Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן בחודשים הקרובים לקנות וולוו 740 סטיישן.

אני יכול להרשות לעצמי להתמהמה עם הנושא ולחפש את האקזמפלר המושלם כי זה יהיה רכב שלישי ואשתמש בו רק לסופי שבוע.

הגרסה תהיה GLE עם מנוע 2.3, שזו נקודת ההתחלה הטובה ביותר.

בחלק האחורי אני אפרק כל מה שלא צריך בשביל לשים שם מזרון או משהו כזה.

הרעיון הוא לעשות רכב כיף ושיהיה לי איפה לצאת עם החברה לסופ"שים בלי לשלם על צימר.

לפני שאני נוגע בסוג כלשהו של שיפור אני אעשה לו יישור קו מקיף, אז לא להטיף בכיוון הזה.

ההתנהגות בעדיפות שניה, יותר חשוב לי כוח בקו ישר. האידיאל יהיה לרדת מ10 שניות מ0 למאה.

איך אפשר להעלות את ההספק בצורה זולה ובלי לפגוע באמינות היחסית?

חשוב לי שהוא גם לא יעשה יותר רעש ממה שהוא כבר עושה.

פורסם

יוסי קודם כל קבל ח"ח עך זה שאתה חושב על החברה בסופי שבוע.:lol:

לגבי הישור קו, לך על זה אבל לרדת מ-0-100 קצת מסובך עוד באוט'.

מה התקציב בכלל?

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם
אני מתכנן בחודשים הקרובים לקנות וולוו 740 סטיישן.

אני יכול להרשות לעצמי להתמהמה עם הנושא ולחפש את האקזמפלר המושלם כי זה יהיה רכב שלישי ואשתמש בו רק לסופי שבוע.

תתחיל כבר מעכשיו לחפש את דגם הטורבו או 760.

רמז, 740 סטיישן מחפשים מעבר לקו הירוק.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אין כאלה עם גירים ידניים?

אפשר להשיג כאלה בארץ?

לרדת מ10 שניות זה לא קריטי אבל אני פשוט מת על ההרגשה של רכב כבד וגדול שמאיץ חזק.

לגבי נסיעה מעבר לקו הירוק, סביר להניח שזה מה שאני אעשה בסוף. השאלה היא האם שם הם יציעו לי מחיר גבוה מאוד או שאלו אותם מחירים כמו פה.

תקציב אין עדיין.

עכשיו חזרתי לעבוד אחרי שנה שלמה שהיה אסור עלי לעבוד מסיבות רפואיות.

לא אכפת לי להשקיע בסביבות ה7000 לרכב עצמו ועוד 5000 בשביל שיפורים כלשהם.

טורבו יכול להיות נחמד אבל לא חוקי, שזה מבאס.

פורסם

אני לא זוכר את הפעם האחרונה שראיתי 940 סטיישן.

הקטע של הסטיישן הוא חיוני. אם לא, יש לי 2 רכבים יומיומיים אחרים שהם לא סטיישן (טוב, לאחד מהם הדלת של הבגא'ז נפתחת עם כל החלון, אז זה סוג של...)

פורסם

אז לך לבדיקה. כנראה שאתה לא זוכר נכון.

יש לפחות אחת כרגע בלוח פוקוס, ועוד כמה ביד 2 (וכמובן בלוחות האחרים).

ידנית רוב הסיכויים שלא תמצא בארץ.

פורסם
אין כאלה עם גירים ידניים?

אפשר להשיג כאלה בארץ?

.

לי הייתה כזאת גיר רגיל, ואם תחפש תמצא, האוטו בגיר רגיל הוא חיה רעה (לאוהבי וולווים) אני גם מחפש כזאת ישנה יותר בשביל לשפר אותה לשטח, לצחוקים אבל רק גיר רגיל.

לא מזמן הופיעה בלוח פוקוס וולבו S70 T5 גיר רגיל!!!! 240 כוח סוס סטנדרטי אבל בגיר רגיל.

