Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום רב !!!!

לפני חודש הייתה לי בעיה ברכב הרכב התחיל לקרטע ולהתכבות בטורים נמוכים בעיקר

החלפתי פלאגים כולל חוטי הצתה והבעיה נפתרה עד לפני כמה ימים שוב הבעיה חזרה

האים יתכן שתוך פחות מחודש שוב הפלאגים הלכו?

יש לציין שהיום פהרמתי את מכסה המנוע וראיתי כי המנוע רועד וקופץ כביכול מעין מכות שמורגשות כאשר יושבים ברכב

מישהו אולי יודע מה הבעיה ? האים תושבת מנוע פגומה ? מה יכולה להיות הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה ?

אודה למשיבים ולעוזרים שבוע טוב!!!

פורסם

בדוק וואקומים וצינורות אויר בתור התחלה, יכול להיות שהשתחרר איזה צינור סורר שגורם לכל הרעידות האלה, מצטער אך לא מכיר את הרכב המדובר לעומקו, האם מדובר בהזרקה או קרבורטור? ואיזו הצתה יש לו?

ודרך אגב, כותבים מיצובישי 8) הכותרת שלך בלבלה אותי קצת.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

מדובר בקרבורטור לא יודע האמת איזה הצתה זה ,יש נישהו שמכיר את הרכב הנ"ל ויכול לתת חוות דעת?

איפה צביקה שצריך אותו?

פורסם

שלום רב !

צביקה אף לא פה שצריך אותו!!

יש תחילה , לאבחן, איזה צילנדר לא עובד, על ידי שליפתו בזהירות, של הקונקטור , בחיבור של כל פלג בנפרד, ובדיקה באם המנוע ממשיך לעבוד סדיר.

במקרה של שליפת חוט הצתה, ומתברר שהמנוע ממשיך לזייף, יש לכבות את המנוע, ולפרק בזהירות, ולפי כל הכללים, את הפלג, ולבדוק את מצבו החזותי תחילה.

פלג רטוב בשמן, בעיית טבעות מנוע שחוקות/טבעת שמן שבורה. פלג שחור משחור, ומפוייח, תערובת דלק עשירה/ צוק אטומטי תפוס.

פלג רטוב במים, וחלוד, נשרף אטם ראש מנוע.

בצע כלשונו, את מה שהדרכתי אותך, וחזור לפורום לעדכון.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

ליאור שלום רב !

מכיוון שאני לא כאן, נשמט משפט חשוב:

יש לבדוק ניצוץ מחוטי ההצתה שהחלפת לאחרונה, למרות, ובגלל שהם חדשים.

בברכה

צביקה

פורסם

צביקה שלום היום הייתי במוסך יש לציין כי החלפתי לחוטי הצתה של חברת b.s שהבנתי שהם מאוד לא איכותים

בנוסף נאמר לי כי אין ניצוץ מחויט הצתה וכי צריך להחליף דיסברטר(משהו שקשור לחשמל) לא יודע מזה

ידוע לך מה העלות של החלפת חלק זה ? אודה לתשובה ליאור

פורסם

ליאור שלום רב!

לפני כחודש החלפת חוטי הצתה ופלגים.

האם אתה לא שואל את עצמך, מדיע אני זקוק לחוטי הצתה חדשים שוב?

ידוע לך כי חוטי הצתה מתוצרת BS , הם חוטי הצתה גרועים, בעלי התנגדות גבוהה, ובעלי אורך חיים קצר, ומחיר זול?

האם ידעת שזול וזבל שניהם מתחילים בזין?

דיסטרבורטור, נקרא בעברית צחה, מפלג,והוא משמש לשם חלוקת הניצוץ לפלגים, לפי סדר הצתה מסויים, כל פלג בתורו.

אני לא בטוח עדיין שמפלג הלך ויש להחליפו.

אין להשיג מפלג חדש, רק משומש מפירוק, או מחודש.

אני לא ממליץ לך להחליף מפלג בינתיים, יתכן ויש להחליף סליל הצתה, הנמצא מתחת למפלג.

ציין את מקום מגורייך, משום שמשתמע, שרמת הידע שלך,שואפת לאפס, וזאת פתח של ניצול של בעלי מקצוע שרלטנים, אשר מנצלים את בורותך, וממליצים להחליף אצלך חלפים ללא צורך מקצועי, ואיכות עבודתם מוטלת בספק.

מצא לך בעל מקמוע, מקמועי אמין, גם אם הוא יהיה יקר יותר.

הרי כבר חכמים ממני אמור שזול זה יקר, ויקר זה יוצא בסופו של דבר זול.

בברכה

צביקה

פורסם

צביקה שלום הכוונה הייתה שלפני חודש החלפתי את חוטי ההצתה -לא החלפתי שוב היום פשוט היום נודע לי כי החוטים שהחלפתי בכלל לא משהו ועדיף להשקיע-איפה אני משיג חוטי הצתה מקורים ואיכותים? האים יכול להיות שזה באמת רק סליל הצתה?

אני גר בראשון לציון אתה מכיר מוסך אמין ומקצועי:? בכל אופן אמרתי למוסך כי אני אבדוק ואחזור במידה וזה יהיה רלונטי אמסור את הרכב לטיפול-תודה רבה על התשובות ליאור.

פורסם

חזרתי לעדכן לאחר בדיקה אכן מדובר במפלאג אחרי שהלכתי ל-3 מוסכים ואמרו לי שזה המפלג מוסך 1 אף הסכים להרכיב לי את המפלג המשופץ ולערוך לי נסיעה ללא כל התחייבות החלפה -ואכן כך בוצע והבעיה נפתרה ..

• תוכן חדש...