Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על סופר רייסר אוטומט שסובלת מ-2 בעיות.

1)בזמן העברת הילוך הרכב לפעמים נכבה,לפעמים גם בזמן בלימה.

2)שעון החום עולה אחרי כמה דקות נסיעה עד הסוף,לפעמים נשאר קבוע ולפעמים יורד.,האוטו לא מתחמם.

האם אלו בעיות מוכרות בדגם זה?האם יש קשר בין 2 הבעיות? ומה יכולה להיות עלות תיקון?

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

[quote=oren1001;

2)שעון החום עולה אחרי כמה דקות נסיעה עד הסוף,לפעמים נשאר קבוע ולפעמים יורד.,האוטו לא מתחמם.

quote]

רק אני שמתי לב לכשל הלוגי במשפט,אתה אומר דבר והיפוכו שעון החום עולה לפעמים עד הסוף אבל האוטו לא מתחמם אז זהו שאין דבר כזה.

אם שעון החום עלה עד הסוף המנוע בסיכוי גבוה לא רק שהתחמם הוא רתח וצריך לברר למה.

יש אפשרות ששעון החום עצמו מזייף /יוניט חום /חיבורים אבל אם נסעת כך זמן רב תקווה שלא נגרם נזק כבד למנוע.

לגבי הקשר בין שתי התקלות המתן לתשובות נוספות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ישנה בעיה של השעוני חום בדייהו שמראים חום גבוה מאד אבל האוטו לא רותח.

יש לבדוק תחילה אם האוטו באמת לא מתחמם ואם הוא תקין, או שמתקנים או מחליפים את השעון.

פורסם

אכן, ואדגיש , יש לבדוק האם מדובר בתקלה "אחת" (ואני מקווה שלא), או בשתי תקלות שונות, זאת ניתן לבדוק ע"י סקנר ואמצעי אבחון רגילים, בדיקת תפקודו של מנוע הצעדים, ובכל מקרה, רצוי ניקוי בית מצערת, מנוע צעדים, והתעלה שלו.

את טמפ' המנוע להשלמה, ניתן לבדוק ע"י מד אנפרא במס' נק' מהותיות , כהשלמה לכלל הבדיקות,

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

רק אני שמתי לב לכשל הלוגי במשפט,אתה אומר דבר והיפוכו שעון החום עולה לפעמים עד הסוף אבל האוטו לא מתחמם אז זהו שאין דבר כזה.

.

זה בדיוק מה שקורה.המנוע לא רותח,השעון הוא זה שמזייף.הרי לא יכול להיות שהמנוע ירתח תוך כדי נסיעה ואחרי כמה דקות יתקרר.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

• תוכן חדש...