Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניתי איביזה FR מאוטו דיל !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איגור תתחדש

סע בזהירות ועל תתריד את עצמך ביותר מידי בלבולי סירקוקיי, מנסיון יהיה לך מאוד כיף וכשהכיף יסתיים, תמיד יש כיוונים נוספים וזו כנראה לא תהיה האיביזה קופרה(שאל את EDANJ הוא יגיד לך:wink:)

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בן,

תמיד אמרתי לאיגור - אם כבר אז ישר WRX.

הבעיה היא לפי דעתי היא קפיצת מדרגה מבחינת אחזקה - וזו לצערי קפיצה משמעותית.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

זה מה שאני אומר , אין טעם להשוואות המצחיקות האלה(גם נתוני ההשוואה), כשהרכב ימצה את עצמו יהיו אחרים בחוץ

שיציאו הרבה יותר מההבדל שהקופרה מציעה(אגב לטובה ולרעה)

לטעמי לא צריך ישר לקפוץ לWRX או דווקא לWRX , האיביזה נותנת תמורה מלאה לעלות שלה ויחסית לרכבים האלה אפשר להחזיק אותה מבלי למשכן כליה

בעניין המשפט האחרון שלי ונושא האחזקה של WRX, שוב edanj

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

קודם כל שיהיה בזמל טוב לרוכש הרכב, סע בזהירות!

אשמח לשמוע מפותח הדיון או מכל אחד אחר שהתנסה בקנייית רכב משומש מחברת אוטו-דיל.

אני שוקל קנייה של רכב משומש מהם ואשמח לקבל המלצות והערות מבעלי ניסיון.

תודה.

פורסם
קודם כל שיהיה בזמל טוב לרוכש הרכב, סע בזהירות!

אשמח לשמוע מפותח הדיון או מכל אחד אחר שהתנסה בקנייית רכב משומש מחברת אוטו-דיל.

אני שוקל קנייה של רכב משומש מהם ואשמח לקבל המלצות והערות מבעלי ניסיון.

תודה.

אתה יכול לשאול אותי ואני אתן לך את כל התשובות שאתה צריך לשמוע וגם אם תרצה שאני אפנה אותך לאיזה רכב שאתה צריך שאל אותי בפרטי.

יניב

פורסם
תתחדש אחלה קניה,בתור אחד שגם מתגלגל עם צהובה,תתחיל לפתח סבלנות לשוטרים, כי יעצרו אותך המון לביקורות ושטויות.

וגש לסדנא הקרובה לביתך להתקנת צי'פ.

בניגוד להרבה בעלי איביזה טורבו שיומיים לאחר קניה הלכו להתקין באוטו צ'יפ, אני לא מתכוון לעשות כך.

צריך קודם ללמוד את האוטו, לנסוע עליו איזה שנה, וגם האוטו כסטנדרטי נוסע לא רע :twisted:

פורסם

מסכים איתך מאוד, לך תהנה מהרכב כמו שהוא ואל תתחום את העניין בזמן, זה כבר יגיע לבד, מה גם שצ'יפ הוא באמת לא שינוי מרענן ולפחות בFR מוסיף המון

בן

BENJ:

ROY:

פורסם
נטלי, שוטרים לא אוהבים משוגעים :-P

לא, הם פשוט חושבים לעצמם "מי הנהג מונית המטומטם עם הסקודה שנוסע בלי רשיון מונית ?"

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

קראתי בדיון הנ"ל שאיביזות הרבה יותר קל להחזיק מwrx אפשר לשאול באיזה סכומים מדובר כאשר אפשר לקנות ב-100K גם איביזה וגם אמפרזה)

פורסם
תשתדל לא לשים עליה תוספות חיצוניות שמושכות את העין (או את האוזן) כי גם ככה אני לא מכיר אף בוחן משטרה שישאר אדיש לאיביזה צהובה שבאה מולו (או במילים אחרות, תתכונן להעצר הרבה :cry: ).

אני ממש לא מסכים.אני עם איביזה צהובה(קופרה) כבר כמה חודשים,ואף אחד לא מתייחס אלי אחרת(אולי זה כי אני לא לוחץ במקומות הלא נכונים),אבל אין הבדל בגלל צבע.לחבר שלי יש אאודי A3 כסופה ואותו עוצרים הרבה יותר...:lol:

מה שכן - זו פעם ראשונה שאני שומע על גזענות שבה לא דופקים את השחורים!

ומה שנשאר לי להגיד - תתחדש.

פורסם

WRX- פי 2.5 בטסט

פי 1.5 בביטוח

20% יותר בדלק

טיפולים יקרים יותר ושיפורים יקרים הרבה יותר.

תגדשו,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ב100K הוא רוכש WRX 2004, אינני יודע בדיוק מה עלות הטסט לשנתון זה.

מה שאני כן יודע, שלמודל 2006 עלות הטסט היא 2861 ש"ח.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
בניגוד להרבה בעלי איביזה טורבו שיומיים לאחר קניה הלכו להתקין באוטו צ'יפ, אני לא מתכוון לעשות כך.

צריך קודם ללמוד את האוטו, לנסוע עליו איזה שנה, וגם האוטו כסטנדרטי נוסע לא רע :twisted:

אין מה ללמוד שנה, זה לא למבורגיני!

גם עם תקפיץ תהספק ל 350כ"ס זה עדין היה אותו הרכב עם אותה התנהגות חרא.

ולי לקח כמה שעות לא יומיים:wink:.

ההחלטה שלך העיקר שתהנה ממנו בקו ישר.

• תוכן חדש...