Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

IPHONE

eladbe
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז באופן כללי אם חשובה לי מהירות הגלישה אז בלי קשר לאייפון חשוב לבדוק שהוא דור 3 ומעלה ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יש לי את שני המכשירים בבית

המכשיר החדש עם מסך טוב יותר,הרמקול הפנימי משופר,GPS פנימי,גלישה בדור 3 הרבה יותר מהירה מהדור הקודם

בקיצור המכשיר החדש מומלץ בחום

פורסם

מוזר יש לי גם את שני המכשירים,

המכשיר החדש עם מסך טוב יותר, אני לא מבחין בשום הבדל, הרמקול הפנימי משופר אני לא שומע שום הבדל,GPS פנימי,גלישה בדור 3 הרבה יותר מהירה מהדור הקודם אין ויכוח היא מהירה בהרבה - אבל אני לא מצאתי בזה שימוש

פורסם
מוזר יש לי גם את שני המכשירים,

המכשיר החדש עם מסך טוב יותר, אני לא מבחין בשום הבדל, הרמקול הפנימי משופר אני לא שומע שום הבדל,GPS פנימי,גלישה בדור 3 הרבה יותר מהירה מהדור הקודם אין ויכוח היא מהירה בהרבה - אבל אני לא מצאתי בזה שימוש

רמקול הפנימי במכשיר החדש הרבה יותר טוב וחזק ללא ספק

גלישה בדור 3 אולי אין לה שימוש במכשירים אחרים עם דפדפן שיודע לתמוך בWAP בלבד,בIPHONE הדפדפן הוא מHTML מלא וניתן לגלוש לכל אתר שאתה מעוניין,ומהירות היא באופן ברור יותר טובה מאשר בדור הראשון של המכשיר.

GPS ישנה תוכנה חינמית שניתן להוריד איתה מפות למכשיר ולהשתמש בה ללא חיבור רציף לאינטרנט,נבדק והGPS של המכשיר לא פחות מדוייק ממכשירי GPS יעודיים.

חיבור האוזניה בדור הראשון מחייב מתאם במכשיר החדש אין בזה צורך כי החיבור הוא רגיל ולא שקוע.

פורסם

בקשר לניווט FREEMAP עדיין בתולה ואני לא נהנתי ממנה עדיין, לדעתי לא מספיק טובה

והיא בטוח לא עומדת עם IGO8 או דסטינטור שאותם אני מריץ עך DELL X50V או ASUS 639 שיש ברשותי,

הגלישה בדור 3 מהירה משמעותית ונכון שיש ספארי אבל שוב, העלות דיי גבוה ואני לא מוצא סיבה כי תאחלס במקרה שלי בכל מקום שאני נמצא תמיד יש WIFI,

אתה מדבר על אוזניה לסלולרי או למוזיקה ? לסלולרי זה BT, לאוזניה בשניהם בBT לא תומך בסטריאו וזה על הפנים לדעתי מכשיר ברמה כזאת היה חייב שיהיה לו BT שתומך במוזיקה בסטריאו והעברת קבצים, במיוחד לאור העובדה שלכל נוקיה ב4 שקל יש אחד כזה

בגדול IPHONE מכשיר לא רע, והוא גימיק מדליק, אני מאוד נהנה מהשימוש בו ולי אישית הוא סוגר את כל הצרכים בצורה מעולה (במיוחד התממשקות של הEMAIL לאקסצ'יינג' בחברה), הוא נוח נעים וכיפי לשימוש, חסר בו הרבה דברים שהייתי רוצה - אבל זה בהחלט לא ימנע ממני את השימוש בו, ואני לא חושב שההפרש במחיר שווה את ההבדל בביצועים,

IPHONE G3 חדש בארה"ב או מדינות אחרות עולה באיזור ה600 דולר לדגם עם ה8 ג'יגה, חדש כמובן, G2 חדש כבר אין אבל משומש אפשר להשיג ב200/250 דולר שזה כמעט שליש מחיר, בארץ לדוגמא אפשר למצוא במצב מעולה ב1400 שקל במקום 3400 שזה בערך המחיר שנסחרים פה הG3,

לסיכום : הG3 טוב יותר, אבל לא במספיק דברים כדי להצדיק את ההפרש במחיר

פורסם
HSDPA זה בהגדרה דור 3.5 לא דור 3

דור 3= UTMS

דור 2.5=GPRS

ידוע, אבל המכשיר הזה יצא הרבה אחרי שהיו בשוק מכשירי דור 3.5 עם HSDPA,

וכיום זה נמצא גם במכשירים הזולים ביותר - אז ציפיתי שבמכשיר עם מחיר כל כך מופקע (ללא הצדקה לדעתי)

יהיה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...