Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני צריך הוכחה כתובה שמיצגת צמיגים מעל 5 שנים זה ליקוי בחוק.

וזה גורר אחריו הורדה מהכביש.

תודה לעוזרים

פורסם

1. כנראה שהתכוונת "ליקוי בטיחותי" ולא "ליקוי בחוק".

2. אני לא חושב שיש תקנה חד משמעית שאומרת "5 שנים=צמיג פסול".

3. בכל מקרה, צמיג בן 5 שנים נחשב ישן ומאוד מומלץ להחלפה אפילו אם ויזואלית הוא נראה טוב ובעל חריצים עמוקים.

4. אני מבין לפי השאלה שרכבך הורד מהכביש על הסעיף שהזכרת, אעפ"י שכנראה אין תקנה כמו שציינתי בסעיף 2, זכור שמדובר בבטיחות שלך ובחלק היחידי ברכב שמקשר בינך לבין הכביש ולכן המלצתי לך, גש וקנה לך לקראת החורף 4 צמיגים חדשים, תעשה על הדרך איזון וכיוון פרונט (בד"כ הצמיגאי יגיד לך ישר אם יש צורך עפ"י הבלאי בצמיג) וסע לשלום בבטחה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני רק יודע שלא הייתי עולה עם צמיגים בני 5 שנים על הכביש לא משנה איך הם נראים פיזית

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

טרקטור לא נוסע 90 באיילון ואז מתפוצץ לו צמיג והוא גוזר כמה רכבים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

**נא לא לצטט הודעה מעליך**

השאלה היתה לגבי תוקף של צמיג. ודרך אגב, אם יש כלי רכב ברמת סיכון גבוה ביותר להתהפכות, זה טרקטור. גם במהירות אפס. יותר מכל כלי רכב אחר.

פורסם
ראיתי טרקטורים עוברים טסט עם צמיגים בני 20 שנה ויותר.

אוטו הדבר גם צה"ל על רכבים ישנים, הצמיגים עם נראים עדיין עם הכבב עברית של לפני 20 שנה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מישרד התחבורה הישראלי אימץ המלצה אירופאית כדלקמן-

1. אין לנסוע עם צמיג מעל 10 שנים מתאריך הייצור שלו.

2. אין להתקין צמיג חדש מעל 6 שנים מתאריך הייצור שלו.

3. כל הנ"ל מותנה במצבו המיכני של הצמיג.

יחד עם זאת, מישרד התחבורה לא מאשר ליבואני צמיגים ליבא צמיגים שעברו 10 חודשים מתאריך הייצור.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם
ראיתי טרקטורים עוברים טסט עם צמיגים בני 20 שנה ויותר.

שמעתי על אנשים שאונסים ילדות.

שמעתי על חארות ששודדים זקנות.

זה שראית או ששמעתי עושה את המעשה לנכון וטוב?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עברתי על תקנות התעבורה ולא מצאתי שום נוהל המדבר על גילו של הצמיג כלל.

בלי קשר, אני מציעה להקפיד על החלפת הצמיג, גם אם הוא נראה לך עוד שמיש. לא תרצה לגלות את גודל טעותך במהירות גבוהה (ואפילו לא גבוהה במיוחד..).

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם

הנה פרסום רשמי של משרד התחבורה המהווה חוברת לימוד למתקני תקרים ובה מרוכזים כל היבטי החוק וההמלצות בנושא טיפול בצמיגים. ההתייחסות הישירה לגיל הצמיג מופיעה בעמ' ב'-3 בנספחים והיא מסתמכת על המלצת ההתאחדות הבריטית ליצרני צמיגים.

http://www.upload-il.com/?d=5586C19C1

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

• תוכן חדש...