Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלישיה רצופה באמצע נחשבת לשלל?

לא משהו. יש 900 אפשרויות לכל סדרה.

פוסט עם כל הלוחיות היפות http://bit.ly/1w7byAl

מנהל קבוצת "לוחיות רישוי יפות" בפייסבוק

זה חתיכת פריק שואו מה שהולך פה
פורסם

אתה מתכוון למספרים כמו 45-898-54?

אם כן, הקטע בהם שמדובר במספר פלינדרום (ראי), כך שלא משנה מאיזה

צד תקרא את המספר, תקבל את אותו מספר רכב.

פורסם (נערך)
מה מיוחד במספר 36-111-33?

מה מיוחד ב56-999-74 חוץ מסוג הרכב? או 54-544-54?

כעיקרון כל המספרים שהם רק 3 ספרות דומות באמצע, אין להם יותר מדי ערך, עדיין אפשר להחשיב אותם למשהו יותר נחמד

מ 56-971-74, אני מצלם הרבה דברים ובדרך כלל לא מרבה לפרסם את המספרים כמו 56-999-74, אלא אם כן הוא נמצא על פורשה טורבו וצולם במצלמה שעולה 50000 ש"ח, שמצלמת 50 מגפיקסלים :)

לגבי מספרים דו-ספרתיים כגון 54-544-54 הם גם נדירים. הם יותר נדירים מפלינדרומים, לכל סדרה רגילה שזה שתי ספרות מימין שבנויות מספרות 1 עד 9 למעט דומים כמו 00,11,22,33,55,66,77,88, יש 32 אפשרויות, לסדרות כמו 66, יש 144 אפשרויות, בסדרות שיש בהן 0, יש 16 אפשרויות, כי אין לנו מספרים שמתחילים ב 0.

סה"כ כמות המספרים הדו-ספרתיים האפשרים עם הסדרות שיצאו עד היום היא 3200, הסדרות שלא יצאו עדיין זה 4X ו 9X כשיצאו זה יוסיף עוד 832 מספרים דו-ספרתיים, ואז סה"כ מתוך הלוחיות עם 7 ספרות אפשר להוציא 4032 מספרים דו ספרתיים :)

לעומת זאת כמות האפשרית של פלינדרומים היא 7200, 100 לכל סדרה קיימת שהיא לא עגולה כמו 00,10,20 וכו'.

עריכה אחרונה על ידי rOOmUSh

פורסם
שלישיה רצופה באמצע נחשבת לשלל?

אם זה נחשב שלל- שהייתי קטן שהיה אוטו עם 3 ספרות זהות ורצופות היינו מביאים כאפה אחד לשני... לא נראה לי ככ נדיר

פורסם

רומש - בקרוב מוסיפים ספרה, עולם חדש נפתח בפנייך... :-)

ולעניין הכאפה כשרואים סדרה של-3, אצלי הילדים נותנים כאפות כשעובר אוטו צהוב !!

פורסם
רומש - בקרוב מוסיפים ספרה, עולם חדש נפתח בפנייך... :-)

ולעניין הכאפה כשרואים סדרה של-3, אצלי הילדים נותנים כאפות כשעובר אוטו צהוב !!

כן, עוד 11 חודשים פותחים בקבוק שמפניה. אירוע שקורה פעם ב 37 שנים :)

היינו נותנים כאפות כשהיה עובר 666 באמצע, את זה אני גם זוכר.

פורסם

אני בדור יותר מאוחר, היינו נותנים כאפה על חיפושיות (בתקופה שהיו בערך 600 אחוז יותר ממה שיש כיום)

מאז שנכנסתי לשרשור אני מזלזל בכל לוחית עם מספרים חוזרים, כי היא לא מספיק מיוחדת (סתם דוגמא 67-878-67)

פורסם
נזכרתי ברכב השכור שהיה לי

72-404-72

[ATTACH=CONFIG]449871[/ATTACH]

זה נחשב מיוחד? כי אני רואה כאלה 20 פעם ביום
  • תוכן חדש...