Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משתלם לייבא מחו"ל חומרי איטום? או שהמחירים כולל מכס ומשלוח מתקרבים למחירים בארצינו?

אשמח כמו כן לדעת גם היכן ניתן לרכוש בארץ יריעות איטום במחיר סביר?

hu: alpine 9887+h701+c701___comp:hat l8 + l4 amp: Macintosh mc 4000m__mono: jl audio 1000\1

sub:jl audio 12w7

פורסם

המחיר יצא לך אפילו יותר יקר כיוון שיש לזה משקל דיי כבד ומה גם שבחול זה לא כזה זול

הח'ברה אומרים שרפה בנד הוא טוב ובתכלס המחיר שלו דיי מגוחך ככה ששווה לנסות

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

רפה בנד עושה את העבודה, אבל בתור אחד שיש לו את זה.

אני תמיד בהתלבטות עם עצמי מה היה קורה ואיך זה היה אם הייתי שם סקנד סקין או דיינמאט.

בשביל זה לפחות אם אתה שוקל לאטום רק דלתות תקנה ותשקיע כבר בקיט דלתות.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אם כבר רפה בנד אז שתי שכבות. החומר דק יותר מדיינמאט או סקנד-סקין ומאחר וכל עקרון העבודה שלו הוא עובי "הבשר" - שתי שכבות יתנו את התוצאה הרצוייה.

החומרים זולים משמעותית בארה"ב. מצד שני הם מאוד כבדים ואני לא אתפלא אם משלוח של קיט דלתות (דלת) יעלה 100$.

שווה להתעניין קצת בחומר ובמחירים בארץ, יכול להיות שתופתע.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שילוח ימי זה הכי, אחי!

אם תתארגן עם כמה חברה על כמות גדולה תוכל להביא משטח בתוך מכולה ולצאת בזול, שילוח רגיל אווירי יעלה דיי הרבה והופך את זה ללא משתלם. גם שאתה קונה בכמות המחיר ליחידה יורד.

אולי לפעמים כל ההתעסקות הזאת יותר יקרה מאשר לקנות קיט חנויות עם עוד מישהו בארץ

פורסם

אני יכול להגיד כבעל רפאבנד ברכב(חצי גליל על כל דלת) 4 שכבות.

אל תתקרב לחומר הזה!!!

אומנם אני עם אלמנט מאוד אגרסיבי, אבל אני אומר לך שאני מרגיש כאילו שאני בלי איטום כלל.:roll:

אני רק אזכיר לך שיש לי4 שכבות על כל דלת,ויש לי אקסטרים על הפח החיצוני,וסקאן פרו על הפלסטיק.

אני עשיתי השווה עם עצמי לקחתי חתיכה של רפאבנד וחתיכה של סקאן פרו ואתה לא יודע איזה הבדל יש בין השניים.

דבר ראשון, משקל.

דבר שלי עמידות הפרו הרבה יותר מאסיבי כזה,

ודבר אחרון ששמתי לב הוא הנייר אלומיניום שיש עליו, בפרו הוא הרבה יותר עבה.

קיצור רק כדי שתבין את העניין:

5 מ"ר של רפאבנד עולה 550 ש"ח(כולל משלוח שמשלוח הוא 50 ש"ח)

לאומת יריעת סקן פרו שעולה 50 ש"ח(הגודל שלה הוא 50*40)

שזה אומר ש5 יריעות שוות מטר רבוע אחד.

בעצם מ"ר בודד עולה לך 250 ש"ח(סקאן פרו)

לאומת ראפאבנד שעולה למ"ר בודד-110 ש"ח.

אבל:אתה חייב לשים לפחות 2שכבות ממנו(רפאבנד) כדי להתחיל להרגיש. שלוש שכבות אולי יעשו את העבודה ששכבה אחת של סקאן פרו עושה.

מפה אתה יכול להבין שממש לא שווה ללכת על הרפאבנד.

כי בעצם אתה לא קונה 5מ"ר אלה אתה קונה 2.5 מ"ר כי אתה חייב מינימום שני שכבות.

2.5 מ"ר של רפאבנד עולה 550 ש"ח

2.5 מ"ר של סקאן פרו עולה625 ש"ח.

אז מה אתה אומר?8)

דבר אחרון:כמובן שעבודה עם רפאבנד היא פי 2 גם במחיר(עם אתה הולך למתקין)וגם עם אתה עושה את זה לבד.

בהצלחה.

פורסם

רועי, אצלך אני לא חושב שיש רעשי פח. הפלסטיקה היפנית היא המטרד.

שילוח ימי זה הכי, אחי!

אז זהו, שלא ממש :wink:

מחירי השילוח הימי זינקו השמיימה בחודשים האחרונים, בעיקר עקב עלייתם המטורפת של מחירי הדלקים.

משלוח המגבריקו שלי שכמעט אבד בלב ים עלה 98$ (!!!) וזה ממש לא מגבר כבד או גדול מהרגיל.

אולי זה משתלם במשלוחים כבדים או גדולים מאוד, אבל היום אני ממש לא בטוח שיש כזה הבדל במחיר שילוח חבילה של 5-10 קילו.

שווה לבדוק באתר של USPS.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר בסוף ישלחו אותך לפינה על אי קריאת הודעות לפני שאתה מגיב

משטח עם כמה חברה שמזמינים זה לא 5-10, אני מדבר על כמות

לא סתם רשמתי בסוף שכמות של קיט חנויות עדיף לקנות בארץ

98$ לשילוח ימי?

זה מחיר של פדקס עד הבית תוך 3 ימים

פורסם

משטח??? יבואן אולי מזמין משטח (ומתפלל שהוא יצליח למכור אותו).

בכל מקרה, כן, 98$. שחור על גבי תעודת משלוח.

איתמר.

פורסם

תודה על העזרה חבר'ה

רק עוד שאלה קטנה האם יש הבדלים בין הסקאנד סקין והדיינמיט אקסטרים? או שההבדלים הם ממש מינוריים?

איזה חומר נחשב לטוב יותר? ומה מחירו של הדיינמיט?

כמו כן אשמח לאתרים או שמות מקומות שמוכרים את הדיינמיט והסקאנד סקין במחירים סבירים :)

hu: alpine 9887+h701+c701___comp:hat l8 + l4 amp: Macintosh mc 4000m__mono: jl audio 1000\1

sub:jl audio 12w7

• תוכן חדש...