Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש מכס על פלייסטיישן 2?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לפני הזמנה של לפייסטיישן 2 דק מאיי ביי רציתי לדעת עם יש בעיות על זה עם מכס

המחירים על זה הם סביבות ה100$ למשומש

ואם כן איך אפשר להקטין את הסיכויים להתפס איתו? (לבקש לרשום שזה שבור אולי..)?

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

עד כמה שידוע לי לא- בזמנו הבאתי כזה מתאילנד, מדובר בקונסולה ניידת.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

גם על פלייסטיישן2 משלמים מכס ומע"מ כשמייבאים אותו לארץ,בעיקרון עם אתה מזמין מאיביי אז כל מכשיר חשמלי/אלקטרוני שהמחיר שלו כולל משלוח עולה על 50 דולר אתה תשלם עליו אלא עם כן אתה קונה אותו בזמן שאתה בחו"ל ואתה לוקח אותו איתך במזוודה ואז עד 250 דולר אתה פתור ממכס או עד שיתפסו אותך:wink:

בקשר לאיך להקטין את התשלום של המכס אז אתה יכול לנסות להוציא מהם קבלה פיקטיבית שתראה ששילמת עד 50 דולר כולל משלוח אבל אל תשכח שהחברה במכס לא מפגרים וזה לא תמיד עובד.

מקווה שלא טעיתי.

בהצלחה.

פורסם

מצטער על ההתעלקות, אבל האם הזמנה מאיביי , זה אותו הדבר כמו להביא אותו איתך בטיסה?

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

לא, להביא אותו איתך אין בעיה, כל עוד תשים אותו בתיק גב \ מזוודה אישית, סביר להניח שאף אחד לא יתייחס אליך.

מה גם שאם תשחק בו קצת בחו"ל , ולא תארוז אותו בקופסא המקורית, תוכל להגיד שהבאת אותו מהארץ, ב 99% מהמקרים יעזבו אותך באמאשלהם.

פורסם
לא, להביא אותו איתך אין בעיה, כל עוד תשים אותו בתיק גב \ מזוודה אישית, סביר להניח שאף אחד לא יתייחס אליך.

מה גם שאם תשחק בו קצת בחו"ל , ולא תארוז אותו בקופסא המקורית, תוכל להגיד שהבאת אותו מהארץ, ב 99% מהמקרים יעזבו אותך באמאשלהם.

כן לזה התכוונתי, הכוונה לדוג' ורכשתי לפטופ והוא פשוט עולה איתי למטוס?

בתודה

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
אני לפני הזמנה של לפייסטיישן 2 דק מאיי ביי רציתי לדעת עם יש בעיות על זה עם מכס

המחירים על זה הם סביבות ה100$ למשומש

ואם כן איך אפשר להקטין את הסיכויים להתפס איתו? (לבקש לרשום שזה שבור אולי..)?

100 דולר למשומש כולל צ'יפ?

כי בארץ אפשר כיום לקנות את הדק בסביבות ה900 לחדש עם צ'יפ (וצ'יפ עולה 250-300 ש"ח) ככה שאם אתה צריך עוד להתקין צ'יפ, זה יוצא לא משתלם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אין מכס על מחשבים. אתה יכול להביא את הנייד בשקט, אם אתה "מפחד" פתח אותו, שחק איתו קצת, תיישן אותו ותביא.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

100 דולר לא כולל צ'יפ שמה הם לא יודעים מזה צ'יפ

UK - השם אומר הכול

בכול מקרה הסוני חדש ומגיע עם 8 משחקים מקוריים שני שלטים ושתי כרטיסי זיכרון מדובר על הדגם הדק הוא אומר שזה אצלו רק שנה

מחיר של 100 דולר כולל משלוח ייוצא בסביבות 370 שקל ועוד ציפ ב250 ש"ח שאני יעשה פה

יוצא 620

עדין זול משמעותית מהארץ למרות שזה לא חדש אבל אני יקח את הריזיקה

עסקה לא רעה

זה היה גם ספונטני לא חפרתי יותר מדי :wink:

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

• תוכן חדש...