Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרמטכ"ל גולש בפורום?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רגע, מעכשיו כל מי שיפנה כאן בפורום בצורה כזאת ינותק ל 35 ימים?

(אני בן יחיד).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

חייל דביל ושופט עוד יותר דביל.

לחייל כזה הייתי נותן עבודות רס"ר ולא כלא. לא היתה לו כוונה רעה ולא צריך לכלוא על טימטום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בהחלט קצת נסחפו שם.

אם אני הרמטכ"ל אני ישר ממתיק לו את העונש באיזה 10 ימי ריתוק מה שנראה לי עונש הרבה יותר הגיוני.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

קרה אצלי בבסיס, לא בחטיבה שלי, כאחד שמכיר את האנשים שמשרתים באוגדה 340 אני לא מתפלא עליהם

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

לא חסר דפ"רים בצבא , אבל לשים בנאדם בכלא 35 יום בגלל שהוא טמבל זה קצת מוגזם.

אצלי בבסיס גם היה מקרה דומה , זה היה כמה חודשים אחרי שהגיע סמח"ט חדש לבסיס אצלנו מג"ד שיצא לשנתיים התרעננות , הוא הגיע ממקום שהמשמעת מאוד גבוהה , באחד הימים מגיע אליו חייל , לוחץ לו יד ושואל אותו "ממצב אחי?".

הוא קלט שהחייל טמבל , העיר לו על זה והמשיך.

ולא חסר דוגמאות יש אצלי בבסיס לא מעט אנשים הזויים .

פורסם

עכשיו שנפטרו ( פתרון - הטעות במקור ) כל בעיות הצבא ע"י הכנסת ה " אח " לכלא .

מעניין אם הרמטכ"ל יבקר ( יכניס ביקור ) ל " אחיו " :lol:

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

כנראה שכן אבל אל תשאל איפה הוא קיבל אותה, מי היה המעניק, ומה היה המעמד באותו רגע.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לדעתי העונש מוצדק .

אתה חוצפן , מגיע לך . זה פאקינג הרמטכ"ל .

זו הבעיה במדינה הזאת , כבר לא יודעים איפה הגבול . כל דור הולך והולך ונהיה חוצפן יותר וטיפש יותר .

ולגבי זה שהרמטכ"ל לא ידע או שפט אותו , נו בחייאת , זה תפקיד של רמטכ"ל להתעסק בזוטות ?

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...