Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה פחד!

TA2
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עוד רועד מפחד למרות שזה קרה לפני שעה בערך.

אני חייב לספר את זה.

אז כאמור לפני שעה נסעתי לי לתומי בעיר כלשהי בדרום לשים את חברה של חבר שלי בבית פתאום הרכב שלפני עצר בבלימה פתאומית ואני כנראה לא שמתי לב מיד וכששמתי לב לחצתי ברקס מפחיד והאוטו השמיע חריקת בלמים ונתן "נשיקה" לרכב שהיה לפני, בעל הרכב יצא מהאוטו וגם אני כדי לבדוק מה קרה לאוטו, בעל הרכב התחיל להתעצבן ואמר לי "תראה מה עשית!:x" ואני בתמימותי שאלתי "מה?:roll:" אז הוא ענה לי "מה אתה לא רואה?" אמרתי לו "לא." אז הוא אמר לי "תסתכל טוב!:x" ניגשתי יותר קרוב והתבוננתי ברכב שלפני ממרחק אפס :shock: ובאמת ראיתי שיש שפשוף עדין על הטמבון האחורי שלו, באמת שלקח לי זמן לשים לב.

אמרתי לו סליחה שאני מנומס.:oops: ואמרתי לו טוב אני אשלם לך על זה ונחליף פרטים.

כנראה שהוא היה במצב של חפפה ותוך כדי הוא תפס אותי מהחולצה משך אותי ואמר לי "כנס לאוטו" (שלו כאילו) ואני כבר איבדתי את סבלנותי והתחלתי להתעצבן ואמרתי לו שיוריד ממני את הידיים שלו לפני שיהיה חבל:x ואז הגיע מישהו עם עוד רכב כי נוצר פקקון, המישהו הזה כנראה הכיר את הבנאדם שנכנסתי בו וניסה להפריד תוך כדי ויכוח אמרתי לו "למה מה תעשה לי?" והוא אמר "אני יוריד לך את הראש.:evil:" אז אמרתי לו "תתרחק שאני לא @#$#$% אותך!" אז הבנאדם שבא להפריד אמר להוא שנכנסתי בו "עזוב הוא בטח לא מכיר אותך"

טוב נרגעו טיפה הרוחות (לא שלי) הוא אמר לי לעצור בצד, הוא נכנס לאוטו התקדם שלושה מטרים ועצר בצד הכיכר שאנשים יוכלו לנסוע.

אני נכנסתי לאוטו הדבקתי דוושה לרצפה וניסיתי לברוח, בכל זאת זה מפחיד (עיר פשע ועוד לא העיר שלי..)(אני בכלל לא גר בעיר) בקיצור שני רכבים רודפים אחרי ואני עם האוטו החמוד והמסכן שלי מנסה להציל את החיים שלי, והם לעומת זאת עם שני רכבים חדשים רודפים אחרי, למזלי הצלחתי להעלם להם וברחתי לאיזה סמטה קטנה, כיביתי אורות וחיכיתי.

חיכיתי וחיכיתי, כעבור רבע שעה חברה שלי באה ולקחה את חברה של חבר שלי הביתה ואני עוד בפחדים ואוכל סרטים על איך אני יגיע לבית של חברה שלי, בסוף הגעתי לבית שלה, אחרת איך אני כותב לכם.

בקיצור אני לא יודע מה לעשות, נראה לי הוא עבריין רצח, מה אני עושה עכשיו? :?

אהה ועוד פרט שולי, הוא בן 40 בערך ואני בן 20 יש לי עוד הרבה זמן לחיות!

אני מקווה שעכשיו ההודעה שלי בסדר, אחרי תיקון.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרבה יותר בסדר! :shock::shock::shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נשמע לי שאם ברחת ולא עקבו אחרייך וראו איפה אתה גר - אתה יכול לישון בשקט בלילה .

אתה תמיד יכול ללכת למשטרה (שלא תעשה כלום כנראה) ולהגיש תלונה (שלא תגיע לשום מקום - מקסימום לארכיון) .

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

דבר ראשון, סביר להניח שהוא רשם את המספר רכב שלך.

ככה שיש לו 2 אפשרויות:

הראשונה היא להגיש תלונה במשטרה על פגע וברח.

השניה היא למצוא לבד איפה אתה גר ולסגור איתך חשבון.

מבחינתך, הדבר הכי נכון כעת יהיה לגשת למשטרה, לספר להם שהיה מפגוש טמבון לטמבון, כאשר יצאתם מהרכבים הבן-אדם איים עליך ונהג כלפיך באלימות,

ולכן מתוך פחד/הגנה עצמית(?) - החלטת לברוח ממנו.

ככה, לכל מקרה שיהיה, גם לא יוכלו להאשים אותך בפגע וברח וגם הגרסא שלך כבר תהיה במשטרה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
דבר ראשון, סביר להניח שהוא רשם את המספר רכב שלך.

ככה שיש לו 2 אפשרויות:

הראשונה היא להגיש תלונה במשטרה על פגע וברח.

השניה היא למצוא לבד איפה אתה גר ולסגור איתך חשבון.

מבחינתך, הדבר הכי נכון כעת יהיה לגשת למשטרה, לספר להם שהיה מפגוש טמבון לטמבון, כאשר יצאתם מהרכבים הבן-אדם איים עליך ונהג כלפיך באלימות,

ולכן מתוך פחד/הגנה עצמית(?) - החלטת לברוח ממנו.

ככה, לכל מקרה שיהיה, גם לא יוכלו להאשים אותך בפגע וברח וגם הגרסא שלך כבר תהיה במשטרה.

:arrow: רשמו לך את התשובה הנכונה , עשה זאת ומהר .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

האמת היא שגם על זה חשבתי אבל אני לא סומך על המשטרה כ"כ.

נראה לי שהכי טוב יהיה לעשות את זה ולא להסתבך, למרות שהאפשרות השניה שלו קצת מפחידה אותי.

תודה על העצות.

העיקר שהעפתי אותם עם פיג'ו 205 רגילה :lol:

פורסם

תעשה מה שדיסקאבר אמר ודחוף.

להבא, אם מישהו נתקל במקרה לא שגרתי שכזה, פשוט צריך לחייג ישר למשטרה שתבוא למקום התאונה.

פורסם

חהחה FEREZ אל תלחיץ אותי.

האמת היא שתכננתי לברוח למשטרה אבל בכביש ישר הם יותר מהירים אז העדפתי להיעלם.

נראה בבוקר מה אני אעשה.

בנתיים לילה טוב לכולם.

פורסם

אין מה לעשות, זה קורה וזה יקרה, הפעם לא קרה כלום.

הבן אדם ניסה בטח להוציא ממך כמה מאות/אלפי שקלים תוך כדי איומים, להראות שהוא רציני, אני בטוח שהוא לא רשם את המספר מתוך כל המהומה...

אני בטוח שהוא לא יגש למשטרה, מה שכן ונגיד אם כן תחנה את הרכב שלך במשך שבוע ככה ברחוב אחר ניסתר שקרוב לבית שלך ממרחק הליכה, תספר להורים ואם הוא כן יאתר את הכתובת פשוט ההורים ידעו להגיד שלא יודעים מי אתה וזהו.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...