Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירי הרכב בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

שאלתי אולי תראה מעט תמימה ובנאלית, ואני מתנצל אם כבר דשו בנושא מעל גבי פורום זה. ניסיתי לחפש תשובה בהודעות אחרות אך ללא הצלחה:

שוטטתי להנאתי באתרי מחירי מכוניות בארה"ב, ולפליאתי גיליתי פערים של מאות אחוזים בין מחירי המכוניות באמריקה למחירי המכוניות בארץ. פערים פשוט מדהימים ומשוללי פרופורציה.

לדוגמא, הסובארו B-9 טריבקה, שבארץ מחיריה נעים החל מ- 350,000 ש"ח ובארה"ב מתחילים מ- 30,000$, שזה בחישוב מהיר פחות מ- 120,000 ש"ח. או הטויוטה יאריס, שמחירה הוא 12000-13000$, ובארץ כ- 100,000$.

מישהו יוכל לספק לי הסבר מסודר לתופעה, מדוע ההבדלים הגדולים? וממה מורכב תמחור הרכב בארץ?

תודה.

פורסם

120 אחוז מיסי קנייה, שוק קטן ומבודד (עלויות ייבוא ואחזקה בשמיים). זה בערך כל הסיפור. לא חושב שיבואני הרכב בארה"ב רוצים להרוויח פחות מעמיתיהם בארץ הגודש.

פורסם

עזוב אותך מיאריס.

אותי מעצבנת העובדה שכל בר דכפין ,יכול תמורת סכום של 250 אלף ש"ח לצאת מהסוכנות עם AMG C63 מפוצצת בתוספות לעייפה.

3630955_16.jpg

פורסם
עזוב אותך מיאריס.

אותי מעצבנת העובדה שכל בר דכפין ,יכול תמורת סכום של 250 אלף ש"ח לצאת מהסוכנות עם AMG C63 מפוצצת בתוספות לעייפה.

3630955_16.jpg

זה כבר לא הוגן !

פורסם

מסקנה?

אל תקנו אוטו חדש בישראל..פשוט מאוד.

חרם צרכנים בשביל שהממשלה תוריד מיסים.

אני יודע שאני בחיים לא יקנה אוטו חדש במדינת ישראל.

יוגב

פורסם
עזוב אותך מיאריס.

3630955_16.jpg

בארה"ב C AMG עולה 250,000 שקל על הכביש?

קשה לי להאמין, אולי 400,000-450,000.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אם אף אחד לא יקנה מכוניות חדשות , לא יהיו לך מכוניות משומשות (שהיו כולן חדשות בזמן כלשהו) :idea:

חרם צרכנים על מחיר מוצרים בסיסיים כמו חלב ולחם אי אפשר לארגן בארץ, אז על מכוניות אתה רוצה? :roll:

פורסם

אני יודע שהמחירים בארה"ב זולים מהארץ פי 2-2.5 בערך, ובדר"כ המשכורות שם גבוהות פי 2.

בבריטניה בזמנו עלתה RS4 (בשנים 2005-2006) 400,000 שקל, אז מרצדס ב-מאתיים חמישים נשמע מעט מידי לטעמי.

GTI MK5 חדשה עלתה 28,000$ בארה"ב לעומת 240,000 בארץ, קצת יותר מפי 2 פחות.

גם אני בחיים לא אקנה בארץ רכב חדש ואתן לגנבים האלה להרוויח עלי.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

VW GTI - המחירים בבריטניה בבסיסים יקרים יותר מהמחירים בארה"ב.

בין היתר בגלל שהם צריכים רכבים בעלי הגה ימני (כמות יצור קטנה יותר = עלות ייצור ליחידה גבוהה יותר),

ובגלל שגם בבריטניה, תתפלא, יש מיסוי יחסית גבוה על רכבים. בעוד בארה"ב אין כמעט מיסוי כלל (פרט למע"מ ועוד כמה תוספות קטנות (הובלה, פרסום וכו'..)).

בנוסף לכל זה, אל תשכח שהן הדולר והן הלירה שטרלינג ירדו משמעותית מאז 2005.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אני יודע שהמחירים בארה"ב זולים מהארץ...קצת יותר מפי 2 פחות.

גם אני בחיים לא אקנה בארץ רכב חדש ואתן לגנבים האלה להרוויח עלי.

הם לא גנבים, הם פשוט למדו חשבון אצל אותו מורה שלך. :roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...