Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,

הערב קיבלתי בדואר את הספח שצריך לשלם עליו על מנת לקבל את הרישיון הקבוע.

שאלתי היא כזאת, הוצאתי רישיון בתאריך ה3.1.07 כלומר נהג חדש עד 3.1.09, ברישיון החדש שקיבלתי כבר לא רשום בהיתרים והגבלות שאני נהג חדש. האם לאחר שאני משלם על הרישיון ויש לי חותמת בנק האם אני כבר לא נחשב לנהג חדש? האם אני כבר יכול להסיע רכב מלא למרות שלא מלאו עדיין שנתיים מלאים לרישיון?

תודה ושבוע טוב לכולם.

:-) just smile
פורסם

אני מכיר את השרשור הזה אבל אין שם שום דבר לגבי השאלה הספציפית שלי. עשיתי גם חיפוש ולא נמצא משהו תואם שעונה לי על השאלה.

עריכה, אחרי 23 עמודים שבשרשור ההוא שסטה כבר מזמן מהנושא ועסוק בביטוח חובה לא נראה לי שיהיה יותר מידיי יחס לשאלה, לכן העדפתי לשאול פה.

פורסם

טעות בידך !

אתה כבר לא נהג חדש, ואינך צריך יותר את השלט הצהוב. הרישיון החדש תקף לכל דבר.

כל שוטר שתראה לו את הרישיון החדש, לא צריך בכלל לדעת שיש לך רישיון קודם של "נהג חדש" ובנוסף זה לא מעניין אותו.

יש לך רישיון רגיל בתוקף וזה מה שתופס.

לגבי ההגבלה על נוסעים - היא לפי גיל. כך שעדיין אינך יכול להסיע יותר מ 2 .

פורסם
טעות בידך !

אתה כבר לא נהג חדש, ואינך צריך יותר את השלט הצהוב. הרישיון החדש תקף לכל דבר.

טעות בידך !

הנהג הוא עדיין נהג חדש. ואם השוטר יבדוק את הרשיון שלו במסוף (והם בודקים), הוא יראה שהוא נהג חדש ועלול גם לתת דו"ח.

לא לדבר על זה שרכב מלא אסור לו להסיע והנושא בהחלט יעלה במקרה וחו"ח תהיה תאונה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לגבי ההגבלה על נוסעים - היא לפי גיל. כך שעדיין אינך יכול להסיע יותר מ 2 .

לגבי זה כבר הוכח שזה לא לפי הגיל אלה נהג חדש שטרם מלאו לו 21, כלום אם אתה כבר לא נהג חדש אתה רשאי להסיע רכב מלא.

תודה בכל מקרה לכל המגיבים, אני אחסוך מעצמי את הסיכון ואמתין עוד חודש עד שימלאו שנתיים.

פורסם

RIENO, לא רק שבשרשור שאלת נהג חדש יש את השאלה הזאת, היא נשאלה לפחות פעמיים (פעם אחת שאלתי ופעם אחת עניתי).

התשובה היא שאתה נהג חדש לשנתיים, לא משנה מה כתוב על הרשיון. אם אתה רוצה ממש להכנס לקטנות, כל עוד הרשיון הנוכחי שלך (עם נהג חדש) תקף, אתה נהג חדש (אני אומר את זה כי אחרי זה הרשיון הקף היחיד שלך הוא כבר לא נהג חדש, במידה ויעשו לך בעיות כנראה שתוכל לצאת מזה). בכל מקרה, זה מעין תחום אפור, עדיף לא להסתכן.

"ai motoare capul doare"

פורסם

למה לא להתקשר למשרד התחבורה ולשאול?

זה שאלה פשוטה עם תשובה פשוטה אני זורק ניחוש שאם יש לך רישיון חדש אתה כבר לא אמור להחשב נהג חדש, אבל הכי בטוח שתשאל, לא?

פורסם

אוקיי אם כך אז מה יגיד שוטר, שיבדוק במסוף ויגיד "כתוב שאתה נהג חדש"

אציג בפניו את הרישיון התקף החדש, ואראה לו שלא כתוב מילה על נהג חדש.

מה קורה אז? , הריי בידיי רישיון, ממשרד התחבורה, בתוקף. שאומר שאינני - אז מי צודק?

אם כך מדוע לא שולחים משרד התחבורה רישיון חדש, עם תאריך "הוצאה" החל מסיום התאריך של נהג חדש?

פורסם

ברגע שאתה משלם את האגרה של הרישיון החדש (בלי הנהג חדש) זה מתעדכן אוטומטית במסופים של המשטרה, וגם שם לא תופיע כנהג חדש, וכל החוקים לגביו לא חלים עליך מרגע התשלום, זאת הסיבה שאתה מקבל את הרישיון החדש רק חודש לפני תום התקופה, ולא חצי שנה.

Xbox12341

• תוכן חדש...