Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש את הבחור שהבלש הרים עליו יד... אנא צור איתי קשר

055-777353

אלון

לכל שאר החברה היותר מבוגרים שקוראים את זה - זו בדיוק הסיבה שעלינו להמשיך להגיע למפגשים כדי ששוטרים מושחתים וחסרי תרבות לא ינצלו לרעה את סמכותם.

ודרך אגב, הצלם ששטען שאיננו שוטר, נראה על ידי אח"כ מניח את המצלמה בניידת ונכנס אליה ומשוחח עם השוטרים. חובה להגיש תלונה נגדו!

אני לא נגד הפעילות הסמויה שהם עושים - טוב לי עם זה שלא ישתוללו במפגשים. אבל, מפה ועד להרים ידיים על ילד שאפילו לא פנה אליו ועוד להגיד לבחור שיש לו מזל שהוא באמת לא הרים עליו יד...

חבל שהוא לא חשב להרים יד עלי או על הבן שלי בן ה 19 חודש...

חרא של בן אדם... מקומו במעצר לא במשטרה...

אלון

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הגעתי בערך בשעה 16:40 לאיזור. כבר בכניסה לאיצטדיון הבחנתי בניידת שעוצרת רכבים עם מראה ספורטיבי, אבל, היות והרכב שלי חוקי לחלוטין על כל מכלוליו, לא היה אכפת לי ונכנסתי פנימה למתחם. איך שהגעתי ל"חניית פז'ו" ראיתי שני בחורים חריגים אחד מהם עם מצלמת וידאו. להלן יקראו השוטר והצלם בהתאמה. בעודי חונה, ניגש אלי בחור צעיר ונחמד ואמר לי שיש פה מלא משטרה ושאני אזהר. עניתי לו שאין לי בעייה ואם הם רוצים שיבואו לבדוק לי ניירת. יצאתי החוצה וכעבור דקה הבחור צעק למישהו אחר שיסע לאט כי יש פה משטרה. זה הרגיז את הצלם שאמר לשוטר (שניהם באזרחי) לטפל בבחור. השוטר ניגש לבחור הזדהה כשוטר וביקש ת.ז. - הבחור רצה לגשת לרכבו ולהביא את התעודה כאשר הצלם הגיח במהירות וחבט בקודקודו של הבחור מספר פעמים בחוזקה. הבחור לא איבד עשתונותיו וביקש מהצלם להזדהות. הצלם סירב. השוטר לעומת זאת היה חייב להזדהות ואכן לאחר שאני הבאתי נייר ועט מסר פרטים חלקיים - לא לפני שאיים עלי שאני יעוף מהמקום. עניתי לו שירגע, כי אני לא ילד (אני כבר אבא לילד, כידוע) ולא באתי להשתולל פה אלא רק להשגיח שהחבר שלו לא יתנהג כמו במדינת משטרה. היות ואני גם בעל רקע משפטי וציינתי זאת באזני השוטר אמרתי לו שאם הוא רוצה שייקח את פרטיי - למרות שאמרתי לו זאת פעמים מספר הוא סירב כל פעם מחדש לקחת את הפרטים שלי (זה היה לרעתו - הוכחה שהייתי במקום וראיתי הכל).

סוף מעשה הם הלכו מבלי לעשות כלום. מאוחר יותר ראיתי את הצלם עם חבריו השוטרים לייד הניידות שעמדו ביציאה. על זה כתבו כבר בתנ"ך - "עבד כי ימלוך..."

לכן אני חושב שחובה להגיש נגדו תלונה - אם לא הייתי שם ואם לא היו עוד כמה אנשים לא יודע מה היה עולה בגורל הבחור שהזהיר את החברה שם.

ועוד דבר - אחד מהילדים שהיו שם צילם את הצלם/בלש וזה ניסה לחטוף לו את המצלמה באלימות. אבל, הילד, ערס קטן ולא פרייאר, צעק עליו והעיף לו את היד בכוח מהמצלמה...

בקיצור, משטרה במיטבה...

