Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לצמיג טוב פולו 16V 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ושבוע טוב

רכשתי לפני כשלושה חודשים את הפולו שלי, על הפולו יש כרגע "מיקס" של צמיגים

(אחורי וקדמי ימני של BARUM מלפני 3 שנים, שמאלי קדמי של DUNLOP שהוא סדוק ויבש כבר,

ואחורי שמאלי של MAXXIS שנראה אומנם נראה טוב אבל אין עליו אפילו תאריך ייצור....)

השאלה הראשונה שלי היא האם כדאי להחליף את כל הצמיגים או את הקדמיים בלבד? (כל הצמיגים מלבד הדאנלופ

הם צמיגים "כיווניים" ולכן לא ניתן לשחק עם המיקומים שלהם..

השאלה השניה היא על אילו צמיגים אתם ממליצים, הרצתי חיפוש לצמיגים מתאימים ורציתי שלאול לחוות דעתכם:

Falken :185/55HR14 ZE912 80H TL

Kumho: 185/55VR14 80V KH11 KH

185/55R14 80V S. Drive AS01 : Yokohama

185/55 R 14 80H PROFILER-2 : Bfgoodrich

185/55HR14 SP 2000 E 80H : Dunlop

185/55R14 80H ContipremiumContact: Continental 185/55 R 14 80H ENERGY E3A: Michelin

185/55R14 80V EXCELLENCE : Goodyear

בנוסף אם מישהו מכיר צמיג מומלץ נוסף אשמח לשמוע,

בעקרון אני מחפש אחיזה טובה ובטיחות, לא מתכוון להשתולל..

תודה רבה לכולם

(אני יודע שכבר קיימים שרשורים בנושא אבל ממה שחיפשתי רובם היו ישנים והמבחר מן הסתם השתנה...)

פורסם

אני לא הולך לתת המלצה פרטנית כי אין לי הרבה נסיון עם צמיגים. אבל המיש-מש הזה שיש לך ממש בעייתי. עקרונית אמורים להיות על אותו סרן צמיגים זהים מבחינת סוג הצמיג ורמת השחיקה שלו. לכן במקרה שלך כדאי מאוד להחליף כבר רבעייה.

עריכה: כדאי לך להכנס לקישור הבא

http://www.autoexpress.co.uk/products/total_tyre_guide/212628/the_total_tyre_guide.html

פורסם

הטוב ביותר ברשימה (וכנראה הטוב ביותר שניתן להשיג במידה [בארצנו]) - Yokohama S.Drive.

תתחדש :-).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הייתי במצבך לפני כחודש, בחרתי ב- ENERGY, והם מצויינים. בנוסף הפרמיום של קונטי מומלצים מאוד. לא יצאה לי לנסוע עם יקוהמה, אך שמעתי ביקורות מעולות, פרט לשחיגה מהירה

פורסם
לך על פיירסטון,צמיגים מעולים

הבנאדם רציני, כותב שמות מדויקים של צמיגים, ואתה זורק לו לאוויר איזה מותג, בלי לתת שם של צמיג - זו רצינות? זה קשקוש.

מבין האפשרויות המישלינים יאפשרו לך אורך חיים ואחיזה, אבל יהיו יקרים יותר ככל הנראה. היוקו הם הבחירה שלי - גם ספורטיביים וגם מחזיקים מעמד (וגם לא מאוד יקרים), לך עליהם ותחליף רק רביעיה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הבנאדם רציני, כותב שמות מדויקים של צמיגים, ואתה זורק לו לאוויר איזה מותג, בלי לתת שם של צמיג - זו רצינות? זה קשקוש.

מבין האפשרויות המישלינים יאפשרו לך אורך חיים ואחיזה, אבל יהיו יקרים יותר ככל הנראה. היוקו הם הבחירה שלי - גם ספורטיביים וגם מחזיקים מעמד (וגם לא מאוד יקרים), לך עליהם ותחליף רק רביעיה.

רוני

תפסיק לבלבל את הבייגלה,פיירסטון צמיגים מעולים,זה שאתה לא שמעת עליהם זאת הבעיה שלך,

ואם אתה לא מכיר את הצמיג הזה אל תבלבל אחרים:x

פורסם

שי, אף אחד לא אומר לך שפייסטון צמיג גרוע. אבל אם אתה ממליץ עליו, אז דבר על דגם מסויים, שאותו אהבת. מישלין אנרג'י תוצרת ספרד (יש גם פולין) לא יקרים כמו שזה נישנע. רביעת 175/65/14 1100 שלק. השקע ל 3 שנים לפחות, ההפרשים זניחים

פורסם
שי, אף אחד לא אומר לך שפייסטון צמיג גרוע. אבל אם אתה ממליץ עליו, אז דבר על דגם מסויים, שאותו אהבת. מישלין אנרג'י תוצרת ספרד (יש גם פולין) לא יקרים כמו שזה נישנע. רביעת 175/65/14 1100 שלק. השקע ל 3 שנים לפחות, ההפרשים זניחים

האם מדובר בדגם החדש של 2008- ENERGY SAVER או שמדובר בישן? אגם איפה השגת מחיר כזה לרביעיית מישלין?

פורסם

גם אני כשקניתי את הפולו קיבלתי אחלה רביעייה (כולם היו סיניים - ללא תאריך - ושחוקים לגמרי)

לא עבר זמן רב (תודות לאוראל!) וגם אני התחדשתי ברביעיית S-DRIVE

שווים כל שקל :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
האם מדובר בדגם החדש של 2008- ENERGY SAVER או שמדובר בישן? אגם איפה השגת מחיר כזה לרביעיית מישלין?

חיובי, מדובר באנרג'י SAVER ( זהו צמיג אסימטרי ).

מייוצר בספרד, שבוע 28 השנה כמובן.

רכשתי האחת הרשתות בצפון (אזור קריות) אסמך לפרט בפרטי.

• תוכן חדש...