Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

כחיפוש אחר המגבר שאני רוצה מצאתי את החנות sonicelctronix שראיתי שהם שולחים לישראל

הייתי רוצה לדעת האם מישהו הזמין מוצרים מהחנות הזאת? חוות דעת על הקנייה?

האם הם אמינים?

פורסם

היי

לפני כשלושה שבועות הזמנתי חלק לרכב שלי מהם (מחשב דרך במקום המחשב המשולב עם הHU המקורי ברכב).

טיפול מהיר מאוד החלק הגיע אלי תוך שבוע עם UPS.

אלי

פורסם

הם אמינים מאוד סה"כ אבל יש דבר שאתה צריך לדעת.

חלק מהעובדה שהמחירים שלהם הם כל כך זולים - זולים יותר כמעט מכל מקום אחר הם משום שרוב הציוד שהם מוכרים הוא רפבריש (RB ).

אני קניתי מהם 3SIXTY הגרסא הפשוטה יותר, הוא הגיע ואפילו היה רשום RMA והמספר שלו (החזרת מוצר) על חוברת ההוראות ככה שברור לי שקיבלתי מוצר לאחר תיקון אבל הוא עובד והכל בסדר והם גם נותנים על המוצר את האחריות המלאה שלו ככה שאין לך בעיה.

אמריקאים בקטע של שירות אין עליהם.

בזמנו לא יכלתי להזמין לארץ כי PAYPAL עשה לי בעיה מסויימת וגם הם לא הסכימו לקבל שום דבר חוץ מוייר טראנספר שזה העברה בנקאית של כל הסכום מראש (ולזה אני לא מוכן) או פייפאל.

היום הם גם מקבלים כרטיסי אשראי בין לאומיים - בדיוק כמו מאדיסאונד.

שירות אמין וטוב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הם מקבלים כרטיסי אשראי אבל מבקשים ממך לשלוח בפקס צילום של הכרטיס(כשחוץ מ-4 הספרות האחרונות השאר מחוקות) וצילום של רשיון הנהיגה.

לאחר 2 שיחות טלפון איתם ומשלוח הפקס טופל מהר.

המוצר שקיבלתי היה חדש ולמרות זאת זול משמעותית מחנויות אחרות בארה"ב.

אלי

• תוכן חדש...