אם הילד שצילם את הבלש קורא את זה, אני אשמח לקבל את התמונה של השוטר הזה. אני לא יכול להגיש תלונה כי לי הוא לא עשה כלום - פחד האפס... אבל שני הילדים האחרים, זה שהרימו עליו יד וזה שניסו לחטוף לו את המצלמה, חובה שיגישו תלונה. אני הראשון שיעיד והמילה שלי טובה מול כל מילה של שוטר . לא מכיר שופט שלא יעדיף את המילה הניטרלית שלי אל מול המילה של שוטר מושחת ואלים...

זה מה היה, חברה. ב 18:30 בערך התקפלו כל הניידות וגם אני.

אלון

פורסם

איך לעזעזל לא ראיתי כלום והייתי שם מ-15:45? בטח נדפק לי הראש מההמבורגר בפיתה של הגזלן :lol:

אלון, איך שלא יהיה אני מציע לך לפרסם את אותה ההודעה בפורום של MAX-TUNING, סיכוי טוב יותר שאותם צעירים מסתובבים שם.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לאיזה רמה הם יכולים לרדת פשוט לא יאמן :mad:

הייתי ממש בשוק שקראתי את ההודעה הזאת,אני לא מבין מה הקטע של השוטר הזה.

מסתבר שגם במשטרה יש הרבה מאניקים שלא עושים חשבון לשום דבר :x

הלוואי שיגישו עליו תלונה והוא יוכל אותה בגדול :!:

פורסם

מסתבר שגם במשטרה יש הרבה מאניקים שלא עושים חשבון לשום דבר :x

אז מה חשבת שהאות "מ" בסמל מציינת ???

israeli_national_police_patch.jpg

:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

ואם כבר הוזכר הנושא אז קבלו סיפור שקרה לי היום לא קשור למכוניות (וסליחה אם זה לא המקום)

היום הייתי במשחק כדורגל הפועל רמת גן -מכבי הרצליה

לקראת סוף המשחק חבר שלי שהוא כבר לא ילד (30) ירד לגדר וצעק ממתח בעיקר צעקות עידוד

אבל בין לבין נשלחו גם קללות (לא גזענות או דברים אסורים)

הגיע שוטר ובלי הזהרה בלי כלום החליט לקחת אותו משם החוצה בכוח תוך כדי הפעלת אלימות

אחרי זה הגיע שוטר אחר ולחש משהו לשוטר האלים והוא עזב את חבר שלי והניח לו

ביציאה מהמגרש ראינו את השוטר וחבר שלי ואביו שהיה במגרש (אדם מבוגר כבן 60) ביקשו את

הפרטים של השוטר שסירב לתת אחרי מספר ניסיונות שיכנוע אני הגעתי והסברתי לו שהוא חייב לתת

ואז התערב שוטר אחר שאמר לי לך הביתה תלמד את החוקים אז אמרתי לו שאנחנו יודעים את החוקים

השוטר ענה" תדחפו אצבע" אז ביקשתי ממנו גם את פרטים שלו והתשובה הייתה "משה אופניק"

לצערי ברוב טמטומי וויתרתי בעיקר כי די מיהרתי אבל אני יודע שלחבר שלי יש את הפרטים של השוטר האלים (לצערי של המקלל אין לנו)

כל הדיון התנהל בלי חוצפה או הרמת קול מצידנו ותוך כדי זלזול קללות ובהמשך גם איומים מצד השוטרים

אחרי זה הספקתי לשמוע את חבר שלי בא לשוטר שאמר דחפו אצבע ואומר לו שהוא רוצה את הפרטים

של השוטר הרזה שמנצל את המדים שלו כדי להרים יד אז השוטר ענה לו "יש לך מזל שזה לא היה אני" או משהו בסגנון

חבל שאלה האנשים שאמורים לשמור על החוק

כל אירוע כזה גורם לי יותר ויותר לרצות לרדת מהארץ

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

נו חברה.. מה אתם מתפלאים ?

השוטרים לא יכולים לעשות משהו לרוזנשטין (איך שקוראים לו)..

אז אתם "הבובות" שלהם ....

