Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמשות ואדים בחורף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה שהתחילה עכשיו עם החורף, כל הזמן יש לי אדים על השמשות מבפנים , זה קורה גם בזמן שאני נוסע וגם אם האוטו עמד כמה שעות לבד, אני חוזר ואני רואה שכל השמשות (מבפנים) התמלאו באדים.

יש את הפסים האלה על השמשות מאחורה שצריכים לחממם את הזכוכית ואז האדים יעלמו - זה לא עובד.

והבעיה הגדולה שזה קורה גם מקדימה וגם מאחורה, ואז אני כל הזמן צריך לנגב את השמשות ביד ולנסוע עם חלונות פתוחים בשביל שלא יצטבר עוד.

יש פיתרון לזה?

פורסם

זה לא עוזר, אני מדליק את המזגן בקירור בעוצמה מקסימלית ומכוון את זה לשמשה הקדמית ופותח חלונות, אבל זה לא נעלם.

ואפילו כל חצי דקה מצטברים עוד אדים על השמשה הקדמית מבחוץ , אפילו אם אין גשם בכלל, ואני צריך להפעיל את הווישירים בשביל לנקות את זה, וזה חוזר עוד פעם אחרי חצי דקה.

חיפשתי בפורום וראיתי שיש נוזל ריין-אקס RAINX , מה עם זה? הוא עובד?

פורסם

זה לא עוזר, אני מדליק את המזגן בקירור בעוצמה מקסימלית ומכוון את זה לשמשה הקדמית ופותח חלונות, אבל זה לא נעלם.

ואפילו כל חצי דקה מצטברים עוד אדים על השמשה הקדמית מבחוץ , אפילו אם אין גשם בכלל, ואני צריך להפעיל את הווישירים בשביל לנקות את זה, וזה חוזר עוד פעם אחרי חצי דקה.

חיפשתי בפורום וראיתי שיש נוזל ריין-אקס RAINX , מה עם זה? הוא עובד?

לפי החיפוש, כשאתה שם על יותר מדי קור ובחוץ לא מספיק קר, אז קורה תהליך רגיל של אדים רק מבחוץ! זתומרת שבתוך המכונית יותר קר מאשר בחוץ אז נוצרים אדים מבחוץ.

פורסם

אני סובל מבעיה דומה , אך רק בשמשה הקידמית , חשוב לציין שהתחיל רק לאחר החלפת שמשמה קידמית ...

הפתרון פשוט , לנגב עם חולצה ישנה :D

מה שכן חייב לציין בזמנו שמעתי על ספרי דוחה אדים ... מישהו נתקל בדבר כזה ?

פורסם

ניסית להדליק ביחד אויר חם לכיוון השמשה ביחד עם הכפתור של המזגן?

אם לא - תנסה.

אצלי זה עובד ב 15 השנים האחרונות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שום ספירט, תרסיס, מגבונים לא ימנעו הופעת אדים לאחר יום יומים.

ספירט מנקה ומתנדף וגם מחטא (יש חומרים טובים ממנו לניקוי ייסודי של השמשות)

1. בדוק את החיווט של מפשיר האדים האחורי ואת הפסים על השמשה אולי קיימים נתקים.

2. לשם הפשרת אדים בשמשה הקדמית הפעל חימום על טמפ' של 25 עלות צלזיוס ומקסימום ספיקה (מהירות המפוח) והפנה את זרם האוויר לקידמת השמשה.

פעולה זו אמורה תוך 10-20 שניות להעלים את האדים.

אל תבזבז את כספך על תכשירים שונים.

איזה כייף לי :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...