Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

IPHONE

eladbe
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני טס לתאילנד עוד 5 ימים ואני מעוניין לקנות שם IPHONE מקורי!

מישהו אולי יודע איפה יש שם מקורי וכמה זה אמור לעלות שם?

ואם כן ואני קונה שם ואני מביא כרטיס סים מהארץ של אורנג' אני יכול להפעיל אותו ישר?

תודה לכל העוזרים!

פורסם

חזרתי השבוע מתאילנד וגם אני רציתי לקנות IPHON אבל אחרי בירור הסתבר שהמחיר ממש ממש גבוה שם.

למכשיר משומש הם רוצים בין 23000B ל34000B שזה 2300 ל3400 שח לדגם של ה8G

אבל אם מקוריות לא מעניינת אותך יש זיופים ממש טובים נראה בדיוק אותו דבר אבל ללא WIFI והמצלמה פחות טובה במחיר של 5000B כ500שח -+

בכל מקרה קח לך יום תסע לMBK תעלה לקומה 4 ותגלה עולם שלם של פלאפונים מתקדמים שלא הגיעו לארץ.

אני קניתי שם נוקיה 6500 חדש ב5500B ואל תשכח להתמקח

פורסם

הייתי בתאילנד לפני שבועיים,חבר שהיה איתנו קנה ב MBK אייפון 8G חדש ב 2300 ש"ח (הוא קנה שני מכשירים,אחד לחבר).

הייתי ממליץ לך גם לקפוץ ל tantip plaza שנמצא 10 דק' משם,קניון שלם של אלק',סלולארי ומחשבים, שווה ביקור אפילו רק בשביל לראות.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

איפון G3 רק מאיטליה ! מגיע SIM FREE בלי קומבינות של טורבו סים ובלי כל מיני שטויות

עובד מושלם !

אם אתה מחפש זול יותר תחפש G2 משומש, עם 8 גיגה,

אתה יכול להשיג במחירים ממש יפים וההבדל בינו לבין הדור השלישי זה במהירות ההורדה מאינטרנט סלולארי (לא WIFI) ומקלט GPS מובנה, בקיצור למי שלא משתמש בGPS ולא חורש את האינטרנט הסלולרי המאוד יקר - לG3 אין יתרונות על G2

פורסם

וגם מהונג קונג. גם שם מוכרים SIMFREE, וגם אני ממליץ לקנות רק SIM-FREE בלי להסתבך עם טורבו סים ושטויות כאלה.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם
איפון G3 רק מאיטליה ! מגיע SIM FREE בלי קומבינות של טורבו סים ובלי כל מיני שטויות

עובד מושלם !

אם אתה מחפש זול יותר תחפש G2 משומש, עם 8 גיגה,

אתה יכול להשיג במחירים ממש יפים וההבדל בינו לבין הדור השלישי זה במהירות ההורדה מאינטרנט סלולארי (לא WIFI) ומקלט GPS מובנה, בקיצור למי שלא משתמש בGPS ולא חורש את האינטרנט הסלולרי המאוד יקר - לG3 אין יתרונות על G2

אאל"ט הגב ב 3G מפלסטיק קשיח במקום מסגרת מתכתית נוצצת וחמה שהיה ב 2G .

פורסם

איך בא לידי ביטוי ההבדל במהירות הגלישה הסלולרית בין 2 הדגמים ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ההבדל בא לידי ביטוי בגלישה על גבי הרשת הסלולרית :)

ההבדל מהותי א-ב-ל וזה אבל גדול, אני לדוגמא כמעט אף פעם לא משתמש בזה, גם ככה בכל פינה היום יש איזה WIFI של חנות\בית קפה\שכן או משהו כזה

וזה מהיר יותר ובחינם

*לאיפון G2 יש גב שלם ממתכת במקום פלסטיק שחור בG3 ולא רק המסגרת

בקיצור לדעתי הקניה הכי משתלמת היום היא IPHONE G2 משומש במצב טוב,

אפשר להשיג בחול במחירים של כ200 דולר, ובארץ במחירים של כ1400 שקל

מכשיר מתקדם במחיר נמוך והכל בגלל הנהירה של האנשים להיות מעודכנים למרות שהעדכון מתבטא ביכולות GPS שגם ככה סופר מוגבלות בישראל,

פורסם

מה זה אומר אינטרנט דור3 ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

במה הוא משופר ? אין לזה שום אזכור ממה שאני ראיתי בשום manual או specification

ההבדל במהירות מתוך הWIKI

UMTS תומך בקצבי העברת נתונים של 1920Kbps (ולא 2Mbps כפי שרואים תדיר), אף על פי שכרגע משתמשים ברשתות יכולים לצפות לביצועים המגיעים לכל היותר ל-384kbps, ביפן נעשות הכנות לשדרוג ל-3mbps. בכל אופן זה עדיין מהיר יותר באופן משמעותי מהקצב הקודם - 14.4kbps שהתקבלו ב-GSM

ניתן לראות שההבדל במהירות הוא מכובד בהחלט, אבל שוב אני בספק עד כמה תשתמש בגלישה סלולארית, זה יקר ותאחלס יש חלופות חופשיות

• תוכן חדש...