ולדעתי ה-מ בלוחית רישוי ... (מני**)....

איזה מדינה ... תאמינו לי ..

פשוט גועל נפש מה שהולך פה, השוטרים עושים יותר עבירות מהנהגים הרגילים כבר..

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

ואז בטח ייערך מן מסדר זיהוי-משהו בסגנון הצבעה על התוקף-התמונות יחזקו את הטענה וישמשו כראיה..!

דרך אגב במצבים כאלו שאתם רוצים להכניס בתוקפים תחליפו פרטים ביינכם כאחוות אוהבי הספורט המוטורי-כי לקבוצה יש יותר כוח מאחד ותתלוננו כולכם ביחד כעדים-רק ככה נרחיק את המנוולים מהמפגשים..

נ.ב-אם אתם לא מצליחים לאתר את הבחור שצילם את השוטר הוא יבוא למפגש הבא בטוח אם הוא משקיע לצלם את השוטר הוא יבוא פרציפ ואז תחליפו בינכם פרטים ותתלוננו!!

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

רק לך ??????

שמעו איזה שוטרים אידיוטים יש במזא"ז בשוהם.

יום רביעי הלכתי לישון בסביבות 23:30..

אבל לא הצלחתי להרדם, ..

שעה 00:00 ..

אני שומעה עזעקה כמו של ההונדה שלי.

אז תוך שנייה שמתי עעלי בגדים ויצאתי החוצה לבדוק מה קורה, הסתכלתי, ההונדה שלי מרגישה מצוין, יושנת, אך ראיתי לייד ההונדה של שכן שלי, סקודה לבנה, חונה מולה באלכסון, זיהיתי את אחד השוטרים משוהם מדבר במירס, והאזעקה של ההונדה של שכן שלי פועלת, לא היה לי כוח לראות מה קורה, אז הלכתי לישון.

בבוקר שקמתי .. דיברתי עם אבא שלי והתברר לי כל העניין.

שני השוטרים "המכובדים" (עלק) .. נסעו בכביש עירוני, מיושב ומדויר, איבדו שליטה על הרכב החליקו ונכנסו לשכן שלי ברכב, הכביש ישר אך יש פנייה ממש ממש קטנה, אפסית כמעט, על 55 קמ"ש על כביש רטוב אין מצב בעולם שמחליקים שמה.

אז אני מעריך שהם נסעו מעל ל-70 ..

וחברה אני לא מתפלא, כי הם נוסעים בשוהם בממוצע כ-130 קמ"ש... !!!

שוטרים ..

אלה מה, מישהו יגיד להם משהו ????????

לא..

פשוט מדינה ... בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

במקום לבכות בפורות תפנו למח"ש ( מחלקת חקירות שוטרים ) ,

אני יודע מהרבה סיפורים שבאלימות משטרתית מטפלים טוב .

צריך לפטר את השוטר הזה בדחיפות ,

אז במקום לבכות פה , דבר שלא יוביל לשום דבר , צריך לטפל בו ולכן כל מי שהיה שם , וראה בעצמו את העניין , לפנות למח"ש דחוף .

פורסם

המצב פשוט: תתלוננו!

על כל תלונה נפתחת חקירה, אם יש הצדקה לתלונה נרשמת הערה בתיק האישי. הערות הללו מצטברות עד כדי פגיעה בקידום השוטר, או אפילו פיטוריו.

המשטרה מודעת שיש בתוכה עשב שוטה, אז אם נתקלתם בכאלה, תצלמו, תקליטו, תלוננו.

עשב שוטה דינו לעוף :!:

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם

המקרה שצויין למעלה , עם הבחור שהוכה ע"י ה"סמוי" (דביל?) , הוא עדי , חבר בפורום MAX-TUNING ואף חבר בפורום זה, אני אשמח לקשר בינכם בהקדם האפשרי , מישהו אחר ממקס טיונינג טוען שיש לו את המקרה הנ"ל מצולם ע"י וידאו ..(הערס הקטן ?) אשמח לקשר את שלושתיכם יחדיו ;)

• תוכן חדש...