Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם כמו שכולכם יודעים ברשותי אימפרזה GT שנת 99. לאחרונה הרכבתי טורבו מומנטום TDO5 16G האוטו עם משאבת דלק מחוזקת בוש 909 עם צנרת מקורית. אתמול אני מניע את האוטו אחרי דקה האוטו ניכבה, התנעתי נסעתי פתאום איך שניכנס הטורבו האוטו חותך אחך כך מגמגם חזק וניכבה. אחר כך נתתי לאוטו להירגע פתאום הכול בסדר נוסע כרגיל נסעתי גדשתי, יש לציין שאני גודש 0.6 כרגע כין אין לי צי'פ. אחר כך שוב נסעתי איך שניכנס הטורבו האוטו חותך ניבלם. השאלה שלי מה זה יכול להיות משאבה דלק,פלאגים, חותי הצתה,איירפלומטר? מישהו יש לו מושג?

תודה לעוזרים

פורסם

וואלה , לא ידעתי שיש לך אימפרזה GT 99....יש מצב שפיספסתי אייטם כזה חשוב?

ליום יום -כבר אין - פיג'ו 306 עם 167 כ"ס.

לסופ"ש (וליום יום)- קליאו ספורט עם 182 כ"ס.

פורסם

שלום לכולם שוב הרכב היה במוסך נבדק במחשב שום תקלות. הגימגומים נובעים ככל הנראה בפלאגים, והבנתי שיש כמה סוגים של פלאגים מה הכי כדאי איזה פלאג? יש למישהו את המק"ט של הפלאגים המקוריים ששמים בחברה?

פורסם

תודה רבה אחי ורציתי לדעת חבר שלי מכונאי, בגלל שהראשים בGT הם 90 מעלות האם צריך לפרק תושבות להרים את המנוע בשביל להגיע לפלאג? או שמספיק לפרק את המיכל שפריצרים והפילטר אויר?

פורסם

מספיק לפרק את מיכל המתזים ותיבת האוויר.

נ.ב.

הפלאג הנ"ל הוא המקורי אך במידה ואתה מתכוון להעלות גדישה שקול מעבר לפלאג קר יותר (BKR7EIX לדוג').

פורסם

קודם כל YARIN תודה רבה לך על התשובות המהירות. אני כרגע עם טורבו מומנטום, TDO5 16G ואני רוצה בעתיד לגדוש 1 באר לא יותר מזה, כרגע אני על 0.6 חלק אומרים שרק הפלאג המקורי עושה את העבודה. מה היית ממליץ לי לשים?

פורסם

אני ממליץ לך להתייעץ אם מי שיכוון לך את הרכב.

להגיד שרק המקורי עושה את העבודה זה בהחלט לא נכון - המקורי טוב במצב... המקורי.

כשאתה מתחיל לשנות דברים - גם פלאגים זה משהו שצריך לקחת בחשבון.

• תוכן חדש...