Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סיאט איביזה שנת 97 ידנית.

תידלקתי פוול לפני כיומיים ומאז נסעתי בסביבות ה 70 ק"מ עד עכשיו.

המחוג של הדלק זז לי אולי 1 מ"מ וזהו, אני נוסע קצת אגרסיבי כדי ללמוד להכיר את הרכב, אני לפעמים עושה "קיקים" ולוחץ על הגז חזק, לא לשם פוזות או משהו בסגנון אלא לשם למידת גבולות וכוח הרכב.

אני חושב שלא הגיוני שעשיתי 70 ק"מ עם נהיגה לא ממש רגועה והמד נשאר פחות או יותר באותו אזור.

מישהו יודע איך אפשר לדעת בוודאות האם הוא תקול או לא?

ונניח שיש בעיה, איזה כיוון זה יהיה? ומה עלות של דבר כזה?

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

לפי השאלה אני מבין שהרכב לא הרבה זמן אצלך וזו הפעם הראשונה שאתה ממלא מיכל מלא. לפני שאתה מתחיל לפרק ולעשות ניסויים כאלה ואחרים פשוט תחכה קצת ותראה מה קורה עם המחוג. כאשר הוא יגיע לחצי תמלא שוב מיכל מלא ותראה האים באמת נכנסת כמות הדלק המתאימה למיכל שלך.

פורסם

אהה הבנתי, אוקיי אז אני הרבה הרבה יותר רגוע כרגע, אני פחדתי שיום אחד אני אהיה בנסיעה ופתאום הרכב לא נוסע בגלל שאין דלק

אבל חשבתי על הקטע שבטח נורה תדלוק לי לפני.

בכל אופן גם שמילאתי דלק המתדלקת אמרה לי תמיד להגיד למי שיתדלק שיש לי כפתור של הוצאת אוויר מהמיכל.

והיא הראתה לי שהיא לוחצת עליו עם הפיה ואז שומעים שאוויר יוצא, אז חשבתי אולי שבגלל זה נכנס יותר דלק ואז זה כבר עובר את קו הפוול ולכן יקח לו זמן עד שהוא יגיע לנורמל.

בכל מקרה לפי התשובות הבנתי שזה עוד סבבה. תודה רבה לכולם! שתהיה לכם שבת שלום וחמימה!

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

• תוכן חדש...