית.

אם אתה מאזור ת"א, קפוץ לאנטון ביפו, צמיג ישיר בפ"ת או ל י.מ צמיגים מול קניון איילון. בכל אחת מהפנצ'ריות האלו יש מוכרים שלא יסתכלו עליך במבט מוזר כשתבקש דגם ספציפי ואיכותי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה על העזרה.

קפצתי אתמול לאנטון כמו שהמלצת וכמו שהמליצו בעוד שרשורים בפורום.

לקחתי בסוף רביעיית קלבר dynaxer hp2.

שוב תודה.

פורסם
תודה על העזרה.

קפצתי אתמול לאנטון כמו שהמלצת וכמו שהמליצו בעוד שרשורים בפורום.

לקחתי בסוף רביעיית קלבר dynaxer hp2.

שוב תודה.

אני מתעתד לרכוש כאלו מאנטון בימים הקרובים.... מה תאריך הייצור של אלו שרכשת?

• תוכן חדש...