Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ביום שישי עשיתי מבחן רישוי (טסט) לאוטו שלי, הכל עבר חלק עד לשלב של כיוון האורות, בזמן שהבחור מהמכון רישוי בודק לי את הכיוון של האורות, הוא כנראה שם לב שהאור השמאלי לא מכוון כמו שצריך וניסה לכוון אותו באמצעות מברג. ראיתי אותו נאבק שם עם הבורג ובסוף כותב משהו בדף של הטסט ואומר לי לחנות את הרכב ולגשת למשרד.

במשרד אומר לי הרב-בוחן שהאוטו נכשל בטסט בגלל שהבורג כיוון אורות שמאל שבור. אמרתי לו שלא יכול להיות כי האוטו עבר בדיקה מקיפה לא מזמן וגם שלפני כשנה וחצי האוטו עבר תאונה קלה בצד הזה של האור וכל המכלול של התאורה הוחלף בדיוק בצד הזה. בשלב זה אמר לי הרב-בוחן, לגשת לבחור אחר ולראות אם הוא יכול לתקן את הבעיה במקום.

ניגשתי לבחור השני והוא בא לבדוק את האורות ברכב שלי, לאחר שפתח את מכסה המנוע ניגש לאור, סובב בורג אחר מהבורג שסובב הבודק במבחן, והפלא ופלא - האור מתכוונן!

הוא ניגש במהירות לבוחן של המכון ואמר לו את שקרה, ואז ראיתי את המבוכה הגדולה בעיניו של הבודק, שלא ידע איך מכוונים את התאורה ברכב...

כמובן שלא צריך להגיד שבאותו הרגע האוטו קיבל חותמת "עבר" וכל הסיפור הסתיים.

היה חשוב לי לספר את הסיפור כדי שתשימו לב לדברים האלה ולא תקבלו כמובן מאליו את מה שאומרים לכם הבוחנים בטסט.

יום טוב ולהתראות בטסט הבא :)

יוני.

יונדאי אקסנט 1999

פורסם

לא יודע אם מותר להגיד בפורום, לא רוצה שיחסמו אותי. שלח ה"פ ואני אשמח לומר.

(חשוב לציין שהמכון עצמו אחלה, הוגן ותמיד האוטו עובר טסט ראשון, פשוט מדובר בעובד כנראה לא הכי מנוסה..)

יונדאי אקסנט 1999

פורסם

לדעתי זה הוגן להגיד את שם המכון, שם הבוחן מיותר במידה וכל זה קרה בתום לב, אך מה אם כל הרעיון היה שתצטרך ללכת ל"מתקן האורות" שבמקרה בסמוך למכון, והוא "יאכל" לך סכום כסף על כלום אשר יתחלק עם הבוחן????

:roll::roll:

פורסם

אוקיי, קראתי את כללי הפורום ולא כתוב שם כלום על זה אז בבקשה:

המכון אליו הלכתי ובו קרה כל הסיפור הזה הוא מכון "דינמומטר" ברעננה (התעשיה 14)

שוב, אני מדגיש כי הוא מכון טוב שעדיין לא נתקלתי בו בבעיות, הם די הוגנים וגם הבדיקה לא עלתה הרבה (86 שקלים), אבל כנראה שהבודק לא היה מנוסה.

פשוט שימו לב...

יונדאי אקסנט 1999

פורסם
לדעתי זה הוגן להגיד את שם המכון, שם הבוחן מיותר במידה וכל זה קרה בתום לב, אך מה אם כל הרעיון היה שתצטרך ללכת ל"מתקן האורות" שבמקרה בסמוך למכון, והוא "יאכל" לך סכום כסף על כלום אשר יתחלק עם הבוחן????

:roll::roll:

מדוע להעלות השערות מצוצות מן האצבע, ולהאשים אנשים כשרים על עוול בכפם?!

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...