בכל מקרא המון הצלחה.

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם

אני פשוט מת על ההרגשה של רכב כבד וגדול שמאיץ חזק.

.

יש לך הרבה אמריקאיות ישנות אלכוהוליסטיות שהיו מתות לקבל אימוץ ממך, רכב כבד שמאיץ חזק=אמריקאיות

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם

ל 740\940 2.3 יש ביצועים סבירים למדי גם בגירסה האטמוספרית, והגיר האוטומטי לא מסרס את המנוע כך שהפגיעה בביצועים לא משמעותית.

ה 2.3 הידנית מאיצה מ 0-100 באזור ה 10 שניות גם ללא שיפורים, ויחסית לא בעייה לשפר את המנועים הללו - ביסודם הם מנועים חזקים וחסונים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
שיא הפינוקים האפשריים לרכב בגילו .

4 חלונות חשמל,הגה כח, מזגן,נעילה מרכזית,

נהג אטומטי, גג חשמלי,מושבים מתחממים ועוד.

תוכל להיות עם חברה שלך במזרן והרכב יקח אותך למעוז חפצך :lol:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ממליץ לך בחום לחפש 940 סטיישן, תחפש טוב טוב (בני ברק מקום מומלץ, בית שמש גם, חפש מקומות של חרדים) הרכבים נמכרים שמחירים שערורתיים למדי ותקבל המון רכב בקצת כסף, מה גם שה940 יותר יפה מה740, טובה יותר ויהיה לך הרבה יותר קל לשפר אותה (כמו שאמר קודמי) וגם למצוא אחת טורבו :)

940 סטיישן, ידני, 2.3 טורבו (לחץ נמוך) = רכב לא רע בכלל, לא יודע מה הולך בסטיישן, אבל ב4 דלתות הייתי יכול להבטיח לך שהרכב יורד מ10 למאה, לגבי סטיישן - לך תדע:-)

שיהיה בהצלחה ותעדכן

פורסם

• מחזק את ההמלצות לקנות 700/900 מוגדש, יש כאלה. אם תמצא ידני - ההבדל משמעותי.
  • בגרסת 900 יש LPT ו-HPT, אפשר בהחלט לקנות LPT בזול ולהפוך ל-HPT כמעט ללא השקעה. בקרת הלחץ במגדש היא ידנית. ניתן להשיג ממשפרים בשבדיה גל זיזים משופר בעלות סבירה. פורק לחץ חיצוני מיותר - המקורי עובד היטב גם בתוספת לחץ גדישה.
  • מי שנוסע/מאיץ מהר, מומלץ שיוכל לבלום היטב. בהרבה מהדגמים בארץ מוצאים מקדימה בלמים קטנים לא מאווררים. אני מציע למצוא במשומשים בלמים גדולים מאווררים (290 מ"מ) - זה קיים מקורי ולכן במחיר זול מאד. הדבר מצריך חישוקי "15 (וזה גם עוזר בזיהוי מהיר בפירוקיה). אתה צריך להחליף את התושבת בלבד (הקליפר זהה וצלחות/רפידות תקנה חדשות). אם תרכיב בלמים גדולים וגם חישוקי "15 ותשים צמיגים ברוחב 205, תוכל לבלום ברמה טובה מאד. אפשר גם 225, בלימה יותר מטובה, אבל בעייתי מבחינת רישוי.
  • אם וכאשר תרצה לשפר התנהגות, אני ממליץ להנמיך.
  • אם אתה מחליף בולמים, sensa-track עדיפים על כל מיני בולמי שמן שמציעים בדרך כלל בארץ.

דני

פורסם
ממליץ לך בחום לחפש 940 סטיישן, תחפש טוב טוב (בני ברק מקום מומלץ, בית שמש גם, חפש מקומות של חרדים)

סביר להניח שבמקומות האלה המכוניות מאד מוזנחות.

• תוכן חדש...