Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך לקנות רכב קטן בתקציב מצומצם מאוד (עד 10000 ש"ח) ושמעתי שעדיף להתרחק מכל מה שלא יפני/קוראני השאלה היא האם זה נכון?

אני מתלבט בין פונטו שנת 95-97 (גיר ידני כמובן) לבין שרייד 93 (גם ידני). המחירון שלהם דומה.

בנוסף קיבלתי גם הצעה לקליאו 98.

אשמח לשמוע חוות דעת.

תודה מראש

אבי

פורסם

לדעתי ? דייהטסו שרייד משנת 93 , ידנית , בעלת מנוע 1.3 תעשה את העבודה .

אני בעצמי בעלים של שרייד משנת 92 , האומנם אוטומטית , אך ברור לך שידניות יהיו חסכוניות יותר בדלק .

איני זוכר את הפעם שנתקעתי בצד הדרך (חוץ מהרדיאטור שנפטר וחימם לי את המנוע שכובה מיידית) עם הרכב הזה (טפו טפו טפו)

ואני באמת לא זוכר את הפעם שהוא לא הניע מכה ראשונה , בכל עונה , עד היום .

אם אמינות וחסכוניות זה מה שאתה מחפש - לך על השרייד .

אבל , אם אתה מחפש רכב עוד יותר אמין - הסובארו ג'סטי הידניות מאותו שנתון , שמגיעות עם מנוע 1.2 , יהיו אמינות אפילו יותר לפי דעתי .

אני אישית אל לקחתי ג'סטי רק בגלל הצורה , אבל לאחותי היה רכב כזה לפני כמה שנים משנת 85 (שעד לא מזמן היה בחיים) והאמינות ? אין מילים לתאר .

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

ממליץ בתקציב כזה על פונטו. בנוסף למה שרשם dj_dani, אני רוצה להוסיף שמדובר ברכב מתקדם יותר ונוח יותר משרייד וגם הזמן בכל זאת עושה את שלו ופונטו יוצאת יותר חדשה ב-4~5 שנים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

עם כבר פונטו אז הייתי ממליץ על hsd (הדגם המפואר)1300 סמ"ק.

כריות אויר,2 ח"ח קידמיים,נ"מ,הגה כוח,abs מגיעים כסטנדרט בדגם.

תוכל להשיג אחת כזאת בפחות מ10k ועוד יישאר ליישור קו במידת הצורך,הדגם הזה הכי מומלץ כי הוא הכי מפואר נוח מנוע 1300 חסכוני אמין וסוחב.

פורסם

תודה למגיבים

אני כנראה אלך על פונטו. ממה שקראתי בפורום בסה"כ האוטו טוב, אמין והכי חשוב חסכוני וכל זאת למרות שהוא לא יפני או קוראני.

• תוכן חדש...